Отговори
# 135
  • София
винаги я пиша грешно тази дума, ама да знаете, че знам, че се пише РОЖДЕНИЧКИ, с едно н Grinning

# 136
  • Някъде на път....
Хайде, разказвайте за срещата де! Ние сме от скоро и не познаваме никого още....... Cry

# 137
Срещата в парка беше някяк си тиха.
Аз отидох там към 12ч. и към 13ч. Стефанаки заспа, след това един по един героите заспаха, само кавалера Калоян (на Лана) ни забавляваше. Седнахме на едно заведение и си поприказвахме, след това направихме по едно кръгче на парка и кой от къде е.

Сънили направи няколко снимки, но може би ще ги качи през седмицата  Simple Smile

Хайде до нови срещи.

# 138
Отдавна не сме писали, но видях че обменяте опит за махането на бибите. И да споделя, че ние я махнахме много лесно с номера с отрязването. Първо отрязах много малко и през няколко дни режех по 1-2 мм и така Ради спря да я харесва (то накрая остана и по-малко от половината биба де Laughing). А преди това нощем се събуждаше по 100 пъти да си я търси.

# 139
Днес е едно................. smile3507 добре че натрупахме малко слънце последните дни даже събота и неделя Яво се пече по потник на планина  Crazy

Срещата в петък беше много мъжкарска и хич не ме провокира да щракам фотоси  Mr. Green, затова и снимките са адски малко и ще ги пусна... ама друг път  Joy

Дребния си е седнал на пода под масата и нещо се мъчи да разчасти една жаба, докато майка му се забавлява из нета, е от време на време се опитва да счупи тивито или радиото, но ...............да не издребнявам  Mr. Green
Сега му постлах един килим на пода и дребното се кефи да се търкаля отгоре с любимия заек (Едноушко).

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 23:45 от Sunnily*

# 140
Здравейте и от нас  Hug

Лекичко се позагубихме, но наблягах на четенето, а за писане не остава все ред. Та ЧЕСТИТО на патерици НА ВСИЧКИ ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ    bouquet

Моята Буболина става все по-палава и вече в къщи си имаме малък тайфун  Laughing Най и е любимо да разхвърля всичко на всякъде  Twisted Evil Ей я, сега вече порядъчно "оправила" и се чуди каква нова беля да измисли.
Все още се кърмим по сума пъти на денонощие( Sunnily*  къде ми са крилцата  Laughing ). Записах я на детска кухня, но основно аз и кучето си хапваме  Blush

В четвъртък сме на ортопед, че Жанета като върви и си криви едното краче  Sad  Доста ми е притеснено да не е нещо кофти  Praynig

# 141
Здравейте и от нас! Как сте всички?

Jes, успех с ортопеда утре, сигурна съм, че Жанета няма проблем, ама да се успокоите все пак по-добре идете! Heart Eyes Браво за кърменето! Аз вече 2 месеца съм без крилца, но не се оплаквам  Mr. Green

Много съм доволна, защото намерих страхотна гледачка за Кари - една жена, която е пенсионирана педиатърка, страшно свястна и добричка. За късмет живее през 2 блока, така че даже не й се налага да пътува, за да дойде. Мъжът ми, който по принцип беше много резервиран към идеята за детегледачка, сега признава, че имаме голям късмет с леля Краси.

Биберонче ние не сме ползвали никога, затова съвет не мога да дам, но нали няма дете да не се е отказало рано или късно  Simple Smile

Кари също доста се е нахъсала да е все на нейното, за играчки се стига дори до бой с батко й  Crazy

Не й давам никакви млечни продукти, откакто направи реакция към овче сирене и към кисело мляко. Расте си без грам мляко и това е, ще ви кажа след години какъв е ефекта  Simple Smile

