Отговори
# 30
И аз по-навита за Патетата - Носорога нещо не ме впечатли много...
Джиджи, ще го сложа на първата страница с големи букви, но само да уточним мястото и часа - 16.30 ли? В Барбарони-те например записването беше за кръгъл час, но нека Лана провери и да ни каже...

# 31
Ий, как ме е яд пак не успях да дойда. Cry нищо за другия път се надявам да съм на линия. само трябва да ми кажете къде се намират тези "патета", за да кажа дали съм 100% сигурна, че ще дойда.

# 32
alessia , Патета се намира в Лозенец, като се върви по черни връх към Хладилника след бул. Н Бапцаров една от преките в ляво - ето тук http://www.pateta-bg.com/contacts.htm

Ако Лана не се включи днес или утре мога и аз да се ангажирам да се обадя да попитам, само искам да знам какво точно ни интересува освен за часа и колко ще ни струва, ще поръчваме ли нещо предварително или там на място? Също така ако записват само на кръгъл час кой е е по-удобен 16ч. или 17ч. Аз лично мисля че по-добре е 17ч. Включете се и вие Simple Smile
Слънчев и хебав ден на всички  Hug

# 33
16.30 е ккъсно.......  Laughing

така или иначе работещите са до 18.00ч.  Mr. Green

# 34
  • Чикаго / София
За кръгъл час според мен е по-добре 17ч. или 18ч.
А за поръчването както  решите. Може  и да си поръчаме нещо за хапване а пиенето всеки да си взима, а пък може и там на място всеки да си купува. По принцип каквито сме бавни с организирането, май ще е по-добре всеки да си купува сам каквото иска, а само залата да запазим!

Лек ден!

# 35
Джиджи давай направо звънкай, разпитвай и резервирай, без предварителна поръчка - на място кой каквото иска и каквото има. Да го направим от 18.00 ч. тогава, ще сме последните и предполагам няма зор да ни дадът да се изнесеме на секундата, така и кика няма да има извинения вече Wink , ще са се наспали и дребчовците добре и тъкмо за нощния сън ще ги прибереме уморени и щастливи че са се наиграли с наборите  Hug

# 36
Ще имам ще имам докато взема детето и дойда ще стане 19.30ч все пак живея в младост-4  Mr. Green

На мен ми е удобно в събота или неделя......през седмицата ми е невъзможно!
Но с мен не се съобразявайте...... аз ви се радвам така и така....  Laughing

# 37
  • София
Привет от нас с Валето
Да се похвалим- прекарахме добре на рожденния ден-беше в "Патиланци"-децата си изкараха супер-ама аз съм малко разочарована Twisted Evil
За първи път отивам там и докато Валето не "порасне" достатъчно за техните разбирания доброволно няма да отида...
Страшно се ядосах на "кокошките"от малката джунгла- детето ми било "малко" и не можело без придружител-че какво разбират те под "голямо "дете- там е от 1 до 4г. а на приятелката ми дъщеричката е на 2г. Close
Малко се спречках с тях- но влязох да стоя като изтукана ,докато детето си играе.А те се събрали вътре 4-5 и нищо ,ама нищо не правят- поне да занимаваха децата #2gunfire #Cussing out
Че то ако знаех-че ще си платя и ще си занимавам детето...
Досега съм била в едно такова детско заведение-"Феите"-близо е до "Кошарите"-ама такова нещо не е било-там децата са си в стаята за игра,каките ги занимават а родителите са в друго повещение и следят децата на 2 монитора- ако се разплачат или нещо такова...
Много съм разочарована от "Патиланци"- а най -странното е че преди време като беше малък племенника/той сега е на 4г/не беше така- оставяш си детето и те го занимават- нали затова си плащаш в крайна сметка- аз не го водя само заради играчките...
Та момичета ако в  "Патетата" е същото- мен хич не ме бройте Crossing Arms- моля ви-нека който е бил да ми каше каква е порцедурата- кой се занимава с децата ? Praynig
Все пак рожденния ден мина мн.добре и Валето се забавлява истински-това май е най важното ,на мен ще ми мине яда от организацията там Twisted Evil
дори на въртелешка се повозих... Joy
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69938

# 38
  • София
Сериала е върха!!!

Нервният киселяк заспа още на 300м след тръгването ни и забравянето ми на обувки, чанта и т.н.много му се спяло на завалията и за това ми скъса нервичките!

