Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 634
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Мако влез в раздел пазаруване, на първата страница има тема за бебешки колички.Там се обсъжда купуването от чуждестранни сайтове.Аз тепърва проучвам въпроса, а момичетата там са запознати и с опит🙂Но е факт, че особено скъпите при нас марки са на доста по-приемливи цени...

# 646
  • София
Аз усещам много често да къркори

# 647
Само аз ли спрях да усещам мойто бебее. Още не го усещам . В 13 и 14 седмица го усещах о сега от 16 нищо . Вече съм в 18........ Sad((((((( никакво го няма значи
Спокойно,  аз също седмица не го усещах, даже отидох на лекар,  беше седалищно с гръб към корема, нямаше как да го усещам. Дни наред чаках, чаках, нищо, една вечер усетих ниско долу, че се движи, вече бях 18г.с+, така, че няма страшно, просто явно както каза моя АГ, кофти е застанало

# 648
И моят корем нещо изведнъж пораснa, а съм едва в 17г.с. С каката до петия месец не ми личеше изобщо.
Хариомче, етеричните масла проникват в кръвопотока, както и да бъдат приложени, в това число и чрез дифузиране във въздуха с дифузер. А специално за ментата навсякъде се набляга, че първите 3 месеца не се използва, а в следващите с особено внимание. Има и такива, които в последствие към края на бременността вече са разрешени, защото могат да облекчат болките, а и накрая нали всички целят контракции всъщност. Grinning

# 649
Elmazche, много сладко коремче. Аз още съм като преяла и приятелите на мъжа ми не смеят да питат, за да не ме обидят 😂
А как сте с килограмите? Аз днес се теглих и съм 5 кг.+, 17гс. Много внимавам какво ям и пак качвам, направо не знам как ще е занапред.

17гс

# 650
Момичета какво точно се усеща когато се движи бебето, аз усещам нещо като леко побутване, предимно сутрин като дойда на работа и после вечер по някое време, но незнам дали е то, не съм сиг. Почти 19 г с съм, но съм с предна плацента.

# 651
Аз съм 20+5 и съм +4-5 кг, усещам ч я доста вече. Малко се притеснявам за кг. Вие как се храните, какво ви се яде?

# 652
Аз май съм +10 от както съм бременна, но реално имам +10 и преди да забременея,  значи до тук+20. Предната бременност качих 36кг🤦‍♀️, сега мисля, че ще отида да раждам със същите кг както предната бременност

# 653
Бебето го усещам като се движи, особено като съм легнала по гръб. Но все пак ми е трета бременност и вече знам какво е 😊
За храната се старая просто да не ям бяла захар, бяло брашно, опаковани храни и десерти. Придържам се към основни правила в здравословното хранене и това е, нищо повече. Старая се да се движа, правя два пъти седмично упражнения вкъщи и веднъж посещавам йога за бременни.

# 654
  • София/Севлиево
Аз съм +8 от началото като преди това имах още 3-4,които останаха след стимулацията.Тежат ми,но през повечето време се чувствам добре.Този път може да закова 90 кг,Слави го родих 85.Хапвам каквото ми се яде,но гледам да съм умерена.
Столче за кола имам от баткото,с него и голямата племенничка изгледахме та ще го ползвам.Не знам дали е идеалното, защото тогава нямахме кола и малчо го разнасяхме по автобусите,но мисля че ще свърши работа (ММ бе категоричен,че няма да кара в "тая лудница София" обаче за 11 месеца разбра,че кола си трябва и взехме първата).

# 655
Момичета, включвам се само с потвърдена девойка и от втората АГ. Ще помоля Яренце да ми смени от синьо на розово сърчице 😁 Още не мога да повярвам, но много се вълнувам, че ще имам принцескааа. ❤
Още ми е странно как две АГ категорично заявяват, че е момче, а месец по-късно са категорични, че е момиче 🤷🏻♀🤣 Важното е живи и здрави и всичко да върви добре!

П.С. Относно кг съм +5.5, аз след 2 дни влизам в 18та. Не знам как ги качвам 🤷🏻♀ По цял ден ям таратор, плодове. Нито съм лакома, нито ям късно вечер, упражнения правя, как става не знам.....

# 656
Момичета, включвам се само с потвърдена девойка и от втората АГ. Ще помоля Яренце да ми смени от синьо на розово сърчице 😁 Още не мога да повярвам, но много се вълнувам, че ще имам принцескааа. ❤
Още ми е странно как две АГ категорично заявяват, че е момче, а месец по-късно са категорични, че е момиче 🤷🏻♀🤣 Важното е живи и здрави и всичко да върви добре!

П.С. Относно кг съм +5.5, аз след 2 дни влизам в 18та. Не знам как ги качвам 🤷🏻♀ По цял ден ям таратор, плодове. Нито съм лакома, нито ям късно вечер, упражнения правя, как става не знам.....
В началните седмици е възможно да грешат за пола. Моя АГ в 16г.с ми каза момче,  в 20г.с се потвърди, досега никога не е грешал, в крайна сметка важното е да са живи и здрави

# 657
Моля те, ако си от София, кажи къде е тази йога за бременни присъствено.

Моята я спряха, тя и без това беше от дъжд на вятър и сега много ми тежи, че не ходя на практики.

От нас не тренирам, нямам достатъчно дисциплина.

Бебето го усещам като се движи, особено като съм легнала по гръб. Но все пак ми е трета бременност и вече знам какво е 😊
За храната се старая просто да не ям бяла захар, бяло брашно, опаковани храни и десерти. Придържам се към основни правила в здравословното хранене и това е, нищо повече. Старая се да се движа, правя два пъти седмично упражнения вкъщи и веднъж посещавам йога за бременни.

# 658
Istinata3, от Пловдив съм, съжалявам 😊

# 659
В София практиките за бременни масово ги прекратиха “заради ковид”. На 100 места звънях. Ще започна да пътувам до Пловдив...

Istinata3, от Пловдив съм, съжалявам 😊

Общи условия

Активация на акаунт