Отговори
# 45
  • София
Здрасти банда!
Гледам, че организацията тече с пълна сила. Сори, че съм пропуснала, ама гледам събота и неделя да не пускам компа. Пък и разни задачки вършим. Дас е похваля купихме на Калоян в събота обувки, а мама се уреди със зашеметяваща червена чанта и портмоне. Сега остава да си намеря червени ботуши и съм готова за нощен живот  Joy (не, че иначе не съм).

Ааааа, ако в Патета ни хареса може да помислим нещо и за коледното парти.

# 46
Здравейте и от нас  Grinning 
При нас нищо ново,Алекс си щурее на воля и прави белички  Wink

Утре сестра ми се завръща в България(сега е в Германия )и аз съм много щастлива.Още повече се радвам,че отидоха двама,а се връщат трима  GrinningУрааа ще ставам леля  Laughing Научих и Алекс да казва "леля Диди" и сега само това повтаря.Ноември или декември ще правят сватба и Алекс ще бъде шаферка  Grinning

Сериала е страхотен,а героите големи сладурковци  Heart Eyes очакваме продължение  Laughing

Приятен ден на всички,въпреки лошото време!

# 47
Айде майките, давайте да се преброим за срещата ПОНЕДЕЛНИК 23.10.2006 ОТ 16.00 - 18.00 Ч. КЛУБ ПАТЕТАТА, за да можем да капарираме

Джиджи, може ли да капарираме в четвъртък/петък - времето го дават топло и можем да се разходим до Южния парк и оттам до Патетата - нали са набризо  newsm78

# 48
Току що пак звънях и давам отчет.
Най-късно ми казаха сряда или четвъртък трябва да се отиде да се говори и капарира, трябва да се заяви нещо за хапване и пийване, за да могад да си го заявят и те.
Може би нещо минимално.
Цената е 5лв. на дете за 2ч.

# 49
  • София
Аз и Валето сме на линия за 23.10- понеделник
Стига да не ни мине котка път- че моя хубосник от снощи ми е с Т-беше 38 но спадна преди лягане.
Сега му я премерих пак- 37,6 Close
Направо незнам от какво е?Не киха ,не кашля,гърлото му е чисто,няма и сополи вече от 4-5 дни.
Дали са зъби?-нали още си нямаме та незнам Tired
При вас -като никнаха зъбите каква Т вдигаха бебоците?
Направо ми писна- откакто е станал на 1г- не спря да боледува-от какво ли не #Cussing out а преди това само Панадол е пил и то 2-3 пъти ooooh!...

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 17:27 от vnd

# 50
Здравейте!

И при нас нищо интересно напоследък. Вили също е със сополки от 2-3 дни, аз вече взех да свиквам направо. И тя така, откакто навърши 1 г. сополясва за трети път Whistling, ама няма начин неизбежно е, в крайна сметка не мога да я изолирам от всичко и от всеки.

Ние тук си нямаме детски клубове, затова единствената алтернатива през дъждовните и по-студени дни е да ходим на гости Grinning

Хайде приятен ден  Hug

# 51
Алекс все още е болна.. Носа ту й се запушва, ту пък тече..секрета се стича в гърлото и чат пат кашля Sad  От две нощи не сме спали, буди се през 15-20 минути и плаче милото.. а снощи вдигна Т 38.3 към един часа. До сутринта я свали, но все още не се чувства добре и на мен ми е ужасно гадно;(((

Така че аз засега не мога да ходя до Патета, за резервация... но определено се надявам до понеделник да сме здрави и да се включим във веселбата. С това капариране трябва да сме сигурни в бройката на децата, че ако една мама ходи до там, ще трябва да извади парите от джоба си и после трябва да се оправим с нея..

