Отговори
# 120
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на мама Деси и мама Ji!   bouquet   bouquet   bouquet

Toni4ka-браво на Вили за биберона.Ние в събота сме в Пловдив,ако решите да идвате,обадете се.
И Мариелка се научи да си заспива сама в леглото,изпива си млякото и е заспала.Преди баща и я приспиваше  Laughing
Имаме вече 11 зъба и 12 е на път,напълнихме устата вече  Mr. Green
и така здраво хапят  Joy

# 121
Набързо влизам да се разпиша,че нещо нямам сили за форума тези дни;(
Благодаря на всички за загрижеността за малечка Hug За съжаление няма с какво да се похваля - повече от 48 часа беба поддържа висока Т, като на няколко пъти през нощта я вдига над 39 градуса... Онази вечер беше 39.7 и направо незнам как се стегнах и действах освен с лекарства и с бабини методи, за да я сваля и да заспи спокойно детенцето ми.. на няколко пъти я преглеждат лекари, направиха й пълна кръвна картина и всичко е наред. Освен сополите и кашлица от време на време, няма друго което да причинява температурата... От два дни не мога да й взема урина, за да я изследват и нея, а това е една от възможните причини.. Пробвах какви ли не начини и не става..лепих колектори - или нещо не го правя както трябва, или тя пък дърпа памперса и го размества..Преливах в канчета вода, пусках чешмата, държах я без памперс по два часа и не пишка #Crazy

Докато си напиша поста обаче, мацката свършила работата при баба си, пресипах ценната течност в една чашка и тичам до лабораторията да я нося Mr. Green Не е стерилна урина, но не знам по какъв начин бих й взела такава.. Айде после ще пиша повече...

ЧРД на патерица на Деси - много здраве, любов и късмет, миличко  bouquet

# 122
Привет и от нас с Вики  Hug

Честит Рожден Ден на Радост и на Деси /макар и с малко закъснение/!

Желаем ви много здраве, много щастие, много красиви моменти и поводи за усмивки!

Тоничка, бравос за постижението!  Hug

Вики също е болен - с висока температура и разстройство, та сега пием разни прахчета и сиропчета и разбира се сме на диетка.
Дидка, много добре те разбирам какво си изпитала като си видяла термометъра да показва над 39, и аз го изпитах  #Cussing out Сега дано само скоро се оправят сладурите и вече само добри новини!!!

Много ми се иска утре да дойдем, та ще видя как ще сме, че днес за отрицателно кратко време беше така наакан /количката и тя го отнесе даже  Mr. Green/, че право в банята се озова!!!

Хайде лек ден на всички и до скоро  Hug

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 16:54 от Sunsunny

# 123
Честит Рожден Ден Ji !

Честито и на именяците !

А сега да ви почерпя с торта от кестени...

Днес имам ден рожден  Hug

# 124
  • София
Честит рожден ден Gigi !!
Желая ти едно едничко- успех във всичко !!!
[/size][/color]

И Валето се присъединява към боледуващите  Cry-от днес пак сме на антибиотик ooooh!- от вчера сополите преминаха в кашлица и ....днес гърдичките му свиркат-поне е лекичко и докторката иска да го "пресечем"докато е време
Аз също съм с гнойна ангина- абе направо веселба... #Crazy
Утре няма да идваме в Парка- по разбираеми причини....  bouquet

# 125
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА

ДЕСИ

Ji

Gigi

ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНООГО ОБИЧАНИ!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Бързо оздравяване на болничките мъничета! Heart Eyes

За утре не съм сигурна, че ще сме в парка, защото се налага да изпера количката на Лъчи и няма да е изсъхнала, но ще видим как ще е със спането и може и да отскочим да ви видим за час и нещо!

Поздрави!

# 126
Кактко вече написах искам от тортата утре и то на живо  Crossing Arms

Иначе Джиджи  Laughing да ти е честит рождения ден и от щастие, любов и късмет да не се отървеш  Heart Eyes

Утре ще ви чакам към 11.00 в парка - надявам се не сте се отказали

# 127
Честит Рожден Ден!

Деси,Ji и Gigi!

