Да почерпя с двудневно закъснение 
При нас няма нищо интересно Симон не се спира да прави бели а майка и вече е дигнала ръце от нея

Моля ви помагаите дупето и се е изринало ужасно много и незнам вече с какво да я мажа
Мазах я с Бочко но не помага после с здраве и пак нищо с пенатен също ако знаете за някой ефикасен крем моля помогнете
На моменти направо и се разранява шушито
Моя съвет е колкото може по-често по голо дупе. затопляш хубаво стаята и нека си играе така поне половин час. моя много се кефи на такива голодупи разходки, после даже не иска памперс да му слагам, голяма борба пада.
За коледното парти ни бройте и нас, а ако се разберете за Барбароните аз ще ходя да капарирам, няма проблем. За мен няма значение къде и кога ще е макар, че за 18:30 ми се вижда малко късно, по добре е да е преди обяд.
Петя снимките са страхотни. чак мъничко ти завидях,
че ние си нямаме такива есенни.

- младежите ще са свежи, ние ще пийнем и побъбрим
За мен и Гудис и Барбароните са си чудесен избор, е Патетата е по-хубаво ам амного заети бе 
Мисля, че само е настинал, но все пак....
ще се въздържим.
.Уж ми поразмина за няколко дни и пак....Дано поне детето не прихване 
Още веднъж се извинявам,но ....
, които са ви до болка познати. Благодаря за поздравленията, но голямата ми драма е, че талията ми е с 8 см по-голямя отколкото преди да забременея и коремът не се прибира - кожата ми виси над операцията, я вече мина доста време от нея. Пусти мързел - гимнастика му е майката, но все си намирам някакво оправдание.