Отговори
# 210
  • София
pipi67, следя всички теми свързани с насилието над децата. Изживявам много емоционално всичко случващо се с невинните душици. ПОДКРЕПЯМ всичко, което ще доведе до истинска, реална закрила над всяко едно дете в страната ни. Ще помогна с каквото и където трябва!!!

# 211
Ами за срещата - ако до 17:30 трябва да се изнесем - кофти, защоо това значи че ако искаме поне 2 часа да сме там трябва от 15:30ч.
Аз лично няма да успея.
Ако не става за 24, нека да е 23-ти???
Може и сутринта на 24 - ние не спим така или иначе преди обед.

Нека и други да се включат  Hug

# 212
  • София
И ние сме (аз и Калоян) съгласни за 24 сутринта, струва ми се, че 10:30-11 е подходящ час.

# 213
И аз съм съгласна за 24.11 към 11 ч. стига разбира се беба да се е оправила дотогава Peace

# 214
Пък аз не знам за срещата  Confused, че съм тръгнала по зъболекари, отлагано от еееехее бременното време и сега разбира се всичкото ще ми излезе през носа и портфейла, ама такава съм с инесериозна  Embarassed Та ще знам другата седмица със сигурност, силно се надявам да успея.

# 215
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,
ние по-рядко се включваме,но все няма време за писане,опитвам се да балансирам между работата и малката.
Засега сме горе-долу добре.На мен ми откриха едни бактерии,които незнайно откъде съм прихванала,но ги преборих вече и съм много щастлива Laughing.

Дидка-стискаме палци малката принцеска скоро да се оправя. Praynig

Алеся-честито ви озъбване,здравички и белички да са ви зъбките. Mr. Green
Мариелка вече има 12 броя,но все така сме трудни с яденето.На моменти яде,на моменти не.

Честити ходещи крачета на Криско!

От понеделник до сряда бяхме с мъжо във Велико Търново.Той беше на семинар,аз покрай него да не вземе да забегне с чужда булка някъде  Wink hahaha.(шегичка).Бяхме в **** хотел Янтра,изкарахме супер.Гледахме шоуто "Звук и Светлина" на Царевец,ударихме го на мързел и разходки Grinning,голям кеф.
Между другото утре аз ще го водя в София на семинар,но като гледам няма никаква организация за среща пак.
Лек ден от нас и целувки на бебоците.

# 216
  • София
Оооо, супер, Ради! Готин ли е хотелът? Ние с моя мъж преспахме инцидентно преди 2 месеца в Търново и аз си го бях харесала този хотел, ама в 10 вечерта решихме да останем в първи приличен изпречил се насреща ни. Та на този оттогава съм му мераклия. Да не говорим че сега съм се зарибила с трилогията на Фани Попова - Мутафова за Асеневци и само Търново ми е в главата  Crazy Ходихте ли до църквата "Св. 40 мъченици"?

# 217
Привет момичета, като гледам тези дни темата ни е много пуста - явно всеки е нанякъде или просто не ви се пише Thinking

Алекс е малко по-добре, утре ще я заведа на контролен преглед, все още си пием АБ и слагаме капките в носа... Дива е за трима, голям инат и направо ме подлудява Rolling Eyes
Във все по-голям проблем се превръща приспиването й, много съжалявам че не я научих да заспива сама още от началото;(  Всеки следобед и вечер ни побърква докато заспи, тръшка се, реве, мрънка, върти се във всички посоки и накрая като се изтощи и тя и аз - заспива;) През нощта също се буди и не заспива докато не я взема при мен...

Айде засега толкова от мен, отивам да се пробвам аз да я приспя след неуспешния опит на баща й Twisted Evil

# 218
  • Sofia
Дидка, много се радвам, че Алекс вече е по-добре!!
За съжаление ние не можем да се похвалим със същото - от вчера Ради пак е с 39 Т ooooh! И освен сополи и пробиващи зъби, нищо друго й няма. Утре ще направим кръвна картина отново, да не е възпаление на третата сливица. Ако е зле положението, пак ще пие антибиотик, а се оказва, че от него веднага й се появяват гъбички в устата. Crazy
А пък Ради научи вече всички лекарства, слага си сама термометър, сипва си от шишето вода в лъжичката, "капе" си капки в носа и сутрин, дори когато е добре, взима разни сиропи и ми ги подава да й дам. ooooh!

