Отговори
# 240
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

newsm59 newsm67 newsm59

НА

Габриелка-Рафаелка

Zuzi

alessia

Ей, наистина кофти сезон - всички се разболяват! Sad В къщи Дени в петък вдигна Т и се оказа със зачервено гърло, а тази вечер Лъчи е с Т! Confused Утре ще ги водя и двете на лекар, - Дени с надеждата, че вече се е оправила, за да ходи на градина, а Лъчи с надеждата, че е нещо леко като при сестра й!

Бързо оздравяване на всички мъници пожелавам! Heart Eyes

Jes къде  в САЩ бе душа? Кога успяхте да ни избягате така с Жанетка!И да пишеш по-честичко ей!

За срещата в петък не съм сигурна дали ще успеем да дойдем. Ще пиша със сигурност в четвъртък!

И аз съм Коледното парти да е в събота или неделя, така че 16 или 17 ми звучат добре. Предпочитам да е следобед към 17.00ч., но и да не е пак ще се вредим.Подаръчетата предлагам да са както миналогодишните до към 5-6 лв.

# 241
Аз за петъка отпадам като зряла круша  Mr. Green - ще ми пилят нервичките на .....зъболекар  Close

Освен това за КОледното парти съм ЗААААА  Hug Обаче на 16 или 17 не мога  Cry - Тогава е благотворителния Коледен базар в НДК (зала 4  Wink)на мамите от Движението на БГ мамите тук от форума и ще съм активно участваща  Confused        Praynig  Praynig  Praynig Дайте друга дата  Praynig Praynig Praynig

Джес, ти имаше май роднини нещо из американско ааааа бегълка  Crossing Arms и то са пред влизането ни в Европата - будала  Wink  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ей да не научите детето на тоз развален език само  Naughty

Стига сте боледували бе хора, не мога да си ваксинирам детето вече 3ти месец  Crazy А той как се е вкалпазанил ..................ама ще трябва да се видиме, че квото и да обясня няма да е достатъчно  Crazy Обичам ви и кат мога пак ще се весна  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Габриелка-Рафаелка  Heart Eyes  Zuzi  Heart Eyes  alessia  Heart Eyes

# 242
Juana нищо не си изтървала  Laughing Решихме да направим по -дълго гости на нашите, че с бебата за малко няма смисъл да бием толкова път. Та до края на март сме тук. Това "тук" е Виржиниа бийч (щата Виржиниа). На брега на океана сме, но за мой срам още не сме отишли да го видим  Blush
Аааа Sunnily*, ние ще си дойдем бре  Naughty БГ -то не си го даваме.

Пък ние имаме проблем с гърнето... Започнах да я слагам по малко и се беше понаучила уж. Добре, но като дойдохме тук гърнето съвсем различно и не иска да седне на него. Обикаляхме из магазините да вземем друго гърне, но тука няма такива като нашето си. Все са едни такива като столчета, а тя в тях не иска... Та... приемам идеи всякакви за приучаване на инато дете към ново гърне  Simple Smile

# 243
Привет  Hug Heart Eyes

За петък, ако е преди обед няма да мога да дойда - Стефанаки ако в 13-13:15ч. не го сложа да спи после става ад и просто няма да мога да смогна да се приберем.

За Коледното Парти:
1. - Датата тогава нека да я фиксираме 9-ти или 10-ти декември (след 17-ти е Коледа, а после нова година, а преди 9-ти е другата седмица).
    - Час: 17ч. ??? - казвайте дали ви устройва!
    - Клуб: Патета или някой друг - нека всички се включим (ако Патета са заети).
2. Ако искате - направо да е събота ?
3. За подаръците - 5-7лв. мисля, че е добре (нека всеки да си прецени, защото все пак идват големи харчове).
4. По желание.

Мисля до края на седмицата да сме се преброили, че няма време.
Може и при юлките да го предложим?

# 244
  • Чикаго / София
За Коледното тържество

1. 9-10 12. става / макар, че аз не съм много сигурна, че Дени има Р.Д. през седмицата преди това и обикновенно го празнуваме през събота или неделя, но довечера ще го обсъдим семейно кой ден ще е и кога ще е и ще пиша/
2.Мисля, че от 17ч. не става. Клубовете не са ли на четни часове 16ч, 18ч. Така че ако искаме да е в такъв клуб май трябва да е от 16ч. или 18ч. На мен лично ми е по-удобно 18ч., че в 16ч. още спи.
По останалите две точки съм съгласна.

И за юлските мами също съм съгласна!

# 245
9-10.12 от 17 или 18 ч. и за мен става  Hug, само че тия Патета нали искаха капаро - кой ще се наеме  newsm78 (при цялата ни сериозност)

# 246
... само че тия Патета нали искаха капаро - кой ще се наеме  newsm78 (при цялата ни сериозност)

Аз точно за това предлагам ако не става там някъде другате, защото аз честно да си кажа не мога да се вдигна до там с детето.
Ще звъня тук в центъра има един клуб Мики Маус
http://miki-club.com/za%20nas.html
Дори да искат капаро, по-ми е близо и бих отишла.
Затова нека всички които изявяват желание да се включат.

