Отговори
# 105
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РДОСТ!

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНООООГО ЛЮБОВ!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И ние сме на линия днес за Барбароните с двете ми госпожици!

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РАДОСТ    newsm51 newsm51 newsm51

Джиджи, и с 5цата е удобно, даже мога да те чакам на спирката (на Автогара Овча Купел)например в 15.50 ч Crazy Иначе хич не се сещам за маршрутка, че и хич не ги ползвам.

Ами и аз си мислих за 5-цата, ама понеже ми се видя далечко пеш да вървя до клубчето и затова питах за маршрутка.
Може да се чакаме наистина ще ми е по-удобно. Ще гледам да не закъснявам Simple Smile

# 107
Честит Рожден Ден,Радост!

Желая ти всичко най-хубаво!

Весело изкарване на срещичката и после чакаме снимки с продължението на сериала Laughing

Приятен ден на всички! Hug

# 108
  • София
Аз ли съм първа- уж най далече живея -а успях и снимки от срещата да кача...не са много ,но и другите фотографи ще се отчетат...
Ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72164
Искарахме си страхотно,въпреки че моя милост се позагуби и отиде в друго клубче Rolling Eyes-но дори и със закъснение все пак се позабавлявахме с Валето.
Но другия път ще гледам да дойда навреме...
Приятна вечер от мен....

# 109
  • София
Ехо, заповядайте на скромният снимков материал от срещичката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72195

Беше забавно. Хайде и другите да се отчетат!

# 110
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Мили мами,благодаря на всички за пожеланията.
Почерпете се за мое здраве  cook  smile3510  beer  Wine Glass  Popcorn

# 111
  • София
Хей момичета- открих клубчето за което ви говорех
http://prikazka.net/?cat=7
Другия път може да се видим там-поне аз няма да се загубя този път
 Joy Joy Joy

# 112
Ааа НЕ  Naughty - другия път ще е на ново непознато място спезиално за теб vnd - ще те тренираме в бързо ориентиране  Mr. Green - Много съм гадна  Laughing  ама айде ще си призная и аз съм така ориентирана като карам в непознат квартал  Embarassed

Радост
, на мен ми е много приятно да ме почерпят с картинки ама............. искам и на живо  Crossing Arms та освен да си напълня очите да усетя и вкуса  Laughing Вземи прескочи до София  Mr. Green

Срещата беше чудна, нищо че аз събирах половината време по улиците мами и деца  Mr. Green После имахме пък интелектуални занимания и успяхме да подредиме 2 пъзела  Blush - съответно за 3 и 6 години (пък ние ги наредихме за има-няма 1 час  Blush). Явор се опита да нагуши всички присъстващи набори, но така и не успя да намери заместничка на Алексче - просто никой друг не можа да изтърпи напористия му характер  Mr. Green Така че 3ти сезон на сериала се отлага поради възпрепятстване на главната героиня  Heart Eyes. Гледайте снимките на момичетата, че са повече и по-хубави от мойте  Rolling Eyes

И сега разбира се предложение за нова среща  Crazy - петък е ден за профилактика на нашата кухня и на половин Соф. та предложението е за ПЕТЪК- ЮЖНИЯ ПАРК 11.00Ч НА СТОЛЧЕТАТА НАД ЕЗЕРЦЕТО ОТ КЪМ НИШАВА

# 113
  • Чикаго / София
Да срещичката беше много приятна, макар че и ние закъсняхме с 1 час, докато намериме къде е клубчето доста се повартяхме по уличките! Crazy

За петък сигурно ще дойдем с Лъчката, но по-късно, че нашата кухня си работи! 

# 114
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Ааааааааааа,Съни,моля ти се,аз като идвах в София,никой не се обади за среща,пак не можахте да се организирате.Ами я вземете вие да дойдете до Пловдив докато не се е застудило много,ще почерпим на живо на наша територия  Mr. Green

# 115
newsm59 baloni newsm59 baloni
Честит Режедн Ден Деска (DesislavaDim)
 baloni newsm59 baloni newsm59
Бъди щастлива  newsm51
Привет  Hug
Ще се почетвъртя като кажа, че вчера беше супер срещичка  Hug
В резултат на което Стефанаки спа 12часа - до 9ч. сутринта  Laughing и аз съм наспала се и отпочинала готова за нови срещи  Hug
Сега качвам снимките и може да ги гледате тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72178

За петък може да дойда, но не знам още дали ще е в 11ч., че може да имам една важна среща, която не трябва да пропусна в никакъв случай и след това ще съм на линия.

Дидка, пиши как е малката Али  Heart Eyes

# 116
  • София
Айде всички да оздравяват - бързо! Както казах в другата тема (юли) ние за парка сме сигурни (да не мине котка път), даже ако има желаещи и за по-рано, аз мога към 10 или 10:30 да се класирам.

Сега ще гледам снимки и както казах бързо да оздравявят всички!

# 117
.....Ами я вземете вие да дойдете до Пловдив докато не се е застудило много, .....

PeaceПодкрепям Peace, тогава може и ние с Вили да отскочим до любимия ни град Grinning

# 118
  • София
Много благодаря за поздравите!  Heart Eyes
Тонката е с възпалени ушенца, но мисля до петък да се е оправил, така че да се възползваме от хубавото време и липсата на кухня и да се съберем в Южния......... Та, ако не ни мине котка път сме там.

# 119
Здравейте в късните часове /през другите няма време/

Най-интересното е, че напоследък освен за срещата никой нищо друго не пише  Sunglasses
Май всички използваме последните топли дни за по-дълги разходки навън.

Дидка, Алекс как е? Дано да е оздравяла, че аман вече Hug

Аз да се похваля, Вили вече от 1 седмица заспива без биберон залъгалка Grinning, оказа се по-лесно от колкото си го представях и съм много доволна.
Имах чувството, че зъбките започват да й се изкривяват, а нали има и  опасност и небцето да се изкриви, затова един ден реших да пробвам и й казах, че давам бибата на бау бау и така.

Хайде лека нощ от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт