Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 628
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Ами дано сег да ги възобновят. И учениците влизат всички в клас от 31.05 присъствено и всякакви състезания позволиха, трябва и спорта да се върне в нормалния режим. Иначе заповядай, ще ходим заедно 😊

# 661
Istinata3, от Пловдив съм, съжалявам 😊

Аз също съм от Пловдив. Къде ходите на йога?

# 662
В Селена има йога за бременни всяка сряда от 16,45ч. Има информация в сайта.

# 663
  • au bout du monde
Два пъти ми каза момче, как ми се иска утре да каже момиче🤣 ама бил 100% сигурен, така че изненади не очаквам.

# 664
  • омъжена
Момичета, от нощеска съм с хрема. Според вас с личния доктор или с този от ЖК да се свържа, за да ми предпише нещо?
Аз ползвам такова с прополис евкалипт и мента. , не с изтекъл срок разбира се. Но да питай си док.

# 665
  • София
Малко отклонение....
Въвеждам си егн и пик и ми дава това

Значи че няма преведено нищо още или данните са грешни?
Въвеждам си всичко мнооооогоо внимателно!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 16:30 от Станислава5642

# 666
  • София
Аз ще си сложа едно розово сърчице. Sparkling Heart

Макар и до сега никой лекар да не е звучал категоричен, все пак до момента:
- на първата фм лекарката каза "80% момиче"
- миналата седмица ходих при случайна лекарка набързо заради леки болки. Питах и за пола, каза "залагам на момиче"
- днес следящото АГ каза "предполагам момиче"

Та.. Да речем, че 3 от 3 ме успокояват вече. Grinning

# 667
Не влизаш в правилната справка за болничния. Тук е за вече изплатени. Влез в долната тя е за предоставени, там ще видиш дали и кога е подаден от работодателя и какъв е статуса му.

# 668
https://apps2.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/ тук влез

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 16:55 от Bobby_g

# 669
Станивлава, скрий си ЕГН-то. Иначе за справката, виждам, че момичетата са ти показали къде да влезеш.

# 670
Здравейте!
Днес мина и моя преглед. 18 см, 280 грама 😁 Върви напред, защото съм в момента 17+4, а то отговаря на 18++. Сега чакаме 08.06 за втората ФМ. Вече потвърдено момче, много съм щастлива. От малка си мечтая за първо дете син 🤗 Таткото, разбира се, е на седмото небе 😁 Много вълнуващ преглед, шаваше доста, но лекарката специално го изчака да се кротне малко, за да види пола. 😁

# 671
  • София
Яренце, добави едно розово сърчице и при мен. Вече потвърдена девойка. Sparkling Heart

Вчера бях на АГ, 420 грама е бебка, вече я усещам, но за жалост все още е твърде леко, за да я усети и таткото.

# 672
За килограмите съм +3, 17та седмица. Ям каквото ми се яде, но съм късметлийка, че не ми се яде сладко. И ям често и по малко заради киселините, че е страшно там.
Усещам бебо от две седмици някъде.
За това как си сменят мнението лекарите за пола имам приятелка, която на раждането разбра, че бебето е момче,бяха й казали момиче Simple Smile явно се случва.
За столче за кола ще ползваме първоначално коша за новородено ( направен е за ползване и в кола и с пълното легнало) за това купихме точно тази количка. Прочетох, че бързо омалявал, така че ще преценяваме на място кога и какъв ще е следващия. Със сина ми ползвахме maxi cosi priori, много си го харесвахме, вероятно нещо подобно ще търсим. Определено и аз смятам, че не трябва да се пести от това точно.
А момичетата, които ходят на кола маска, имате ли идея дали до края на бременността може да се ходи или има противопоказания? Не помня от предния път. Вероятно зависи от козметичката, но все пак.

# 673
Аз още съм -1кг (18 + 2 г.с.), заради гаденето, ноо не бях в прекрасна форма, когато забременях. Имах едни 3-4 килца, които ми се искаше да ги няма и затова доста се радвам, че не качвам бързо все още. Въпреки това лекарката ме предупреди, че скоро ще започна рязко да пълнея и супер много да внимавам какво ям 😬😬😬 Пълен ужас ми е това, хич не разбирам какво да ям, за да не качвам.

Иначе за кола маска, аз ходя на цели крака, ръце и подмишници и всичко е супер. Само интим не смея, че се бях бръснала цяла зима и мисля, че болката няма да ми понесе добре в момента 😀 Но ако не бях свършила тази глупост и там бих се престрашила. Козметичката казва, че няма проблеми.

# 674
За интима всъщност се чудя основно Simple Smile ходя си, ама с едно на ум до кога ли, че съм много скарана с бръснача.

Общи условия

Активация на акаунт