Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 642
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм утре 20+3/4 някъде вече нямам търпение да го видя 😂😍 въпреки, че като го усещам се успокоявам

# 631
И аз да се похваля, че откакто се оплаках, че не усещам бебето то взе че се размърда 😍Вчера и моя мъж успя да го усети .Каза, че го плашело, защото много силно се усещало как шава😂
Аз реших да си купувам количката от чуждестранни сайтове, защото разбира се нещата са по-евтини от тук.Столчетата също .На Макси Кози едно което е 380 тук го има за 107 евро...

# 632
Момичета, от нощеска съм с хрема. Според вас с личния доктор или с този от ЖК да се свържа, за да ми предпише нещо?

# 633
Аз за хрема ползвам мехлем за хрема така се казва супер бързо действа и е 2-3лв. с евкалипт мента и вазелин тоест няма какво да ми стане и физиологичен разтвор (стери мар)

# 634
Здравейте!
Вчера писах, че имам пробождания и придърпвания, днес продължиха и се чух с лекаря. Каза да увелича Магнерота и да не пия Но Шпа, а Папаверин. Стана ми странно, но ще го послушам. На някоя от вас изписвали ли са?
Аз пих папаверин с предната бременност, заради контракции и ниско кръвно(не повлиява кръвното) . С тази бременност също пия папаверин.Изпила съм големи количества и всичко си е наред.

# 635
Аз бих звъннала първо на АГ за каквито и да било лекарства. Април бях болна и ходих за болничен при ЛЛ, а и за да ме преслуша за всеки случай, каза ми че за хрема мога да пия Геломиртол(винаги много ми е помагал), тъй като е позволен за бременни. На мен вече не ми бе необходим и го пропуснах, но е хубаво, че ми го каза за в бъдеще. Внимавайте с продукти и лекарства, съдържащи етерично масло от мента, навсякъде се препоръчва употреба с повишено внимание, тъй като ментата може да предизвика контракции.

# 636
Ина-мина,не знам може и да си права аз тогава бях 3 месец и нямах много избор а за Геломиртол мм го пие и много му помага така да се каже изчиства и възпален ссинузит,не знаех,че ментата от мазане в носа предизвиква контракции добре е да го знам Simple Smile

# 637
Момичета, как сте с коремите,  аз имам чувството, че буквално за 1седмица корема ми стана огромен,  а съм още 20г.с +, почвам да се притеснявам в края как ще съм. Макар, че аз винаги съм имала огромен корем,  но сега ми се струва, че рязко се увеличи

# 638
Столче имаме на Cybex 0-9 месеца и бебето после ще наследи пак Cybex от каката от 9 м - 12 години, а на нея ще вземем ново  пак на марката от 3-12 години. С две коли сме и след  време сигурна ще трябва още едно столче, но е далеч още това.
Моите препоръки са да не пестите в това отношение. На първо място купувам столче преминало краштестове(пише си в описанието с оценка на теста). Съветите на експерти са детето да се вози максимално дълго в посока обратна на движението. Всичко друго е въпрос на предпочитание и бюджет. Хубаво е да са ергономични. Масово столчетата се препоръчват за престой на бебето до 2 часа, но има и такива до 4 часа, подходящи ако пътувате на големи разстояния. На Cybex(може да има и други) примерно повечето модели имат пълно легнало положение(само когато са на количката), което е много удобно за кратки разходки и ако бебето заспи. Друга екстра е завъртането на столчето към вратата за да поставите бебето. На мен ми беше трудно да я поставям, или нейната глава удрях или моята, за щастие и двете сме добре 😜
Ако се спрете на cybex, то трябва да знаете, че не винаги изофикс базата е в комплект със столчето. Ние я купувахме отделно по спешност, защото се оказа голямо приключение да се връзва това столче  всеки път с колан, но ако не ползвате всеки ден кола, няма да ви е драма.
Друга екстра... сенник. Хубаво е са има, но не е фатално.
Още нещо препоръчвам: летен калъф, защото столчетата спарват много.
Щях да забравя нещо важно. Коланите на по-скъпите марки са направени така, че да не могат да се разкопчават от децата.

# 639
Моя корем вечер е по голям кято се наям . Не е голям много , даже сутрин н еми личи почти ама вечер става 4рен . Иначе съм качила 1.5 към свалените 5 през повръщащия период

А за запушен нос само солена вода спрей и той ми помага много! Просто трябва малко постоянство 3 -4 дни. И аз имах един период но с това носа ми се отпуши.

# 640
Някое момиче да има болки в корема като мускулна треска,при завъртане,при продължително ходене е такава... Много е странно

# 641
  • София

17 с
Доста го усещам бебето

# 642
Многооо сладки коремчета имате😍
За столче избрахме Cybex Sirona S i-Size. Подкрепям мненията, че от това не трябва да се пести.

# 643
И аз да се похваля, че откакто се оплаках, че не усещам бебето то взе че се размърда 😍Вчера и моя мъж успя да го усети .Каза, че го плашело, защото много силно се усещало как шава😂
Аз реших да си купувам количката от чуждестранни сайтове, защото разбира се нещата са по-евтини от тук.Столчетата също .На Макси Кози едно което е 380 тук го има за 107 евро...

Може ли да напишете сайтовете, в които гледате?

# 644
Само аз ли спрях да усещам мойто бебее. Още не го усещам . В 13 и 14 седмица го усещах о сега от 16 нищо . Вече съм в 18........ Sad((((((( никакво го няма значи

Общи условия

Активация на акаунт