Поздрави на всички от нас  Heart Eyes

# 142
Джес, добре че повдигна въпроса, защото в крайна сметка се оказва, че Крилцата  пониквали, тогава когато кърменето било вече достатъчно и мамата можела да спре и да отбие кърмачето  Wink В противен случай - ВСЯКО СПИРАНЕ НА КЪРМЕНЕТО ПРЕДИ ПОНИКВАНЕТО НА КРИЛЦА ЩЕ СЕ СЧИТЕ ЗА ОСОБЕНО НАХАЛНО И ЩЕ СЕ НАКАЗВА МНОГО СТРОГО  Crossing Arms  Joy

Иначе ви стискам палци всичко с крачетата да е тип-топ  Hug

# 143
Джес, добре че повдигна въпроса, защото в крайна сметка се оказва, че Крилцата  пониквали, тогава когато кърменето било вече достатъчно и мамата можела да спре и да отбие кърмачето  Wink В противен случай - ВСЯКО СПИРАНЕ НА КЪРМЕНЕТО ПРЕДИ ПОНИКВАНЕТО НА КРИЛЦА ЩЕ СЕ СЧИТЕ ЗА ОСОБЕНО НАХАЛНО И ЩЕ СЕ НАКАЗВА МНОГО СТРОГО  Crossing Arms  Joy

Ееееее, това вече е безобразие..... smile3534

Ти нищо не каза да знаеш, така си го написала, че докато не се задоми чадото няма откъсване от млекоцентралата.
То тогава не крилца ами гърбина ще ми поникне  newsm62  thumbsup

# 144
Лелееееееее....не мога да изчета всичко, което сте писали цели 15 мин.....аз сякаш не съм влизала от векове...... съвсем бях изключила за срещата и така ме хвана яд  smile3511 , че не съм разбрала за нея....ама нищо - нали сега става студено и ще може да си правим по-често срещите в такива заведения на топличко.....Симонка вече ходи без проблеми и в къщи все едно бомба е паднала или е минало торнадо....някякъв ужас е.........иначе сме добре и много пъргави....сега в събота ще правим Прощъпулник и съм любопитна за какво ще се хване моята палавница....

айде кажете кога ще е другата среща да се подготвям  newsm68

Целувки на всичси и до скоро   bouquet

# 145
  • София
Eee, какво й беше на срещата, супер си беше....... Моите като по чудо заспаха и спаха час и половина и така успях да поседна и да се видя с другите мами. Какъв по-голям кеф от това.......

А идеята за бибите е страхотна и като му дойде времето ще се пробвам. Сега им ги давам само за сън, но Жорката се е научил, че като си изяде вечер супата идва време за биба и не мирясва докато не му я дам.  baby_neutral

Да си похваля Тонката. То май не остана бебе, което да не е проходило още, та може да се вредим с номинация, но тия дни започна да се пуска сам и да прави 2-3 крачки и мисля че скоро ще си имаме втори чифт ходещи крачета.  Laughing

# 146
Джиджи - нема да се плашиш  Laughing
Деси, аз щях да се радвам да поотсрочи още малко поне единя близнак с разтъпкването  Mr. Green

Майките, хайде да си говорим за Коледа и съотватно коледния ни купооон  Hug , че с нашите темпове ще вземем да пропуснем момента  Joy Казвайте идей за събитието пък и на мен от както е застудяло и правя едни джаджи за коледния благотворителен базар на мамите и ми е вече едно такова коледно ммммммм  Hug

# 147
Здравейте, мами и бебчовци!  bouquet
Аз отдавна не см писала, защото имам много за учене Sad .
Да дадем и малко информация:
Наско е 15кг и 600г, 93см., 12 зъба (8 резци и 4 кътника).
ПП: Виждам че бебчовците са станали големи мадами и господинчовци. Simple Smile
Чао!  Hug Hug

# 148
Привет  Hug

Честит Рожден Ден Lubov29  Hug

Ама днес и много кофти време бре..... Cry

Еххх Коледаааа !!! Да! Време е да се замислим за коледното парти, но все си мисля, че около 20-30 ноември е хубаво отново да се съберем в някой детски център  Hug Heart Eyes

Ей, ама какво стана с Дидка и Али? Нещо започвам да се притеснявам вече  Sad
Съни, дай инфо аки имаш за тях, как са?

# 149
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит Рожден Ден Lubov29     bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт