Отговори
# 60
  • София
Gigi сори, ама нямам възможност да влизам през деня........... та затова това мълчание се получава от нашата банда! Иначе аз съм с две бройки за среща.
Само че явно трудно ще стане с това капариране и гарантиране на бройката. Никой не може да е сигурен, че детето му ще е здраво на тази дата след седмица, така че е ясно защо никой не поема конкретен ангажимент.
Иначе, ако времето е наистина слънчево към края на седмицата, може в Южния да спретнем срещичка (но да не е от 13 часа само  Embarassed).

# 61
  • Чикаго / София
Gigi и аз да се извиня, никаква ме няма по организацията, по принцип съм по-активна ама сега......

Налегнали са ме от няколко дни едни проблеми и нямам време и сила за нищо.  Много зле се чувствам! Cry Не мога да помогна с нищо в момента, дори не съм сигурна дали ще успея да  дойда. Затова и не пиша, то не че ми остава време де.....

Бързо оздравяване на всички и дечица и мами!

# 62
Deska i irka, изобщо не се притеснявайте  Hug Heart Eyes
Винаги ще намерим време да се видим и на някое друго местенце  Hug

irka, бързо да ти се махнат проблемите от главата и да се чувстваш щастлива и добре.

# 63
  • София
И аз и Криси сме с хрема! Мен ме болеше и гърлото три дни, сега три дни хрема.
Тъпо. Боли ме и главата от синусите. Криската го лекувам с http://209.85.129.104/search?q=cache:bq6eRIDqIgMJ:www.armax.hit. … ;ct=clnk&cd=2 аз смуча
Коризалия през 1 час.

Ще се оправим още два-три дни и сме на линия за понеделник или през почивните дни. Кога  и къде последно се разбрахме?

# 64

Майките Августките, хайде на най-накрая на среща - фиксирахме деня и часа и мястото и сега остава да се съберем и да се нацелуваме дружно  Mr. Green Значи последно ВТОРНИК, 24.10.06 ВКЛУБ БАРБАРОНИ 2 ОТ 16.00Ч. Моля да ми пишете кой ще дойде, защото искат капаро и нещо да поръчаме, та да се ориентираме горе-долу за нещо минимално  Thinking Таксите по клубчетата са ги увеличили вече на всякъде  Rolling Eyes и са 5 лв. за 2 часа

Има вариант и нищо да не плащаме предварително, момичето от клуба каза че едвали през седмицата по това време ще има някой, така че и това е вариант, но тогава може да има и други деца с нас евентуално, аз само ще звънна един ден по-рано, за да разбера да няма все пак някой РД изневиделица и ще ви предупредя. Това му е по-доброто на Барбарони 2, че не са с претоварена програма.

АЙДЕ СА ЗАПИСВАЙТЕ СИ УЧАСТИЕТО ПАК ТА ДА СЕ ПРЕБРОИМ И ГОРЕ ДОЛУ ДА ФИНАЛИЗИРАМЕ НЕЩАТА ДА НЕ УТРЕПЕМ ОТ СКУКА ИЗВЪНСОФИЙСКИТЕ МАМИ СЛАДУРАНИ  Mr. Green

# 65
Ирка, пращам ти много положителна енергия и се надявам да ви видя с Лъчката както винаги усмихнати и в цветущо здраве  Heart Eyes Hug

vnd, и теб ще се радвам да те видя  Hug

ТАКА МАМИ аз мисля в петък да се разхождам в Южния парк - има ли и други ентусиасти та да се видим  Hug Времето е чудесно и ми се ще да не изпускаме последните слънчеви дни, или да си се моткаме по прашните си квартали  Heart Eyes

ПС аз лично приемам и сополивите за разходката  Mr. Green

# 66
Ние днес сме малко по-добре, и мисля ако всичко е наред да се присъединим към разхождащите се в парка;)

Съни, запиши ни нас с Алекс за вторник в Барбароните. Ще кажа и на Pisho ако иска да я транспортираме. Джиджи, тъй като ти май не го знаеш къде се намира, кажи къде ще ти е удобно да дойдеш и да минем да те вземем. Ако искаш дай да си пишем на ЛС да не натоварваме темата излишно, пък и да не занимаваме другите с подобни неща Peace

