Отговори
# 75
  • София
Честит празник на bonbonche! Да бъде здрава и много щастлива!!!

Мисля да се присъединя към разходката в парка, надявам се този път да не е такъв киселяк Криската и да пообщува с връстниците си!
 Днес съм по-добре с хремата, а на дребния май съвсем му е минала пу-пу дано...

Абе този форум е много магнетичен, всяка свободна минута ме "тегли, влече" към  компа и чета ли чета и пиша, ама рядко, само тук в нашата си темичка съм по-активна. Егати пристрастената сектантка съм станала / така ме нарича съпружеското тяло/, ама си ви обичам!

# 76
nineto_boy , миналия път като се видяхме в парка чух че си говорите със Съни за сребърната вода. И след като в петък Стефанаки се разсополяви реших и аз да купя, но понеже не знаех ти какво взимаш взех от аптеката АРКОЛ. Дали е същото или Армакса е по-добро?
Капвам му в нослето, без даго разреждам  newsm78 и слъгам във водата му за пиене както е упоменато да се разреди. Не знам дали съ въобразявам, но сополите не са му така обилни, но въпреки всичко не минават и затова слагам и капки за нос.
За какво друго ползваш Армакс?

# 77
Аз не съм Нинето, ама съм на линия и ме сърби да отговоря  Mr. Green И ние капем без разреждане Аркол - както дойде по 2-3 капки в нос  Mr. Green, но според Нинето Армакса са най-добрите, защото са и най-концентрирани. Важно е да се разклаща шишенцето преди употреба, защото среброто се утаява - Стефанаки да оздравява, пък аз бих го водила навън на слънце - по-чудесно лекарство от Слънцето за хрема няма, нашето педи даже и да сме боллни ни препоръчва да сме навън, само при висока темп не е хубаво да се излага на слънце - вдига още топлинат. Айде да оздравявате ама много бързо  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОНБОНЧЕ
  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Sunnily*  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

мерси за отговора
а и аз искам да го изведа
ама с таз пуста Т, просто не ща да рискувам

# 79
... нашето педи даже и да сме болни ни препоръчва да сме навън, само при висока темп не е хубаво да се излага на слънце - вдига още топлината.

Ми и ние така - болни сме, но всеки ден я извеждам поне за час навън по обяд, ама днес пак вдигна Т, та утре милички няма да идваме на разходка в парка... Просто не мога да я оставя да спи навън в това й състояние.. Ако се виждате приятно изкарване и бързо оздравяване на болничките дечица Heart Eyes

# 80
Джиджи и Дидко, да оздравяват бързо младежите  Heart Eyes При висока температура, децата се чустват дорбе в хладна стая с леки завивки и на отворен прозорец или навън, но не се излагат директно на слънце - много целувки за дамата и конкурента от Явото и мама му  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Щом е такава ситуацията ще се възползвам от една друга покана и явно утре няма да стане срещата, но се стягайте за официалната във вторник.

Ирка, поради високата степен на относителност в нашите уговорки  Mr. Green няма да правя резервация имаме само устна уговорка да звъня и проверявам(момичето каза че няма проблем да отидем просто ей така, едвали ще има РД или нещо друго, клубчето е много ново и непопулярно все още, което му е хубавото за нас), но аз за да сме сигурни звъня и проверявам  Crazy Цената е 5 лв. на дете, като миним бройка, но само при резервация е 10 деца, а ако дойдат 20 си се плаща за 20 -  #2gunfire, при две деца на една мама в някой места правят отстъпка, но тук не знам  newsm78, ще се пробваме. Радвам се че ще се запознаем и с кака Деничка  Hug

# 81
Честит Рожден Ден на Sve и Нев  bouquet

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 16:14 от Toni4ka

# 82
newsm59Честит Рожден Ден на Sve и Нев  newsm59

# 83
Честит рожден ден на Sve и Нев      bouquet

Честит рожден ден на патеричка на бонбонче     bouquet

# 84
  • София
Честит рожден ден на Sve и Нев! Весел празник!

Както винаги Sunnily е дала компетентен отговор!   bouquet

Аз капя 3-5 пъти на ден по половин капкометър в едната ноздра, като промивка. Слагам и Низита, едно кремче със сол сутрин и вечер. Само това.
Джиджи, ако искаш влез тук http://www.armax.hit.bg/main_files/silver.htm

Болните дано се оправят бързо!
Аз мислех днес след кухнята да тръгна пеша до парка, но май и дори и активистката Sunnily се е отказала?!..

Нищо, хайде до вторник тогава!

# 85
Благодаря ви  bouquet Страхотни сте  bouquet

Една почерпка за всички вас

Честит Рожден Ден на Sve i Нев

# 86
Честит Рожден Ден на bonbon4e,Sve и Heв!

# 87
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на мамите bonbon4e,Sve и Heв!

Много здраве,късмет,щастие и любов!  bouquet   bouquet   bouquet

При нас няма нещо ново,отвреме-навреме сме с червени и сухи бузки и едното оченце има секрет,така че скоро ще ходим на кожен и очен лекар.Иначе малкото торнадо е жизнено и здраво засега(да чукам на дърво) и беснее ли,беснее.Пак не яде много,а пък енергия има за 3 деца. Mr. Green

Ние гащеризон и яке си имаме, от миналата зима майка ми подари на Мариелка и сега би трябвало вече да и става,даже може пак да и е голям.Само незнам как ще стои въпроса със шапките,че не иска нищо по главата. Rolling Eyes

Весело изкарване на срещата и да покажете снимки после.

# 88
  • Някъде на път....
Честит рожден ден на мамите bonbon4e,Sve и Heв!
Много здраве, късмет, щастие и любов и от нас!    bouquet

Вече намерих темичката и сме на линия!

# 89
С малко закъснение но с много топли чуства   Hug Честит рожден ден на  bonbon4e,Sve и Heв!

Добре дошла на мама tilieva, хубаво е да прииждат още мами  Hug Даже правим среща във вторник от 16.00ч. в клуб Барбарони 2 и ако искаш и можеш направо идвай да се запознаем  Hug

Радост, за изпръхналите бузки предполагам е от застудялото време, че още ни е мноооого нежна кожата, т апробвай с овлажняващо колд кремче, а за оченцето вижте се с доктора, че очите са си очи  Heart Eyes

За среднощно писане - толкова  Laughing да мине уикенда и ще съм по в чат  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт