Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли майки, които усещат отчетливи движения?
Какви са мненията за многократните пелени?
Какви са предимствата на многократните пелени в сравнение с еднократните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли майки, които усещат отчетливи движения?
-
Какви са мненията за многократните пелени?
Мненията за многократните пелени варират. Някои майки смятат, че естествените тъкани са по-добри за бебешките дупета в сравнение с химическите еднократни, докато други имат различни гледни точки. Важно е да се вземе предвид, че изборът на пелени е индивидуален и може да зависи от предпочитанията и нуждите на конкретното семейство.
-
Какви са предимствата на многократните пелени в сравнение с еднократните?
Многократните пелени предлагат няколко предимства пред еднократните. Те помагат на децата да разпознават нуждите си по-рано, тъй като усещат влагата. Освен това, използването им може да улесни процеса на приучаване към гърне. Важно е да се отбележи, че многократните пелени генерират по-малко отпадъци, което е полезно за околната среда.
-
Какви са предимствата на дървените кошари в сравнение със сгъваемите?
-
Кои са важните фактори при избора на електрическа помпа за кърма?
явно моето мнение ще е единственото такова, но със сина ми и ах и една дървена кошара с шкафове отстрани на нива и друга дървена, много красива, с дървени решетки от всички страни и две чекмеджета ниско долу, защото беше на нива, е детето ми някъде от втория месец видях, че ми е най-удобно със сгъваемата кошара, ползвам си я със твърд матрак като за легло, другите меките, които се навиват на руло имам и такъв, само ако пътуваме ползвам него, та първо аз си го виждам идеално бебето, второ, моят син беше доста шавлив и като стана малко по-голям и свалих надолу ми беше 100 пъти по-удобно, защото не се притеснявай, че се блъска в дървените греди, а точно като сложиш обиколници нищо не се вижда ако не се изправиш, а в сгъваемата кошара стените са прозрачни, с дъщеря ми дори не съм се замисляла за друго легло освен сгъваемо, спеше си в спалнята при нас, мога да си го места в хола, за да си я виждам през деня, Като стана на 1-2 направо с кошарата при батко и и след това, направо на голямо нормално легло, което е ниско на земята и не се притеснявам така от падане, че баткото доста падаше като малък
Всички и от двете страни в семейството сме коткари.