Сега да питам нещо несвързано със срещи и болести;) Която от мамите обикаля повече по магазините, моля да свирне къде сте виждали грейки за момиченца? Тука в Пакостника си харесах една, ама цената й ми се видя малко  #Crazy - 89 лв. Другото което ми предстои да купувам е боти за бебата, но за това ще трябва да обиколя няколко магазина, за които се сещам...

Давате ли на децата вече ягоди - питам за компот от ягоди, а не пресни такива?

айде стига с питанките - пожелавам от все сърце на Ирката да се оправят проблемите и скоро да видим двете принцеси Дени и Лъчезара Heart Eyes

# 67
  • София
[Sunnily*  - са срещата във вторник сме налице с Валето Hugсамо ми драсни точния адрес на това клубче ,че не го знам и аз ще се ориентирам Rolling Eyes
Ама за разходката в парка в петък - е това не обещавам,защото ако е следобяд Валето не иска  да спи в количката вече ....Ако е преди обяд-ще се опитам, няма да вземам кухнята и така...ама пак не е сигурно Embarassed
Didka_b - и аз обикалях тукашните магазини ,ама нищо интересно няма,грейките за момчета са в светло синьо навсякъде Twisted Evil,а за момичета видях само в бледо розово-от 2 части-якенце и грейка с тиранти-цената варираше до около 35лв.
За ботички- харесах едни на Валето шоколадово кафяви,малко по-високи и с ципче-бяха пак около 35лв.,имаше сладки и за момичета,дори казаха че скоро щели да получават още,но се оказа че май няма да купувам- имало 2 почти нови чифта от батко му 21номер и сигурно с тях ще си изкара зимата....
Ягоди от компот- още не съм му давала- май пресни пробва само веднъж през лятото с кисело мляко и мисля че му харесаха,но не смях да му дам повече...
Всички бебоци да се оправят-,че да се видим
  Hug  bouquet

# 68
Бройте ме и за 24, и за парка в петък, ама, ако е следобед, че сутринта имам работа.

Ягодки съм давала на Анди още на пролет. Първо си играех да махам семките, ама после ми писна и почнах цели да си ги давам. Доста смела постъпка беше, но на село имаме толкова много ягоди, че не се стърпях.

# 69
Петък мисля след кухнята пак да се разходиме - практиката показа че е удачен вариант, Явото го храня с нещо преди да излезнем за кухнята, после той заспива и спи в количката час два, докато мама му поклюкарства, после играеме с приятелите, връщаме се уморени но щастливи и спи по цяла нощ без будене  Hug ТАКА ЧЕ 13.00 В парка около езерцето от към Нишава - входе с въртележките за желаещите 0898 308 223 ми е тел. за закъснелите или пък за уточнение или пък за каквото ви се ще  Mr. Green

Засега като гледам за вторника се събираме около 10тина бебета, та нещата ще се получат на финала  Hug, току що и Асето от юлките ми потвърди, че ще дойде  Hug Тъй че айде народе по-смело  Heart Eyes

Дидката, в Метро са пуснали такива екипчета, но нямах много време да поразгледам, но там цените са доста по-атрактивни, та вземзете и скокнете с малката дама на шопинг. На Красно село има едно магазинче - Пикльовци, където зареждат много сладки мадамски работи и все в розово и на приемливи цени.

vnd
, радвам се, че ще се видим и с нова мама  Hug http://ТУК повече за Барбароните

Или иначе казано-

Барбарони 2
ул.Казбек 49
тел. 855 79 99

Алесиа, и теб ще се радвам да те видя  Hug

ЯГОДИ обаче не давам  Naughty и няма да дам до 3годинки, прекалено силен алерген са и могат и по-късно да докарат проблеми. Обаче аз съм си малко педантична към храните, но все пак имайте го предвид, пък и защо бързате - краткотраен плод, който е вкусен само когато е домашен и току що откъснат, поне аз не съм им фенка (освен със сметана и шампанско  Crazy ма това беше от един филм  Joy)