Желая ви много щастие и любов!

Честит Имен Ден на празнуващите!

Toni4ka,браво на Вили за бибката  Hug И аз се надявам скоро да откажа Алекс,но ще ми бъде много трудно Sad казвам и,че съм я хвърлила на кучето или на мечката,но за сега номера ми не минава,почва да реве,да се тръшка и казва'биба-биба',даже като песен го изкарва  Laughing Една позната ми каза,че в аптеките продавали някакво мазило за отказване смученето на пръсти(ставало и за отказване на бибки)като лак за нокти било с четчица и на вкус горчи,срувало към 10лв.Някой ползвал ли е такова и дали е ефикасно newsm78

Болните бързо да се оправят.С Алекс им изпращаме хиляди целувки  Heart Eyes

Лека нощ и сладки сънища!

# 128
За бибите - не ме имаме подобен проблем ама скоро четох някъде из форумите, че било ефикасно  Crazy та значи режела се бибата на половина или беше само върха  newsm78 абе срязваш я и бебочеството не я харесва и така я отказва  Crazy - Дано помага

# 129
  • Чикаго / София
Аз Дени я отказах много лесно от бибата, надявам се и с Лъчи да е така след време. Първо направих един разрез на върха на бибата /една чертичка/ и тя след като я взе не й хареса особено, но продължи да я дъвче. На следващия ден й направих още една чертичка - на кръст стана и бибката вече въобще не ставаше за смучене. Дени я взимаше пробваше да я засмуче ама не се получаваше, хвърляше я ядосано и мрънкаше. Така 2 дни и после вече не я искаше и аз я прибрах. Та без големи драми се отказа.

Лъчи още не съм решила кога да я откажа! Преди два дни й купих нова и ще изчакам да стане за смяна и ще прообвам тогава!

Лека нощ!

# 130
Благодаря ви за пожеланията  Hug Heart Eyes

За бибата и аз се замислих тези дни дали да не я резна на върха, ама ако не стане номера ...???
Щото нашия заспива с нея ама после му я махам, като се събуди докато не му дам биба не заспива, а ми се ще да я махам вече.

# 131
  • София
За бибата- скоро няма да стане номера Naughty
Валето до преди месец спеше само с нея,но сега постоянно си я търси- по точно си ГИ търси-той си има няколко,че през ноща да може да си докопа някоя из леглото Laughing
Май му растат зъбите/той още си няма Grinning/ и си ги използва да си играе с тях.Постоянно ги разнася из къщата и ако му ги вземеш мрънка...
Но това не ме притеснява изобщо- като му дойде времето ще я махна- а и нали няма зъби ,които да секривят от нея Laughing

# 132
За бибата- скоро няма да стане номера Naughty
Валето до преди месец спеше само с нея,но сега постоянно си я търси- по точно си ГИ търси-той си има няколко,че през ноща да може да си докопа някоя из леглото Laughing
Май му растат зъбите/той още си няма Grinning/ и си ги използва да си играе с тях.Постоянно ги разнася из къщата и ако му ги вземеш мрънка...
Но това не ме притеснява изобщо- като му дойде времето ще я махна- а и нали няма зъби ,които да секривят от нея Laughing

Все едно аз съм го писала Grinning

И аз така викам като ни дойдат зъбките тогава ще му мислим.

# 133
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден Gigi!

Много здраве,щастие,късмет и скоро една сестричка на Стефанаки! Mr. Green

Ние проблем с биба нямаме,т.к не смуче от ....родилното,така и не я поиска.Но и аз четох,че се режело всеки ден по малко и така бебето не може хубаво да я смуче и се отказва.
Много болни дечица пак,бързо оздравяване и лек ден на всички.  bouquet

# 134
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМА ПАТЕРИЦА И ОТ МЕН НА РОЖДЕННИЧКИТЕ тези дни!!!
Бъдете много здрави и се радвайте на семействата си!

Нещо да не сте сърдити на форума? Темата си стои с едно-две мнения на ден?!.. newsm78

Няма отзиви за срещата в парка онзи ден? Няма и снимки... Cry

Ние все още си влачим хремата.
Хайде до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт