Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 665
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря Hariom😊
И аз предположих, че не е нещо страшно, но да си питам.На 24 съм на преглед при доктора, ще гледам до тогава да оцелея😂

# 511
Според Карагьозова е от нарастването на матката сега било много интензивно защото и самото бебе много расте и се опъват връзките 2 пъти повече от 3тия месец (така ми обясни)

# 512
Здравейте! Имам въпрос към майките от Пловдив. (Ако желаете може и на лично да ми отговорите.) Първата морфология бях при д-р Георги Амалиев, доволна останах, но се чудя дали има лекар с по-добро оборудване и ако може да споделите мнения...

Вече съм 17+1 и почнах да усещам бебчето, толкова е яко чувството 😁❤

# 513
Някоя мама беше споменавала ,че вече не усеща бебето . От няколко дни спрях да го усещам , а съм 17+ би трябвало да го усещам повече дори . Каква ли може да е причината и как да го накарам да замърда? Лежах по гръб и нищо ..

# 514
Здравей, foxxy! Аз съм от Пловдив, всичко си следя в Селена. За бащата Амалиев имам горчив спомен от най-добрата ми приятелка, а за синът не знам. 3D пак там си правя, идва лекар от София и при нея си я правих с предишната бременност. Много внимателна, обстойно гледаше всичко и обясняваше. Останахме доволни. Ако нещо те притеснява, знам че пак в Селена имат някакъв специален ехограф с най-високо качество на картината и там гледат специфични влучаи. Мисля че има инфо в сайта им.

# 515
Виала,ами пиини малко спрайт/сода и хапни шоколад поне при мен като хапна шоколад и става страшно ама аз в началото само с ръка го усещам лягам по гръб слагам си ръката под пъпа аз го усещам ниско и си мърда (усешам и лек пулс ма май си е моят)

# 516
Bubamara9, при кой си се насочила за раждане? Аз съм в процес на търсене в момента, понеже моя следящ АГ не изражда, а искам да направя няколко прегледа при лекаря, при който ще раждам. Бях се спряла точно на Амалиеви, но се чудех кой точно да избера.
А иначе за фетална бях при д-р Стоилов и останах доволна .Единствения недостатък е, че нямам снимки от прегледа .

# 517
Някоя мама беше споменавала ,че вече не усеща бебето . От няколко дни спрях да го усещам , а съм 17+ би трябвало да го усещам повече дори . Каква ли може да е причината и как да го накарам да замърда? Лежах по гръб и нищо ..
Аз няколко дни не го усещах, беше застанало кофти, но след няколко дни отново започнах да си го усещам. Сега вече почти всеки час го усещам на различни места, много често вече и над пъпа

# 518
Мацки, дайте идея за нещо против задна хрема.

# 519
Mako, аз си знам от предишния път, че ще съм при д-р Петрова в Селена. Не я сменям за нищо, миналия път ни спаси живота и на мен и бебка.

# 520
Здравейте момичета! Аз се записах при друг АГ да ми следи бременноста, тя каза че за нея не е ок на преглед да се мери само на кантара и с метъра и ще си ме търси през 20 дни за ехограф. Много доволна останах от отношението й, разбирането и вниманието. Разбира се ме попита какви изслесвания сме правили, аз й казах. Каза, че не е лошо и втората фетална да си направя. Попитах я към кой доктор би ме насочила. Много похвали д-р Даскалов от Пловдив. Някоя ходила ли е при него с какви впечатленив останахте? Аз на 1 фетална бях при Амалиев-син🥰🥰🥰

# 521
foxxyy, мен ме следи д-р Георги Амалиев и съответно при него бях на първа ФМ, за втора пак ще съм при него и евентуално ще мина и през д-р Чалова (пак в кабинета на д-р Амалиеви), смятам именно при нея да родя. И аз и мъжът ми сме безкрайно очаровани от цялото време и внимание, което отделя докторът, предвид всички извънредни ситуации, в които го поставих и всички останали доктори, през които минах през този период, просто не мога да си представя да не продължа с него.

# 522
И с първата и с тази бременност ходя на фетални при Троянчев в частния му кабинет. Винаги съм оставала супер доволна- страхотна техника, обстоен преглед, изключително подробно обяснява кое какво е, как е, веднъж ми се наложи да го посетя спешно и веднага ми даде час за следващия ден. Дава диск, снимки и на листа с информацията, който получаваш има баркод, който като се сканира, можеш да си свалиш от сървъра целия преглед. Била съм и при Даскалов в Селена преди 4 години, също останах доволна, но предпочитам Троянчев.

# 523
Момичета имате ли стягане / опъване около пъпа ?

# 524
  • омъжена
Аз в 16-та ходих в Оскар при Янкова и останах много доволна. С бебето ми се оказа, че има проблем и се радвам, че тя го видя. Първо прегледът започна специализантката и след малко влезе и д-р Янкова, която реално го прави. Добре обяснява и ме успокои, че всичко ще е наред. Предната бременност бях при д-р Богданова, също имаше специализантка и бях много доволна. Знам, че и Стратиева е много добра. Няма да сбъркате в този
Да и моя частния лекът го препоръчва и праща там. Само дето аз нямах търпение да ми каже и отидох във фемина.

Общи условия

Активация на акаунт