Отговори
# 255

party023 Wine Glass Да почерпя с двудневно закъснение Embarassed

здравейте на всички   bouquet
При нас няма нищо интересно Симон не се спира да прави бели а майка и вече е дигнала ръце от нея #Crazy
Моля ви помагаите дупето и се е изринало ужасно много и незнам вече с какво да я мажа
Мазах я с Бочко но не помага после с здраве и пак нищо  с пенатен също ако знаете за някой ефикасен крем моля помогнете
На моменти направо и се разранява шушито

Моя съвет е колкото може по-често по голо дупе. затопляш хубаво стаята и нека си играе така поне половин час. моя много се кефи на такива голодупи разходки, после даже не иска памперс да му слагам, голяма борба пада.

За коледното парти ни бройте и нас, а ако се разберете за Барбароните аз ще ходя да капарирам, няма проблем. За мен няма значение къде и кога ще е макар, че за 18:30 ми се вижда малко късно, по добре е  да е преди обяд.

Петя снимките са страхотни. чак мъничко ти завидях,  Blush че ние си нямаме такива есенни.

# 256
  • София
здравейте на всички   bouquet
При нас няма нищо интересно Симон не се спира да прави бели а майка и вече е дигнала ръце от нея #Crazy
Моля ви помагаите дупето и се е изринало ужасно много и незнам вече с какво да я мажа
Мазах я с Бочко но не помага после с здраве и пак нищо  с пенатен също ако знаете за някой ефикасен крем моля помогнете
Аз съм доволна от кремчето на Себа Мед за подсичане и от Бейби тан,но Валето не се е подсичал много откакто се върнахме от родилното-ама тогава си беше страшен направо ooooh!
Знам ,че се прави едно кремче в аптеките и било много добро,но не съм го ползвала лично Hug

# 257
И ние наскоро бяхме си подсекли дупето.... ooooh! и се оправихме като след акане задължително се миехме с водичка и сапун и после кремче на Мустела за подсечено и така за 3 дни се оправихме до розово  Mr. Green

Петя, суперски е поздрава, а есенната принцеса   Hug, а майка и е голям майстор  Mr. Green

За срещата утре аз не мога  Rolling Eyes - на зъбар съм  Close

За Коледното парти - ако искате сутрешно коледно кафе  Crazy - младежите ще са свежи, ние ще пийнем и побъбрим  Party За мен и Гудис и Барбароните са си чудесен избор, е Патетата е по-хубаво ам амного заети бе  Crossing Arms

# 258
здравейте на всички   bouquet

Бих ти препоръчала един домашно правен крем с невен и маз, ама иска правене. Другото, което много помага е един крем Pavloderm, мисля че е сръбски или македсонски - страхотно попадение, не знем обаче дали го продават в БГ.

# 259
  • Чикаго / София
Здравейте!

И ние утре отпадаме от срещата! И Лъчи и аз сме със зачервени гърла а аз съм и с Т!

За Коледната среща и аз нямам претенции къде да бъде и Гудис ми харесва, а Барбароните2 вече знам къде е, Crazy така че и там става. Но ако е следобед и е на 9.12 ние отпадаме, защото тогава ще празнуваме РД на Дени!

simon аз мажа дупето на Лъчи при нужда с правено от аптеката кремче и съм много доволна.

petia47 снимките са супер! Мерси за поздрава!

Мира поздравления за кг. Кажи как успя!

# 260
Така ето поредното предложение, мисля да се спрем вече на нещо конкретно и да запазваме, че няма време.

Барбарони1 - 11ч.-10.12.
Барбарони 2 -11ч. на 9.12.
Приказка - 10ч. на 10.12.
Смехорани http://www.smehorani.com/ - 11ч. или 18ч. на 10.12.  (ако някои има отзиви за този клуб да каже)

В "Приказка..." бяха много любезни, казаха ми че ще направят каквото поискаме.
Ако ви устроива този ранен час кажете.

В "Смехорани" искат капаро 20лв. също бяха доста любезни, но не знам каква е обставонката там.

Аз лично съм за 10.12. - или в Барбарони 1 от 11ч. или в "Приказка.." от 10ч.

Ако "Смехораните" са добри може там от 18ч.

# 261
Ние отпадаме за срещата в петък... Слав е със сополи до коленете  Sad Мисля, че само е настинал, но все пак....  Thinking ще се въздържим.

За коледното парти ние сме ЗА /засега/. На 10 -ти няма да мога, но за 9-ти сме на линия, тъй че в зависимост от датата бройте ни и нас.

Поздрави   bouquet

# 262
  • Чикаго / София
Аз също съм съгласна  за 10.12. - или в Барбарони 1 от 11ч. или в "Приказка.." от 10ч.!
Но ако повечето ги устройва следобед и "Смехораните" стават!