Оф нещо в момента главата ми е пълна каша и хич не мога да мисля Confused По-късно ще пробвам пак да се включа

# 52
В Патетата е много хубаво и за нас и за малчовците, но ни куца активността, за да хвърли някоя мама 40-50 лв. капаро, а искат и заявка за консумация  Crazy и съвсем я втасваме с организацията, а клубчето е посещавано и не искат да губят и минутка.
Ако вземем пък я направим срещата в Барбароните  newsm78 - повечето го знаят къде е, не е труден за откриване, а и като ще се пътува е все тая дали ще е до Хладилника или до Борово, пак е удобно и хубаво, не ги притиска такъв натоварен график, не юркат толкова във времето, защото са нови, познават някой от нас вече и могат да не поискат капаро, там е по 4 лв. на дете за 2та часа и ............. - по удобно ще е за активистките  Mr. Green и за капариране дори ако се наложи. Остава и Гудис като предложение, но там няма кой да ни гледа малчовците, но пък е в центъра и.................... Crazy

Друг вариант е последния петък от месеца - профилактика на кухнята  Wink тогава можем да се видим сутринта на по кафе и Патетата да не са толкови ангажирани  Thinking

Казвайте си мнението, за да се организираме докато не е минала зимата  Mr. Green

# 53
  • София
Май както се каним наистина трудно ще се организираме....
А и виждам че няколко бебоци са болнички и не е сигурно,за да се направи заявка е да се капарира
Валето снощи беше добре- нямаше Т,ама се появи разтройство ooooh!-направо-не ми се мисли
Днес ще видя как ще е положението ,но се надявам ако се организирате за 23,10 да сме на линия
За Борово... става- аз съм от Дружба дали до Хладилника или до Борово-все тая....
За последниея петък -през деня-също става- така, че МЕН И ВАЛЕТО НИ БРОЙТЕ !!!

# 54
То Интусиасти много ама само на писане....
То се видяло че в Патета няма да стане - изведнъж тъкмо стигнахме до резервирането и всички млъкнаха. То е ясно че никой не можа да каже дали ще е болен или здрав след 5 дена и ние сме още хремави, но се надявам да ни мине до тогава - естествено че няма да дойдем ако сме в това положние.

Варианта за Барбарони също не е лош, както и варианта последния петък.
Гудис мисля че ще отпадне.

# 55
Кво стана???? newsm78
Нещо изплашихте ли се от тази среща, кво ли???

Между другото ако до утре след обед сме все още само 3-4 майки с малчугани навитите да ходим в Патета, ще се обадя да откажа резервацията, щот не ща да се излагам, все пак си оставих името и телефона.

# 56
И тъй като продължавам да си водя монолог искам само да ви кажа, че среща в клуб "Патета" НЯМА да има, тъй като преди малко ми се обадиха и ме помолиха да кажа кога  ще отида да капарирам !!! Та говорих със Sunnily* и се разбрахме за другата седмица в Барбарони, ще уточним допълнително.

# 57
Gigi, мила благодаря ти че пое такъв ангажимент  bouquet и съжалявам,че отново не успяхме с организацията. Rolling Eyes(..
Остава другата седмица да решим един от дните и да отидем в Барбароните..

Аз от днес съм болна с висока Т и болки по цялото тяло Sick Не знам на кой свят съм, все ме обливат топли вълни - все едно карам критическата;)
Слава богу Алексчето не е сериозно болна, днес ходихме при педито и няма проблеми с гърдите и гърлото, явно гъстия секрет в нослето се стича и от това кашля от два дни. Изписа ни едни правени капки, давам й Стодал, вит.С и Оксилококцинум... Дано тази вечер е по-добре, че не знам как ще издържа още една безсънна нощ в това ми състояние..

# 58
Хайде тогава на една срещичка в парка. Към края на седмицата го дават хубаво време.

# 59
Дидка, бързичко да се оправяте с Алексче  Hug Heart Eyes
То и нас нещо ни подхвана нос и гърло, ама взех бързо мерки.
Времето е отврат, само за грипове и болести.

Общи условия

Активация на акаунт