P.S. Обадих се в Мики Маус - запазено е вече за 9-10.12.  Sad

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 14:39 от Gigi

# 247
  • София
Привет! Няма да смогна да изчета всичко, че съм  пропуснала доста, ама не разбрах, няма ли да има парти в ПЕТЪК? Ако има, бройте ни две бройки кебапчета с майка-гарнитура, че може да не успея да вляза пак да потвърждавам....
За Коледното парти - нека да не е 16 и 17, че и аз ще участвам сигурно в Благотворителния базар и няма да мога. Така че, за 9-10 декември сме на линия (да не ни мине котка път, но каквото и да стане ще дадем капарото за съответното клубче, пък ако мине котката..........  Grinning) А, също така е хубаво да е от 18 часа, че в 16 още спят диванетата, а и за път трябва да остане време.  Wink
Айде чао от нас! Целувки!!! Бързо оправяне на всички болнички!  Heart Eyes

# 248
  • Пловдив
Привет от Пловдив на всички мами и бебоци. От сърце желая на всички болнички по-бързо и леко оздравяване.
Ние се загубихме за много време, но отидохме на гости на свекърва ми в очакване на братовчедката и забравихме да се върнем. Едва ли ще успея да прочета всичко, което сте написали, но дано да наваксам.
Обобщение на информацията за нас:
Каталина е 10.400, 80 см, има 16 зъба. Все още се учим да си мием зъбите, но спрях да и слагам паста, защото тя я яде, вместо да плюе. Цяло лято ходехме на гърне по голяма нужда, често и по малка, а сега като се опитам да я сложа на гърнето започва да пищи и да се опъва. Засега съм и дала почивка. Ходим с пръстче, понякога се пускаме на малки разстояния и самостоятелно, но често падаме и затова все още се страхува. Пием Апетон, защото цяло лято изкарахме само на сокове и нектари (по 500-700 мл дневно) + щървалъци + някоя друга краставица, домат, ябълка и банан, а сега вече изобщо не пием сокове, а само чай - пак в промишлени количества. Дано и тази фаза свърши. Продължава да не се храни - хапва млечна салата, кашкавал, понякога кренвирш, но рядко храните от детската кухня или нещата, които съм сготвила, макар че домашно приготвената храна я яде повече. Изплзвам всякакви подправки без черен пипер и кимион. Задушавам вместо да запържвам и почти не слагам сол - само Мегета. Все още се храним нощем - в 2-3 и сутрин към 6. Спим от 22 до 8 часа и следобед - по 2 часа. Голяма хала е и не смогвам да разчиствам всичките и поразии, но съм я оставила да прави почти всичко, което може да и хрумне. Тя не разбира от "не" и когато и се карам ми се скее и продължава да вършее. Пак сме от отбора на болните - за 3 път за последните 2 месеца. Лепваме всичко, което се появи 'на пазара'. И обикновено  аз се разболявам след нея. Вече не зная как да я позакрепя малко - замислям се да и взема Мултисаностол като изпием Апетона. В общи линии е това. Май стана дългичко, но имах да наваксвам.
Ако някоя от вас може да сподели опита си с нощното хранене, ще съм благодарна. Целувки от нас

# 249
  • Sofia
Мира, не мога да ти помогна за нощното ядене, но дай акъл как ги свали тез килца, защото лентичката ти изглежда чудесно  Grinning
Бързо да оздравява сладурката, а и всички болни бебоци.

Ради вече е мноооого по-добре и най-най- странното е, че откакто даваме антибиотика, започна да спи по цял нощ Shocked От 9.30 вечер, та сутрин до към 8-9, даже нощем не се буди, когато й давам лекарството, само малко плаче.
Снощи си цапна зверски главата в ръба на секцията и сега си има син рог с лилава лента  Confused

# 250
Хей, нищо не пишете по крилатата тема!

Sunnily*, аз съм кандидат- ангел. С Дима се кърмим на поискване- денонощно. Много сме си добре така, макарче не иска много да яде манджи. Но си имам една приятелка за пример и не се притеснявам много.

Айде направете едно преброяване на кърмещото население!

Току виж сме взели приз- най- дълго кърмено бебе сред Августовските. Laughing Ще се боря за това!

# 251
Ето резултата от обажданията ми в някои клубове:
Балбарони1 - свободно от 11ч.-10.12.
Барбарони 2 - свободно от 18:30 на 9-10.12 и от 11ч. на 9.12.

Ментов Носорог - заето
Патета - заето

Мики Маус - заето

В други клубове не съм звъняла.

Усещам как ще си останем по домовете или най-много да се съберем пак в Гудис.

Вени, ако се съберете за петък и отидете в "Приказка...", питайте и там за 9-10.12.

# 252
  • София
Като гледам много сте "ентосиазирани" за срещички-било петъчни, било коледни  Twisted Evil Mr. Green
За сега съм преброила само :
DesislavaDim
Lana
irka  - под въпрос
и моя милост
за среща в "Приказка..." за 24.11.2006 10,30-11,00ч.
#2gunfire
Хайде стегнете се де-ако не за петък поне за Коледна срещичка,че и тя наближава..... #Cussing out
Gigi - непременно ще проверя Hug

# 253
Есенен поздрав от мен и Вероника!
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1575700

# 254
здравейте на всички   bouquet
При нас няма нищо интересно Симон не се спира да прави бели а майка и вече е дигнала ръце от нея #Crazy
Моля ви помагаите дупето и се е изринало ужасно много и незнам вече с какво да я мажа
Мазах я с Бочко но не помага после с здраве и пак нищо  с пенатен също ако знаете за някой ефикасен крем моля помогнете
На моменти направо и се разранява шушито

Общи условия

Активация на акаунт