Отговори
# 225
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на Габриелка-Рафаелка,Зузи и Алеся!    bouquet   bouquet   bouquet

newsm59    party023
Много здраве,късмет,щастие,любов и много хубави моменти с порастналите бебоци!

Lana  -хотелът е супер,другият път идете там,няма да съжалявате.

milena000  -мислех си за вас на път за Търново.Горна Оряховица е близо там,но нямах никакви координати да се обадим.

Стискаме палци на всички болни бебета и мами бързо да се оправят,че наближават празници.
И на мен ми е малко скапано от целия този път и искам да си почина,но няма възможност.Мариелка от сутринта се глези и иска да я занимавам,поне със спането няма проблем,заспива сама с шишето с мляко,баща и я научи така,след като му писна да я приспива на ръце  Mr. Green

Лек ден на всички и целувки за бебоците от нас.

# 226
Честит Рожден Ден!
Габриелка-Рафаелка,Zuzi и alessia!
newsm51 smile3525 Tada newsm67

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 13:37 от larado

# 227
  • Някъде на път....
Честит Рожден Ден!

Габриелка-Рафаелка,Zuzi и alessia!

Здраве,щастие и много любов!

Честито и от нас!  Peace

# 228
Честит Рожден Ден и от нас на Зузи   bouquet, Алесия   bouquet и Габриелка-Рафаелка   bouquet

# 229
  • Sofia
Най-сетне разбрахме какво й е на Радост - гнойна инфекция Confused, която ще лекуваме с Аугментин.
Добре, че стана вече ясно, защото щях да се побъркам, вдигна над 40 градуса малко преди да вземем резултатите от кръвната картина.

# 230
  • София
Честито на рожденичките! Да са живи и здрави!

А болните, мами и деца, да оздравяват бързо! Ради бързо да пребори инфекцията!

Lana  -хотелът е супер,другият път идете там,няма да съжалявате.

Знаех си аз, ама пусти мързел Simple Smile Пък и ние бяхме колкото да преспим, можехме и на пейката в парка да останем  Joy.

Radost и Lana,другия път като ходите в Търново си направете една разходка до с.Арбанаси,няма да съжалявате има много хубава природа Wink

Аз съм ходила в Апбанаси, ама беше една екскурзия след завършването на училище - ей, нито от Търново нещо видяхме, нито от Арбанаси - само кръчмите преслушахме  Joy. То в Арбанаси и валеше тогава, та трябва пак да се ходи, ама и дребното да запомни нещо.

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗУЗИ, АЛЕСЯ И ГАБРИЕЛА!!!
МИЛИ МОМИЧЕТА, ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

Хуана, бързо оздравяване на малката сладурана Heart Eyes Въпреки, че диагнозата е гадна, е добре че поне сте разбрали какво й е Peace

...поне със спането няма проблем,заспива сама с шишето с мляко,баща и я научи така,след като му писна да я приспива на ръце  Mr. Green

Ради, дай ни го малко тоя татко назаем, та да научи и мойта калпазанка да си заспива сама, а пък после ще черпя Laughing

# 232
Juana, дано се оправя бързо малката Ради! И Кари е болна от петък с висока температура, кашлица и силна хрема  Sad Сега силно се надявам вече да тръгне към подобрение, иначе сто процента педиатърката ще ме натисне и мене за антибиотик, а тя е силно алергична и не знам как ще се престраша да й го дам. Дори сина ми, който не е проявявал никакви други алергии, се изрина от Зината, така че си имам едно наум  Confused

# 233
Дааа, лошо това с болестите.
Дано ги преборите бързо и качествено.

Нашите емоции също са свързани с някаква инфекция, която обаче не разбрахме от какво точно може да се е получила.
В петък след сън на Стефанаки му нямаше нищо и само 2 часа по-късно аз се прибирам от зъболекар и го виждам целия подпухнал под очите и червен (помислих че е плакал и затова, но не е). Вечерта го събличаме да го къпем и целия се е обринал в ситни пъпчици без краката и ръцете - гръбчето, гърдите и в памперса и с температура 37,6. Помислих, че е претоплен. Звъня за всеки случай на лекаря той ми каза да му давам вит.Ц и калциев глюконат.До тук добре ама на следващия ден той пак в същото състояние и вече неспокоен и плаче и го викнахме педито вкъщи. Първо помисли че е скарлатина, но след подробен преглед каза, че не е. Най-вероятно е хранителна инфекция, защото не беше акал повече от 24ч., също може да е от зъби и понеже лапа ръце и пак да  е станало инфекция. Лимфите за ушите, мишките и слабините бяха подути. И така до днес когато вече обрива почти го няма и цял ден (да не ме чуе Дявола) не е имал Т.
Ей такива ми ти работи и при нас.

# 234
  • София
Ццццц, дано бързо се оправят децата, ей! Дойде зимата и всички се разболяха Sad. А пък и Стефанаки...

# 235
Забравих да се включа и аз в инициативата за Коледното парти.
Мисля така:
1. Изберем ден, час и клубче и да звънкаме да видим какво е положението???
- Примерно 16-ти или 17-ти
- ако е сутринта да е към 10:30, ако след обед към 17ч. (аз предпочитам след обед)
2. Май най-добре да е в събота или неделя, както беше миналата година - предлагам и тази така, за да може ако вали татковците поне да ни закарат, а не да се чудим как да се доберем и приберем.
3. Също така да определим до каква сума да купим подаръчета и пак на същия принцип както миналата година да е на томбола?
4. Относно празничното облекло  - костюми - по желание, че не всички ще можем да ги издокараме като джудженца, но поне шапки ако може да си набавим.

# 236
Здравейте и от нас  Hug

Първо Болничките да оздравяват бързо и леко да минава  Hug  Heart Eyes

Второ Честит рожден ден на Габриелка-Рафаелка,Зузи и Алеся!      bouquet
Много здраве и лИбоФ  Heart Eyes

Не съм писала скоро, но нямах никакво време. Трябваше да стягам багажи и да оправям документи. С Жанетка сме вече в САЩ. Ще изкараме зимата тук.  Все още не можем да се оправим с часовата разлика, но взехме да изравняваме часовниците  Laughing

# 237
  • София
Леле момичета-какво става с нас и с бебешорите- уж да се пооправяме ,а то все нови и нови болидуват Cry Cry
Бързо да се стягаме-моя милост днес е куражлия Twisted Evil-пооправих се и ми дойде пауъра,та и започнах да командоря Joy
Сериозно -за срещата в петък- какво стана- ще има ли или не newsm78
Който е съгласен за "Приказка... "да вдигне ръчичка, до четвъртък да се преброим Twisted Evil

За коледното парти-подкрепям Gigi  Peace

# 238
  • Sofia
И аз подкрепям Gigi за коледното парти - така и ние ще можем да се вредим евентуално  Grinning

Jes, нещо съм изтървала сякаш - какво правиш в САЩ? Simple Smile

# 239

Честит рожден ден на Габриелка-Рафаелка, Zuzi и alessia!   

Стискам палци всички болнички дечица да се оправят бързо! Идват празници, нека да сме здрави и щастливи! Heart Eyes   

Jes, kъде сте в САЩ?     
vnd, засега ме бройте за срещата в "Приказка...". Дано да успеем да се класираме!           

Много усмивки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт