Отговори
# 90
  • София
Мдаааа.... ,точно влизам да се оправдавам, че едва ли ще дойдем на срещата във вторник, че малчовците са болни и виждам, че не сме само ние на това дередже.........  Thinking Гадно време, бацилите цъфтят, лоша работа...
Бързо оправяне на всички бебоци, които са болни. Ако се оправят моите до вторник сме на линия!  Peace
Я кажете за тия сребърни капки. В момента нямаме хрема (засега), но хване ли ги си я влачат със седмици. Сайта на Армакс го видях, но искам мнение на хора с опит. Благодаря!  Laughing

# 91
Привет от нас  Hug

Стефанаки вече определено е добре, от време на време докато спи покашля. Още не съм 100% сигурна дали ще дойдем утре. Много ми си иска, но ще видим...

DesislavaDim, дано малчовчите ти се оправят бръзичко.
За сребърната вода аз взех Аркол http://arcol.hit.bg/, капах на Стефанаки в носа (без да разреждам) и да ти кажа хремата беше значително по-лека (бисти сополки, не такива жълти) от предния път, влачи я горе долу 1 седмица, но доста по-малко сополки имаше. Слагах му и във водата за пиене.

приятен ден на всички  Hug Heart Eyes

# 92
  • Някъде на път....
С малко закъснение но с много топли чуства   Hug Честит рожден ден на  bonbon4e,Sve и Heв!

Добре дошла на мама tilieva, хубаво е да прииждат още мами  Hug Даже правим среща във вторник от 16.00ч. в клуб Барбарони 2 и ако искаш и можеш направо идвай да се запознаем  Hug

Благодаря за топлото посрещане!
Много ни е далече "Барбарони"  Sad , иначе с удоволствие бихме дошли! Ако мога все пак да изнудя съпруга ми да ни докара ще дойдем, но честно казано малко вероятно ми се струва  Cry ! После ще чета разказите тук  Laughing!

# 93
Здравейте момичета,
днес водих Алексчето на лекар, след като кашлицата й се усили и това доста ме притесняваше.. Нашата лекарка я нямаше и я заместваше друга. След като преслуша и прегледа беба, заключи че има доста сериозен бронхит и зачервено гърло Shocked Изписа една торба с лекарства и доста ме ошашави честно казано Rolling Eyes Отидох в аптеката, купих каквото трябва и като се прибрах и почнах да чета листовки (винаги го правя), установих че едното от нещата е някакъв антихистаминов препарат, противоалергичен и т.н за деца над 2г. #Crazy В рецептата беше написала същото това нещо да се пие цял месец! Естествено аз не го дадох на малечка и се обадих на моята лична лекарка. Та тя довечера ще дойде да види Алекс и да ми обясни какво е изписано.. Другото е Вентолин, който се пие на 8 часа и някакъв билков сироп за отхрачване ... Да продължавам с капките за нос и в сряда на контролен преглед..
Много ми е гадно, защото тя за първи път боледува Sick За утре толкова ми се идва, но ще видя как е беборана и тогава ще идвам направо, ако разбира се все още си остава срещата,че като чета доста от дечицата са болни...

Всичко най-хубаво от мен и бързо оздравяване. Hug

Джиджи, в аптеката ли се продава този Аркол? Ще взема да купя и да й слагам на беба след като приключи с капките за нос...

# 94
Гадните болести АВГУСТчетата да напускат
ЧЕ мамите им срещите да не пропускат
И в парка с колички да препускат
и кафенцето съфорумско да не изпускат

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

МАМИ, СРЕЩАТА УТРЕ В 16.00 ЧАСА ОСТАВА И  ЩЕ ВИ ЧАКАМ С МЛАДЕЖА ЯВОР В БАРБАРОНИ  Hug Току що ги проверих - нямат никакви ангажименти и ни чакат, така че стегнете редици и с бодра крачка на срещааааааааааааа  Heart Eyes

# 95
Didka_b, много неприятно  Sad
Да нацелуваш Алексче от нас и бързо да й мине  Hug
Аркол-а го купих в първата аптека в която влязох в кв. Изток.

Sunnily*, за сега съм почти 90% сигурна че ще дойда, може да ти звънна да се чакаме пред Фантастикото на Бъкстон.
Вдях днеска Нинето и тя каза, че е на линия утре. Дано се съберем повечко  Hug

# 96
Аз пък влизам да кажа, че утре 100% няма да дойда. Cry Днес ме хвана някакъв гаден вирус и цял ден ми е много гадно и много се сополява. Много ми се идваше, но в това състояние не съм за контакти с малки деца. нещо напоследък не ми върви, все пропускам срещите. Sad

# 97
Сладурки, пиша с голямо облекчение...
Тази вечер мойта лекарка дойде и прегледа Алексчето - категорично отрече да има бронхит, а какво остава за тежък такъв. Гърлото и е съвсем леко зачервено и определено каза да не давам Ериус-а и Вентолина.  Така, че си останах с набутвацията по закупуването им, но по-важното е, че се усетих навреме и не трових детето си с излишни гадости #Cussing out
След два дена пак ще я преслушат и се надявам, че всичко това ще отшуми...

В резултат утре съм 99 % готова да дойдем в Барбароните. Който иска, може да го транспортираме дотам - да свирне и ще зам телефона си на ЛС.

Аркола колко време може да се капе и по каква схема?

Много целувки на бебоците Heart Eyes

# 98
Времето е разкошно, бебоците са на линия, мамите са ентусиастки - така че давайте по-смело и на среща  Hug Дидката то без Алексче не може  NaughtyДжиджи идвайте задължително  със Сефанаки, че иначе няма как да забогатея от сериала  Mr. Green Ирка ми се губи тия дни, но тя обеща да дойде даже с подкрепление  Hug, така че разчитам, Нинето е сериозен пич  Hug Деси  дано са оздравели  Heart Eyes Алесия ще я критикуваме мноооого само да се излъже някой път и да вземе да дойде  Joy

Сега ще проверя и личните, дали не се увеличил отбора откъм юлки  Crazy

За Аркола, Армакса и изобщо така наречената сребърната вода - тя е като физ.разтвор - капеш за промиване докато има нужда

# 99
  • София
Ейййй нас с Валето къде ни забравихте  Twisted Evil Close #Cussing out #2gunfire

И ние сме на линия за утре- засега сме ОК -пу-пу - леки сополки, но те не се броят и са само навън- май е от променливото време.

Утре искате неискате- в Барборани сме в 16,00ч.

Това е положението hahaha hahaha hahaha

# 100
vndHeart Eyes Hug  bouquet smile3525 newsm03  love001 не знам дали е достатъчно смекчаващо вината обстоятелство ама си знаех че пропускам някой важен ама пусто като пиша и чатя и още няколко други домашни забавления  Crazy Много се радвам че ще се видим  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 101
Радост, Честит Рожден Ден!  bouquet

# 102
Честит Рожден Ден Радост !!!

Ами определено ще съм на линия  Hug
само се чудя с какво да дойда, яко  някой знае каква маршрутка минава от там да каже.

# 103
                       newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАДОСТ  newsm51

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РАДОСТ    newsm51 newsm51 newsm51

Джиджи, и с 5цата е удобно, даже мога да те чакам на спирката (на Автогара Овча Купел)например в 15.50 ч Crazy Иначе хич не се сещам за маршрутка, че и хич не ги ползвам.

НАСТЪПИ ГОЛЕМИЯТ ДЕН - ЩЕ ВЗЕМЕМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт