Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 731
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Кръвно 120/80 и 110/70 е перфектно, но пак зависи какво ти е по принцип.
За прегледите - така е, по каса са два ехографски прегледа. Моят лекар не ми е вземал пари допълнително, нищо, че всеки път ме гледа на ехограф, но това си е на добра воля наистина. Няма смисъл да се ядосвате, или доплащате или търсите лекар, който няма толкова да се вглежда в това което в по каса. За мен също е недостатъчно да са само два прегледа и не си представям така да ми минава ЖК. Да не говорим, че в деветия месец моя АГ ме гледаше на ехограф всеки път, като ходех на тонове, което в последните две седмици беше през ден.

# 361
Привет, привет!
Включвам се за кратко с последни данни. 😁
Днес бях на преглед, всичко е наред с бебчето.
След 2 АГ и 2 мнения, че е момче, днес ми сервираха, че е момиче ❤ Таткото е на седмото небе, понеже много искаше. На мен ми е още малко трудно да се настроя, но само да ми е живо и здраво!
Другата седмица съм при втората АГ, да видим дали ще потвърди. Вече май ще съм с розово сърчице 😁

# 362
Карди, при мен има предположение за момче за сега, което, ако трябва да съм честна малко ме разстрои. Просто след едно момче някак си съм се нагласила за момиче. Дано това да не ме прави лоша майка. АГ обаче не потвърди на 100% тъй като пъпната връв беше между крачетата, ще видим след няколко дни на феталната какво ще се види, но тайничко още се надявам за момиче.

# 363
  • омъжена
Трябвало да ме тестват за упойките преди майчинството. Нали се ходи на алерголог затова?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:02 от sunshine1992

# 364
Нямам идея. И аз трябва да се тествам задължително , защото с първото раждане съм получила алергична реакция.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:42 от Mako

# 365
И аз днес бях на преглед в почти 16гс, всичко е наред с бебка, пак си върви напред, даже с около седмица. Плацентата ми е почнала да се вдига, което много ме радва.
Прегледа си ми беше като фетална морфология - абсолютно всичко гледа АГ, мери шийката, кръвотока, всякакви структурни неща и т.н., а днес си беше нормален преглед просто. Много съм доволна!
Но разбира се - това е преглед на частно, не е по ЗК.

# 366
Някоя мама,пробождания в шийката?

# 367
Hariom1, точно днес чувствах такова нещо, говорих с АГ, че имам кратки болки и тя ми предписа Алеракт, не ме е разпитвала къде точно и какво ме боли.

# 368
Сега се прибирам от преглед, бебчо е 167гр, 16гс съм. И моята АГ ме гледа всеки път и предната бременност беше така. Изписа ми за хемоглобина някакви ампули, ама не ги разчитам. Още от време на време се боря с гадене и повръщане, но положението вече е доста по-добре.

Никели, колко ти е хемоглобинът?

# 369
Чери, благодаря аз се притеснявам да не е скъсяване амааа ще видим Simple Smile

# 370
Hariom1, ами поне при мен няма скъсяване, защото ми я измери точно днес. На мен обаче ми продължи около 2,3 часа и после спря и вече не усещам нищо.

# 371
Ами при мен беше на няколко пъти по няколко секунди и спря за сега бебето го усещам много добре 20+ съм

# 372
Ам извинявам се за тъпия въпрос ,но бихте ли описали ,как ви боли шийката,и как разбрахте ,че точно там ... мен ме боли при сядане все едно съм в 8 ми месец и ми тежи ,а съм 19 г.с.

# 373
Просто знам г-д къде се намира,но не знам дали е тя 😂

# 374
Сега се прибирам от преглед, бебчо е 167гр, 16гс съм. И моята АГ ме гледа всеки път и предната бременност беше така. Изписа ми за хемоглобина някакви ампули, ама не ги разчитам. Още от време на време се боря с гадене и повръщане, но положението вече е доста по-добре.

Никели, колко ти е хемоглобинът?
Последно беше 110, а преди месец 136.

Общи условия

Активация на акаунт