Важното е, че беба вече е по-добре - за съжаление се наложи да пием АБ Сумамед и още след първия прием, високата Т изчезна. Алекс го пи 4 дни, а лекарката каза че имал действие още 10 дни. Днес мисля да я заведа на контролен преглед. Все още покашля от време навреме, и има малко сополки, но не е както беше..
Два от кътниците са подули страхотно венеца и направо не знам как издържа горкото;( та май и от тях нервничи. Една вечер спи спокойно, на следващата се буди по сто пъти и съответно я взимам при мен..не знам как ще променя това на този етап
Една нощ се опитах да бъда твърда и да не я взимам, и да се опитам да я приспя в креватчето й...резултатът беше рев до припадък и се отказах.Джиджи, много ти благодаря за загрижеността
Нацелувай Стефанаки и се надявам на следващата среща да сме на линия.Jes, браво за кърменето - останахте малко, но със сигурност крилцата са ви в кърпа вързани
Тес, и за вас се бях затъжила.. Пуснете снимки бе момичета да ги видим тия госпожици колко са пораснали. Хубаво е, че сте намерили свястна жена да гледа Кари, аз си нямам идея откъде бих намерила такава, а за ясла ще пробвам чак догодина.
Видях снимките от Барбароните. Много са сладки всички малчугани

За Коледата наистина трябва отсега да помислим. (Даже Съни ме подсети да се обадя да резервирам за нас новогодишния купон, че то не остана време. )
Ако сме сериозни и успеем да се организираме, мисля че ще е хубаво да го направим в Патетата.
Добре дошла отново на кака Вяра. Браво за мерките на Наско - истински голям мъж;) Алекс май още няма 10 кг. и е към 78 см.
Вчера й купихме много хубави розови ботушки на Капчица-Пловдив от Красно село. Там видях и един симпатичен магазин Пикльовци, ама бяхме с таткото, а той не си пада много по пазаруването, та ще отидем сами с беба да й купя нещо.
При нас е същата работа
Много обича да разглежда списанията ми за бебета и ги целува всичките подред 
Айде за сега толкова - много ви целувам всичките мами и бебоци
-ще ги направим през един месец 

съвсем коледно ми става настроението - и никакви такива депресийки от студа 

Много се зарадвах като видях колко са ви пораснали бебоците .
+ дюстабан. Да му се не види... специални обувки купуваш, не знам си какво и накрая... пак... 
Хикс, та дрънка, да му се не види...
!