Отговори
# 180
Лошо - Алекс е с пневмония  Rolling Eyes - лекарката им не е изписала подходящия антибиотик и.............. #2gunfire Сега пак ще пият, хубавото е все пак, че поне на време са открили пневмонията и няма да се наложи да влизат в болница. Дано бързо се излекуват  Praynig

Деси, аз така обичам, за да ми е по дъъъълго удоволствието - това ми е любимия празник,  даже и коледна музика вече слушам. Да не ви обяснявам, че елхата ни стои украсена обикновенно до март  Crazy   За коледната премяна - нашата още ни става  Mr. Green ми така съм я ушила  Joy миналата Коледа ни беше голяма и като палтенце, сега ни е опъната и стои като блузка - уредила съм си въпроса за Коледната среща  Wink.

# 181
 ЗЪБЧЕ, Зъбчееее. newsm44 Еее най-сетне го дочакахме това зъбче. Време беше на година и три месеца и зъбче да се покаже. Много сме радостни, а и той много се радва като тропа зъбчето по лъжичката. Laughing

Пращаме виртуални целувки на Алекс да се оправя по бързо  bouquet

# 182
Добро утро  Hug

Лошо....много лошо това с Алексче...за докторите само и единствено  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Sunnily*, много целивки и топли прегръдки от нас да им предадеш  Hug Heart Eyes

И сега в тайна ли ще пазиш
въпроса за Коледната среща  Wink.
???

alessia, честито ви зъбче  Simple Smile

Хайде, слънчеви почивни дни от нас и много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Дидка,стискам палци Алекс да се оправи бързо  Hug С адашката и изпращаме хиляди целувки и прегръдки  Heart Eyes                                                                                                                                                                         
Честито зъбче на Андрей Simple Smile

# 184
  • София
alessia  moresmileОтказахте се значи от съревнованието-излезе ви зъбче hahaha hahaha hahaha
Значи Валето е единственното Августинче без зъбче  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3533 smile3534/ама като го гледам тия дни какъв е  Sick Close Sick Close няма да е задълго.../
Кофти това с Алексче-дано мине леко и скоро да е здравичка Hug  bouquet
Аз по-принцип не обичам много-много зимата-нали съм пролетно цвете Crazy-та елхата украсявам сутринта преди Бъдни вечер,а коледни песни Sick Mr. Green....Иначе обичам да си похапмам по празниците/то си ми и личи-леле как съм напълняла за 2 седмици ooooh!-ужас-цели 3 кила Shocked-уж съм на умерено хапване да не кажа диета,ама на обяд така си похапнах Embarassed.../
...да се похваля-Валето след вчерашния контролен преглед е добре ooooh!-лекото кашляне сато спи е от ринита,а гърдичките му са чисти Praynig Hug
Чао от мен- приятни почивни дни!!!

# 185
  • Чикаго / София
Миличката Алекс! Дано бързо се оправи детенцето! PraynigТолкова е лошо детенце да ти е болно! Sad Милата Дидка, напълно й влизам в положението! Изпращам им много прегръдки и целувки от нас! Hug

alessia честито ви зъбче! Simple Smile Да растът здрави и белички безболезнено! Grinning

# 186
alessia  moresmileОтказахте се значи от съревнованието-излезе ви зъбче hahaha hahaha hahaha
Значи Валето е единственното Августинче без зъбче  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3533 smile3534/ама като го гледам тия дни какъв е  Sick Close Sick Close няма да е задълго.../
Кофти това с Алексче-дано мине леко и скоро да е здравичка Hug  bouquet
Аз по-принцип не обичам много-много зимата-нали съм пролетно цвете Crazy-та елхата украсявам сутринта преди Бъдни вечер,а коледни песни Sick Mr. Green....Иначе обичам да си похапмам по празниците/то си ми и личи-леле как съм напълняла за 2 седмици ooooh!-ужас-цели 3 кила Shocked-уж съм на умерено хапване да не кажа диета,ама на обяд така си похапнах Embarassed.../
...да се похваля-Валето след вчерашния контролен преглед е добре ooooh!-лекото кашляне сато спи е от ринита,а гърдичките му са чисти Praynig Hug
Чао от мен- приятни почивни дни!!!

Ами какво да правим решихме да се откажем, че иначе сигурно от инат до две годивки щяха без зъбче да си ходят. Joy Joy Joy
Сега ще видим по възраст дали ще се вредим, че ние сме по големиии. Wink

# 187
Дидка, стискам палци Алекс бързо да се оправи и повече никакви болести да не ви спохождат! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

alessia, честито първо зъбче на малкия юнак! Крайно време беше! Party

# 188
  • София
Привет и от нас!
Правихме вчера прощъпулник на Тонката, но той май се същиса от толкова внимание и вместо ходейки мина след питката лазейки, та малко стана лазещ прощъпулник, ама..... Важното е, че хвана дискетата, явно компютърджия ще става детето.  Laughing Като успея да кача снимки ще показвам...  Thinking
Иначе говорех за неорганизираната ни, но надявам се че ще стане реалност Коледна среща. Миналата година не успяхме да дойдем, но се надявам тази година да не пропуснем.

# 189
Здравейте на всички,

Дидка дано Алекс вече да оздравява и вие да сте спокойни / и лекарите да правят по малко грешки/

На мен напоследък просто не ми остава време за писане, а и нещо бях понастинала и покрай това нямах и много желание.
Дори още покашлям от време на време ... Вили се размина само със сополки, дано и друго да няма ...
Иначе сме ок, нищо интересно, ежедневие, сутрин си правим разходка, после сън, следобяд макар и по тъмно пак разходка и така. Чудя се как повечето родители удържат децата си в къщи, при нас това е Mission Impossible ...