Хич не ми се пише на мен вече, нито има с какво да се похваля, а само се оплаквам от болести.

# 219
Хич не ми се пише на мен вече, нито има с какво да се похваля, а само се оплаквам от болести.

Ма как така няма да пишеш Naughty Нали сме тук, за да си споделяме всичко - не само хубавите, но и лошите новини... В крайна сметка само друга майка може да те разбере какво ти е, когато детенцето ти е болно.. А и ти олеква когато си го кажеш, дори и да не могат да ти помогнат Hug Иначе много съжалявам,че Ради пак не е добре.. Направете всякакви изследвания, зада се разбере от какво й е тази Т. Както съм писала, при нас нещата доста се проточиха и добре, че взех инициативата в мои ръце.

Ради, браво за преборването на бактериите  Heart Eyes. И направо ти завиждам за ходенето насам натам.. Мен ме е обзела една апатия и някаква летаргия, хем ми се ходи някъде, хем пък се чувствам адски изморена.. Засега ми се очертава банкет другия месец на Боровец от службата и се надявам беба да е добре, за да отида.

Момичета, казвайте какво ще правим с Коледното парти? Декември сега ще дойде, а доста от клубовете вече са резервирани, така че давайте предложения и да се обаждаме.

# 220
  • София
Didka_b -БРАВО НА ПРИНЦЕСАТА Embarassed
Juana - лоша работа- горе главата   bouquet
този път моя милост се "скапа"-от петък съм с ужасно гадене,повръщане,дори и ....... Sick ooooh!.нито меи се яде ,нито ми се пие-а с това щъкащо навсякъде дете направо ooooh!-толкова изтощена съм че едвам ходя-едни приятелки ме бъзикаха да не съм бременна-ама е невъзможно -още не съм се навила и скоро надали ще се навия Naughty.А и за капак снощи ми дойде м.....-та съм направо 3 в 1 ooooh!
Е пооплаках ви се- отивам да хапна нещо,че днес съм що годе добре...
Лека нощ-и дано до петък съм по-добре,че нали имаме срещичка
нали не сте забравили Crossing Arms

# 221
Привет  Hug
Да започваме седмицата с хубави честитки...
newsm59 newsm59 newsm59
Честит Рожден Ден
на
 baloniГабриелка-Рафаелка baloni
 baloni Zuzi  baloni
 baloni  alessia  baloni
 hbday

Бъдете много щастливи !

Болничките yu5 да оздравяват  newsm08

Ние също имахме малко емоции със Стефанаки, ама ще пиша друг път, че сега ме мързи нещо...
Хайде хубава седмица на всички ви  Heart Eyes

# 222
  • Sofia
Честит рожден ден на Габриелка-Рафаелка, Zuzi и alessia!!  bouquet
Много здраве, щастие и любов!

Диди, то хубаво да споделям, ама моите последни постове май са бая еднакви  LaughingПреди малко ходихме да й направят на Ради пълна кръвна картина, в зависимост от резултата ще видим дали ще правим и снимка... Иначе и тази нощ беше с 39.
Четох оня ден как се сваля високата температура и няколко майки пишат, че децата им вдигат 40 градуса от зъби и аз мнооого се надявам да е това, колкото и малка да е вероятността, а и ми се мерна някой нов пробиващ зъб.

vnd, бързо да се оправяш, аз и здрава, но неспяща по цяла нощ се чувствам супер зле, не искам да си представям на теб какво ти е!

# 223
Честит Рожден Ден!

Габриелка-Рафаелка,Zuzi и alessia!

Здраве,щастие и много любов!

Дидка,радвам се че Алекс е по добре  Hug

Juana,доно да не нещо сериозно и стига вече с тези болести,целувки от нас на Ради  Heart Eyes

vnd,бързо да се оправяш  Hug

Radost и Lana,другия път като ходите в Търново си направете една разходка до с.Арбанаси,няма да съжалявате има много хубава природа Wink

Приятен ден на всички!

# 224
  • Smolyan
Еййййййй невероятни сте  smile3501
Изненадахте ме много пирятно  Heart Eyes
Честит рожден ден и на
Габриелка-Рафаелка и newsm51
 alessia!
     newsm51

Общи условия

Активация на акаунт