И аз харесвам Патета, бройте и нас! Не че мойто здверче ще остане вътре само, но...

# 39
В петък е заето! Свободно е само от 15-17ч.!
Свободно е на 23.10. - понеделник от 16-18ч.
Казвайте, щото виждам че пак няма да се организираме ако продължаваме да го мислим. Който има желание ще дойде.

# 40
Тъй като не може да се угоди на всички, предлагам СРЕЩАТА ДА Е В ПОНЕДЕЛНИК - 23.10 от 16,00 до 18,00 ч. В ДЕТСКИ КЛУБ "ПАТЕТА"

Аз също не съм ходила там, но от отзивите разбирам че е хубаво и добре занимават децата, така че и ние ще можем да се видим... Този час лично за мен е по-удобен, тъй като бубата спи между 2-4 часа и ще можем да дойдем. Ако пък на вас ви е по-удобно в петък от 15-17ч., кажете и ще видя как ще се организирам... За поръчване е най-добре на място всеки да си поръча каквото иска, иначе трябва да ангажираме някоя мама да ходи да поръчва и съответно капарира.

Ние два дена бяхме на село,бебата по цял ден беше навън и тъй като времето беше доста променливо - резултата е течащ нос Sad Надявам се че до срещата ще мине. Засега слагам физ.разтвор, капки Резоксим и давам Осцилококцинум. Дано да се разминем само с това.. Но пък мацката много добре си изкара, почти без никакви ограничения, мърляне на воля и ровене в кал, пясък и каквото и дойде на ум Mr. Green

Целувки и лека вечер на всички Heart Eyes

За да не пускам ново мнение, си дописвам в това;)
Току що разгледах сайта на Патета-та. Направи ми впечатление в раздела "Ред и организация" за провеждане на Детско парти следното:

Записване на дата и час за парти. Резервация можете да направите по телефона или на място в клуба.
Необходимо е след записването на деня и часа на Вашето парти да потвърдите резервацията си.
Потвърждаване на резервацията става в клуба, с подаването на „заявка за организиране на детско парти”, където се описва провеждането на цялото тържество.
При подаването на тази заявка се заплаща 50 % от стойността на Вашето парти.

Така, че се чудя дали ако резервираме дата и час за определен брой деца, няма да поискат да поръчаме някаква храна и да я капарираме newsm78 Моля някоя мама да види на място или пък да се обадим и да проверим това, като уточним датата!

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 19:43 от Didka_b

# 41
Тъй като и аз съм за ПОНЕДЕЛНИК - 23.10 от 16,00 до 18,00 ч. В ДЕТСКИ КЛУБ "ПАТЕТА"

ще се обадя утре (дано да е все още свободно) и ще резервирам и ще разпитам до кога трябва да се даде точна бройка.
Ще пиша допълнително.

# 42
Моето предложение е да се резервира часа 16.00 (или пък 17, ако малчовците спят до 16  newsm78) за първия възможен свободен ден и тогава да довършиме организацията  Mr. Green - така или иначе на мен ми е все тая кой ден през седмицата ще е - нямам извънбебешки ангажименти  Crazy Джиджи - давай заявка и ни кажи кога и колко ще струва   bouquet

# 43
  • София
Ние сме ЗА за срещата в понеделник (и всеки друг ден след 16 часа).
В Патетата е много хубаво, мисля че ще имаме възможност да си се видим и децата да се позабавляват. Моите бяха на рождения ден на племенницата ми там и може да се каже, че не усетих че имам деца за един час!
vnd , не се притеснявай, няма нищо общо с Патиланци. Там има две каки, които ги наглеждат и децата са си в отделна стая, така че няма нужда от пряк родителски контрол.
Хм, сапунката много ми хареса и мисля следващия път да има още участници!  Crossing Arms

# 44
Привет на всички Hug
Положението с Патета е следното - в понеделник от 16-18ч., във вторник пак има същия час и от 18-20ч. което вече е доста късно.
Та записах ПОНЕДЕЛНИК - 23.10 от 16,00 до 18,00 ч.
Искат обаче да се отиде на място да се капарира и да се каже бройката на децата, ако са под 10 щели да пускат и външни посетители.
На мен лично не ми е много удобно да отида до там, още повече че Стефанаки нещо е сополив от петък и не ща да го разнасям по студа по трамваите.
Нека още днес някой който би могъл да отиде до Патета - да каже.
Сега ще го пусна това и при юлките.

Общи условия

Активация на акаунт