# 263
  • София
За утре-аз и Валето отпадаме Cry Cry Cry
От сутринта пак съм с повръщане и р.........о ,направо едва се държа на краката си ooooh! Tired.Уж ми поразмина за няколко дни и пак....Дано поне детето не прихване Praynig
Така, че много съжалявам момичета,най-вече се извинявам на Деси и Лана,понеже те със сигурност искаха да отиден до "Приказка..."-но ако все пак се организирате,клубчето е свободно и нещата са уредени PeaceОще веднъж се извинявам,но ....
....За Коледната среща мен ме устройва както датите така и часовете
 Гласувам за: Приказка - 10ч. на 10.12. или  Барбарони 1 - 11ч.-10.12., но и за 9,12 -пак става Peace

# 264
Между другото, ако нещо никъде не стане и не сте доволни от предложенията - имам и едно също хубаво предложение - в ГУДИС - ще вземем и по една домашна играчка пускаме ги в отделението за игра и готово.

# 265
  • Пловдив
Juana, irka, заслугата за килограмите е изцяло на дъшеря ми - цеди ме, както казва една приятелка, като марля кисело мляко. Откакто се е родила нямам нощ с по-малко от 2 ставания и тъй като ипрез деня е като хала, на мен също ми се налага на високи обороти да и разчиствам белите и така. Давам ч под наем - гарантиран ефект след 2 седмици. А сега сериозно - цялата работа тръгна от кафе Витаголд - бях закъсала на 59 кг и не помръдвах. Реших да си взема 7 пакетчета и да пробвам. Пиех го само сутрин - едно пакетче всеки ден в продължение на 1 месец и свалих 3 кг. Втория месец пиех през ден, но си бях заковала на 56 и съвсем го спрях. Като ефект от кафето усетих само в редовното ходене до тоалетна, нито ми намаля апетита, нито спрях да налитам на сладко. Другото е качване и сваляне на количката и бебата по стълбите и обикаляне по стаите хванати за ръка, преводите до 2-3 през нощта и чистенето с мопа и тем подобни задължения newsm79 newsm28 1ironing wash hang  food002 1dishes, които са ви до болка познати. Благодаря за поздравленията, но голямата ми драма е, че талията ми е с 8 см по-голямя отколкото преди да забременея и коремът не се прибира - кожата ми виси над операцията, я вече мина доста време от нея. Пусти мързел - гимнастика му е майката, но все си намирам някакво оправдание.
За подсечено дупе бях сложила рецептата за крема който приготвят в аптеките в пощтата - доста е добър, стига да нямате алергия към гентамицин. Преди го ползвахме, но откакто направи алергия към няколко антибиотика, спрях да и го поръчвам .

# 266
Минавам набързо и гледам пак болнички... Да оздравявате ей, че идва Коледа и Нова година и трябва да сме здравички Wink

Сега сериозно, за Коледна среща аз съм за клуб Барбарони 1 от 11ч., тъй като лично за нас 10ч. е прекалено ранен час Blush
Тъй като скоро ще се наложи нова тема, ако искате да пуснем една анкета и да гласуваме, за да се уточним или пък направо да резервираме клубче, че нямаме време.
А като стана въпрос за това, давайте предложения и за ново заглавие..

Една нова мама ми писа на ЛС, за да се включи към нашия отбор, така че приветствам мама Cheki и бебе Мира Hug

# 267
  • Чикаго / София
Добре дошла на новата мама Cheki и бебе Мира ! Hug

Дидка май си объркала месеца на раждане на  бебе Мира!

Иначе като час и мен ме устройва повече клуб Барбарони 1 от 11ч, че докато станем и се нахраним, пък и да стигнем до там, няма да успея по-рано. А и аз ще идвам с двете маймунки, та съвсем няма да успея по-рано! Crazy

Мира браво на теб още веднъж! Аз уж съм с две и тичането е двойно, ама пусти килца не се махат така лесно, трябва си диетка и спорт ама мързела и лакомията са ми в повечко! Whistling

# 268
Отдавна не бях чела тук.....
Честито на всички имали повод да празнуват!
Болничките бързо да оздравяват.
Аз няма с какво да се похваля, освен че бавно полудявам, но и не с еоплаквам  Laughing

Бройте ме за коледната среща- само да не е много от рано, че ние с Ивана спим до 9- 9.30ч. Други претенции  нямам.

# 269
Привет от нас  Hug Heart Eyes

Току що направих резервацията за
Коледното парти
на 10.12. - 11ч.
в Барбарони 1

Ето и адреса за тези които не знаят къде се намира:
Барбарони 1
http://www.barbaroni.com/map.htm
Гр.София
Ж.к. Бели Брези, бул.България
Блок 17
Тел. 958 19 95

Утре или в неделя ще отида да оставя капаро 20лв.
Мисля ако искате да поръчаме и някакво плато с нещо за хапване за нас възрастните, защото там на място има само пиене, пуканки и ей такива дребни неща.
Момичето ми каза за някакви плата със хапки по 18лв. и малки пици пък на същата цена.

Ако искате да направим и някаква такава поръчка?
Кажете ми до каква сума горе долу на човек де с пада. Ако не искате - здраве да е.
Ако има някои желаещ да дойде с мен може да се разберем да се чакаме там.

Пишете, за да знам.

Общи условия

Активация на акаунт