Опитвам се да се настроя на Коледна /Празнична/ вълна, обаче все още не мога, с това слънце навън ... няма сняг ... няма украси ...

Поръчахме на Вили обзавеждане за детската стая и сега го чакам с нетърпение, просто нямам търпение да видя как изглежда.

Лека нощ сега Hug

# 190
Деси, браво на Тони за ходещите крачета - пъргаво и безаварийно ползване, а за прощапулника  Joy - то с тия мами пред комп-те децата са си направо манипулирани от малки  Mr. Green

Коледната среща е силно хипотетична за момента, но се надявам да я превърнем и в силно реална, защото които бяхме миналата година знаем защо  Mr. Green....................ми беше  много готско и събрахме очите на целия Гудис с нашите съкровища облечени в коледни премени  Hug Така че айде нагласете си настройките и мислете Коледно  Heart Eyes

Алесиа, поздравления за зъбчето, но изпуснахте призовото място  Crazy

Тоничка, да се похвалиш после със снимки, че аз обожавам да гледам интериори особено, когато са детски  Hug

ВСИЧКИ БОЛНИ ДА ОЗДРАВЯВАТ И ИМ ПОЖЕЛАВАМ ЕДНА ЗДРАВА ЗИМА  Heart Eyes

# 191
И така добър ден  Hug

Ето обаче че преди коледното парти се очертава и края на месец ноември  Laughing
То е ясно че от оед няма да можем да се скитаме по паркова заради студа, но може пак да си организираме среща в някой детски клуб???
Хайде кажете за другата семица 24.11. дали имате нагласа и желание?
Може в Ментов Носорог?

# 192
  • София
Привет-какъв хубав слънчев ден е днес-след малко изчезваме с Валето!!!!
Бройте ни и нас за среща на 24,11, а и за коледната/ако се организира де Twisted Evil-майтап/
Съгласна съм за някое клубче,ама моля ви се нека не е пак тооолкооова далече-ние сме от Дружба и .....сега с това задръстване из центъра,заради Околовръсното ooooh!....Нека да е някъде,където лесно да се придвижат всички.Този Ментов носорог е някъде около Южния парк,нали?Става,а и Патетата ако искате....Аз мога да запазя места в новото клубче за което ви говорих -близо е до Румънското посолство- http://prikazka.net/?cat=7
ама....да не кажете че защото на мен ми е близичко....много е готино там.....Ако решите- наемам се със задачата.....
Чао от нас Hug

# 193
Здравейте мами и бебоци  bouquet

Ние нещо се бяхме позагубили, но вече сме на линия.... Peace

Едно    ГОЛЯМО ЧЕСТИТO   bouquet  bouquet  bouquet  за всички празници, които сме пропуснали и ХИЛЯДИ пожелания за късмет, щастие,  ЛЮБОВ и здраве /най вече/ на всички малчугани и на мамите засмяни  bouquet  bouquet  bouquet
А болничките бързо да оздравяват  Praynig

А за срещата на 24.10 ще се пробвам да се включим /май за първи път Embarassed/

Целувчици от нас   Hug

# 194
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, но определено не ми беше до писане;(

Първо искам да благодаря на всички за милите думи пожелания за оздравяването на Алексче - страхотни сте и благодаря,че ви има  bouquet

Сега с няколко думи ще ви разкажа нашите премеждия, за да си имате едно наум Naughty

Както знаете, беба почти цял месец има проблеми с нослето - започна се със запушен нос, след това много гъст секрет, който се стичаше в гърлото и започна кашлица, след слагане на капките на Улевинов, секрета се втечни, но детето започна да вдига доста висока Т (38,5-39,7) и така три дни. Джи пи-то изписа АБ Сумамед, който Али пи 4 дни, Т спадна, уж се подобри и след една седмица отново започна с хрема, вдигане на Т и аз на своя глава я заведох на УНГ. Той се усъмни за пневмония, изпрати ни на рентген и това се оказа вярно. Изписа АБ Зинат, който трябва да се пие минимум 10 дни.. Отново я заведох при лекарката й със снимката и изписаните лекарства, тя беше категорична че малечка няма пневмония, и Т е най-вероятно от зъби #Crazy Аз настоях за направления за пълна кръвна картина, носен и гърлен секрет, които направихме в събота. Днес сутринта взех резултатите и отидохме при УНГ на контролен преглед. Според изследванията Али има обилно количество бактерии Стрептококи Пневмония и в нослето и гърлото, а според кръвната картина това е от доста време #Cussing out Каза да продължаваме с АБ, изписа едни специални капки за носа и в петък сме отново на преглед... Между другото Джи пи не ми даде направление за антибиограма, която аз исках в лабораторията да ми бъде направена и си я платих #2gunfire

Съжалявам,че стана толкова дълго, но исках да споделя нашите перипетии и как не трябва да се предоверяваме на педиатрите, а при съмнение да водим децата си на специалист.. Представяте ли си от колко време детенцето ми се мъчи без да му е назначено адекватно лечение Close

Та такива ми ти работи, сега съм малко по-спокойна и се надявам скоро Алекс да е здрава и скоро да не ни сполетяват гадните болести Praynig

За срещи ще сме на линия когато оздравее малката ми принцеса, иначе наистина с нетърпение чакам Коледата и една голяма веселба с мами и бебоци;)

Поздрави на всички проходили и озъбили се дечица. Heart Eyes

Засега толкова, скоро пак ще се включа...

Общи условия

Активация на акаунт