Айде до скоро,че ме зове съпружеския дълг (който нещо все ме ядосва напоследък  ooooh! но това е друга тема)

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 22:29 от Sunnily*

# 70
  • Sofia
Здрасти!

Аз напоследък само попрочитам, нещо не ми се пише, то и няма време де... Радето го излекувахме  Grinning, било много тежка вирусна инфекция, но изкарахме без антибиотик. Водихме я при д-р Ковачев (прочетох и мноооого похвали във форума), всичко ни обясни, направихме и кръвна картина накрая, защото в четвъртък пак вдигна 39,5... Сега обаче има бели налепи по езика и устните, а може би и вътре в устата - но не иска да я отвори, утре пак ще ходим на доктор явно  Sad
Започна доста да плаче, като я пратихме пак в яслата, като я взимам, започва да се радва, но и да се цупи, мъчно й е било сигурно.

Виждам, че и много от вас са се поразболяли, да оздравявате много бързо!!

И на мен ми се ходи на срещичка, въпреки че досега бях голям мързел и хич не идвах, а сега пък няма как. Ще ми дойде акъла и на мен Crazy Все си мисля обаче, че като изоставим количката и тръгнем пеша и двете, ще е по-лесно да обикаляме из града.
А в момента е най-кофти положението - с едната ръка държа Ради, с другата бутам горе-долу количката  Mr. Green

# 71
Честит Рожден Ден на bonbonche  bouquet

# 72
Честит Рожден Ден bonbonche  Hug

Аз като най-голяма ентусиастка за срещи утре няма да дойдем, щот калпазаки от вчера вечерта е с 38Т, та днес вече ще посетим дофтора, че вместо да ни минава то се влошава. Дано всичко е от зъбите  Praynig
Да не говорим, че вчера не е спрял цял ден да реве, направо полудях, единственото спасение беше - БЕЙБИ АЙНЩАЙН!!!
Днес (поне за сега) и по-спокоен, въпреки че е с Т.

За вторник за сега сме на линия.  Peace Ако се оправим, разбира се.

Ягоди давах на пролет (пресни), ама не много.
Грейки още няма хубави, щото и аз гледам по-магазините, ама нищо не ми харесва, едни тънки такива (за 25-35лв.), абсолютни боклуци. А, аз търся да е от две части, т.е. не цяло а гащеризон с яке. Тази събота и ние сме на пазар за дрешки, чорапки и др. такива.

Hug Heart Eyes

# 73
  • Чикаго / София
Здравейте!

За срещата  в петък в Южния парк няма да мога да дойда, но за Барбароните, щом е във вторник ще дойда с двете госпожици! Въпроса ми е, като се плаща за цялото клубче, не се ли плаща  сумата за 10 деца /50лв./и така да се резервира цялото заведение, независимо колко деца ще дойдат и после тази сума да се раздели вече на броя деца? Спомням си, че за РД на Дени така беше - платихме за цялото клубче / 10 деца/ а те бяха 12, но не сме плащали за 2те в повече, щом сме резервирали всичко и така се върза по по-малко за дете.  Ако ме разбирате какво искам да кажа, че се оплетах! Crazy Също така и ако дойдат по-малко деца, ще се върже по-повече от 5лв. на дете. Не, че е важно де, просто питам така ли е?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА bonbonche

# 74
  • София
Честит Рожден Ден bonbonche
Sunnily*- Благодаря за подробното обяснение/че аз съм малко зле с ориентацията и точен адрес повече ме оправя Embarassed/
Налице сме с Валето за вторник,но за петък...няма да дойдем/обясних че не може са спи в количката,че нали я смених с лятна...../
Така че приятна разходка-ще се видим във ВТОРНИК Peace

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 13:59 от vnd

Общи условия

Активация на акаунт