Пиенето при жените

• 9 362
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Така като я слушам, сигурно не е и разбрала, че си спряла да излизаш с нея Joy

# 121
Имам си компания за разпускане по женски. Сформира се спонтанно преди 6-7г.  Приятелка ме покани с нейни приятелки, после аз поканих мои..И така стана традиция. 7-12 да се срещаме веднъж на месец- два. В компанията май 50% не пият изобщо, което не значи, че не разпускат на макс и не събират погледите.
Като "питие" им е..Бягство от нормалността...Simple Smile

# 122
В компанията май 50% не пият изобщо
Много голям процента там Open Mouth Да не са на диети някакви, броят калории, или нещо е станало модерно сред младежта напоследък? Тя и статистиката казва, че не се пиело като преди вече, ама се чудя защо.

# 123
Много голям процента там Open Mouth Да не са на диети някакви, броят калории, или нещо е станало модерно сред младежта напоследък? Тя и статистиката казва, че не се пиело като преди вече, ама се чудя защо.

Старата генерация сме:) 40 + Simple Smile
Не ти трябва алкохол, за да се радваш и лудееш.. Само време...

# 124
Ами има си калории алкохола,аз затова ограничавам сега.Отделно и се мези повече покрай него .

# 125
Ами има си калории алкохола,аз затова ограничавам сега.Отделно и се мези повече покрай него .

Край на сладоледа, шоколада ..идва една депресивна възраст Simple Smile
А може да се компенсира с повече движения... може би:)

# 126
  • Sofia
А може да се компенсира с повече движения... може би:)

Няма как, хапването оказва далеч по-голямо влияние, за съжаление. Не само в зряла възраст. Grinning

# 127
Абе минавам си аз 15 км на ден,свалих 30 кг за една година след като родих ,и ми е съвестно да си разваля режима с едно,две уискита,покрай тях и ядки .

# 128

Мацки, наздраве..да сме живи и здрави....Абе вие мен уважавате ли ме ..

# 129
  • Sofia
Наздраве! Champagne

И аз сега точно отварям просекото – преди малко си взех бързо душче, намазах се с ароматен крем... Абе, подготвям се за готина вечер с любимия човек. Simple Smile Както се казва – хубавите малки неща от живота...

# 130
  • София

На мен лично не ми харесва вкуса на алкохола. Килограми нямам нужда да свалям, но избегнатите калории от алкохола ги броя за нещо положително. Предпочитам да имам повече свобода за вкусно хапване Grin

# 131
Физически не мога да пия повече, поради малки габарити...просто в един момент заспивам напоследък.
Иначе, аз съм постоянно на диети, но храната е за сметка на алкохола...

# 132
  • София
И аз започнах с просеко. