Отговори
# 150
Здравейте милички, ние наистина се поизгубихме.. но се сещате как е с болно и мрънкащо  Rolling Eyes
Важното е, че беба вече е по-добре - за съжаление се наложи да пием АБ Сумамед и още след първия прием, високата Т изчезна. Алекс го пи 4 дни, а лекарката каза че имал действие още 10 дни. Днес мисля да я заведа на контролен преглед. Все още покашля от време навреме, и има малко сополки, но не е както беше..
Два от кътниците са подули страхотно венеца и направо не знам как издържа горкото;( та май и от тях нервничи. Една вечер спи спокойно, на следващата се буди по сто пъти и съответно я взимам при мен..не знам как ще променя това на този етап newsm78 Една нощ се опитах да бъда твърда и да не я взимам, и да се опитам да я приспя в креватчето й...резултатът беше рев до припадък и се отказах.
Джиджи, много ти благодаря за загрижеността  bouquet Нацелувай Стефанаки и се надявам на следващата среща да сме на линия.

Jes, браво за кърменето - останахте малко, но със сигурност крилцата са ви в кърпа вързани Laughing Стискам палци за крачето на Жанета и пиши как е след прегледа.

Тес, и за вас се бях затъжила.. Пуснете снимки бе момичета да ги видим тия госпожици колко са пораснали. Хубаво е, че сте намерили свястна жена да гледа Кари, аз си нямам идея откъде бих намерила такава, а за ясла ще пробвам чак догодина.

Видях снимките от Барбароните. Много са сладки всички малчугани Heart Eyes

За Коледата наистина трябва отсега да помислим. (Даже Съни ме подсети да се обадя да резервирам за нас новогодишния купон, че то не остана време. )
Ако сме сериозни и успеем да се организираме, мисля че ще е хубаво да го направим в Патетата.

Добре дошла отново на кака Вяра. Браво за мерките на Наско - истински голям мъж;) Алекс май още няма 10 кг. и е към 78 см.

Вчера й купихме много хубави розови ботушки на Капчица-Пловдив от Красно село. Там видях и един симпатичен магазин Пикльовци, ама бяхме с таткото, а той не си пада много по пазаруването, та ще отидем сами с беба да й купя нещо.

Симонка вече ходи без проблеми и в къщи все едно бомба е паднала или е минало торнадо....някякъв ужас е

При нас е същата работа ooooh! Много обича да разглежда списанията ми за бебета и ги целува всичките подред Wink

Айде за сега толкова - много ви целувам всичките мами и бебоци Heart Eyes

# 151
  • София
Привет и от нас с Валето
Ние тези дни сме като Пантелей -пътника- на колела Laughing
Вчера го водих на преглед ,да видим как е и се оказа всичко ОК-чисти гърдички,няма сополи....Трябва вече да сложим 2-те ваксини че сме изостанали,ама педито иска заедно ,но няма да я огрее Naughty-ще ги направим през един месец Crossing Arms
Валето е 11.5кг. и 81см- добре си хапва детенцето....
Днес най-после сколасах да го заведа на очен лекар-ама то едно пътуване и чакане падна.... ooooh!
Но най-важното е че на Валето нищо му няма- това дето му се криви дясното оченце навътре не е нито кривогледство ,нито мързеливо око- ами понеже още трябва да му расте нослето и като се "дръпне" кожата на очето от вътрешната страна трябва да се покаже онова "розово парче месца" Laughing като на нас- ама и аз как го обясних #Crazy
Важното е че това не е нещо сериозон и до 3г трябва да е ОК!!!
За новогодишното парти сме ЗА- стига да е на място,където децата да са отделно от нас-Патетата -става- ходихме в събота и много ми допадна....
Чао от нас- отивам и аз да си полегна до Валето,че с това каране из София ooooh!

# 152
  • София
Браво на дечицата, че оздравяват!

Честит рожден ден на Любов!

# 153
ЧЕстит Първи Сняг  Hug съвсем коледно ми става настроението - и никакви такива депресийки от студа  Naughty - а повечко срещи горещи  Hug

На мен пък ми се иска срещата да е в пък в Гудис и пак да им събереме очите на персонала и околните - с многото и най-хубавите джуданковци  Hug, пък пари можем да си съберем междувременно и да си поръчаме Дядо Коледа - например  newsm78 Стягайте вече тоалетите  Crazy

Дидко, добре сте ни дошли пак и вече да не ни раболяваш гаджето, че ние се поболяхме от мъка на последните срещи - нито ни се бореше, нито нищо  Mr. Green

Джиджи, мноооого надалече я прати срещата, аз си мечтаех за по-скорошна, ще видим другата седмица и ще вземем да спретнем една с по-сериозните мами  Blush  hahaha

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБОВ

# 154
Честит Първи Сняг  Hug

Джиджи, мноооого надалече я прати срещата, аз си мечтаех за по-скорошна, ще видим другата седмица и ще вземем да спретнем една с по-сериозните мами  Blush  hahaha

Еми, като сме такива туткави да се знае от рано.

# 155
  • Някъде на път....
Честит Първи сняг и от нас! Много здраве и късмет за всички АВГУСТовски слънчица!
И Честит Празник на всички, които имат поводи за празнуване!   bouquet

# 156
здравейте   bouquetаз съм мони d
 от доста време не съм ви писала но нямах компютър старият се счупи и докато купиме нов мина доста време.Надявам се че не сте ме забравили Simple Smile Много се зарадвах като видях колко са ви пораснали бебоците . LaughingМойта Симон проходи на 1г и 1м и сега в къщи става страшно всичко пипа и бута направо става мазало  #Crazy
Не сме праснали кой знае колко сега е 10кг 74см много ми е злояда милата направо вече полудявам нищто не иска да яде  #Crazy абе моля ви кажете защо не мога да се регистрирам сто пъти опитвах и нищо не става

# 157
Здравейте и от нас с Вероника!Честит първи сняг и от нас!Ние бяхме на вън тогава и Вероника го пипна.Не и направи впечатление,но като натрупа ще е друго.
Направихме нашия прощъпулник-доста закъснял(с 4м),но както е казано,по-добре късно,от колкото никога.И познайте какво хвана вероника?Слушалката LaughingТова е .От медицината няма отърване(ще е трето поколение-и от двете роди става въпрос).Но знае ли се...?

Ето и снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74102

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 16:45 от petia47

# 158
Здравейте и от нас  Hug

Честит Рожден Ден Lubov29     bouquet

мони d добре сте се завърнали  Hug

Да се отчетем за нашите крачета. Ставали на хикс  Sad + дюстабан. Да му се не види... специални обувки купуваш, не знам си какво и накрая... пак...  #Cussing out
Към 3 години щяло най-много да се вижда. Успокояващото е, че след 5 -та година се прибирал хикса и почти не личало. Сега ще поръчваме специални стелки, за да не се задълбочи проблемацията.
Теста който направи лекаря е много прост. Може да проверите и вашите дечурлига за пустия му хикс. Значи, като легне мирно и по голо дупе детето на гръб, се прибират крачетата едно до друго докато опрат кокалчетата едно в друго. Ако коленцата не са едно до друго плътно , има проблем. Нашите отиват едно върху друго  Cry Хикс, та дрънка, да му се не види...

Хех, моята бубка все да ме разсмее  Laughing Сега докато пиша, съм и пуснала музика и върви песента Водно колело. Жанета играе и си пее ААААуууу с припева  Joy!

# 159
  • София
Jes - много кофти това с малката принцеса...така се надявах ,че й при вас като при Валето ще се окаже фалшива тревога Sad
Стискам палци да се нормализират нещата и тичам да проверя и аз за Х-са на моя малчуган Hug
Лека вечер

# 160
  • Sofia
Jes, и аз стискам палци да се оправят крачетата. А няма ли още нещо, освен стелки, което можеш да правиш, за да подпомогнеш изправянето?  newsm78

Радето пак е с Т 38-39, а ръцете сега са й сини  Cry Нямам думи вече.

# 161
Ей,лоша работа за крачетата.А за хикса и ото обикновено е наследствено.Моите колена например не се допират ако са ми отпуснати мускулите(има около 1-2 см разстояние).Ако  се стегна се допират.На Вероника не съм проверила,но утре ще видя.

А Рони куца от няколко дни с едното краче.Забелязва се като се затича.Преди това си тичаше нормално.Ако до няколко дни не и мине ще я водя на ортопед.Мислих дали е от обувки,но едва ли.Явно си е изкълчила глезена или е разтегнала сухожилие.

Ради бързо да оздравява!

# 162
Ех Джес, милата красавичка ще се оправи ама ние мамите ще луднем от емоций докато пораснат малчовците  ooooh! Сигуно има начин да се повлияе на този Х нали сега растат и кокалите още се оформят, нали затова са тия прегледи на ортопеди и прочее - не за да констатират само, а и да коригират навреме  Crossing Arms

Juana, за съжаление така е по ясли и градини, баткото като тръгна беше 1 седмица на градина и на следващата задължително болен  ooooh!, добре че майка ми го поемаше тогава та да не отсъстван непрекъснато от работа. Всеки се адаптира различно - едни за един сезон, други за повече и само и единствено мога да ти пожелая при вас това да стане по-бързо  Heart Eyes

petia47
, дано и при вас да не е нищо сериозно - по принцип ставичките им са доста хлабави още и лесно се кълчат  Rolling Eyes

# 163
Привет   Hug

Мамидано лошите емоции бързо отминат и само хубави работи да споделяте  Heart Eyes

Аз имам няколко въпроса и понеже не ми се пуска специално нова тема ще питам първо вас:
1. Слагате ли подправки в яспията на децата?
2. Ако ДА, какви и колко?
3. Възможно ли е от подправки (например чубрица) да се продриска детето?
4. А сол слагате ли?

# 164
  • Sofia
Здрасти!
Радост вече е по-добре, утре може да ходи на ясла  Simple Smile

Ради яде от нашето ядене и си слагам всякакви подправки, но гледам да не е люто и да не е солено, даже в 90% от случаите съвсем безсолно готвя Laughing Не съм забелязвала да се продрисква специално от подправки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт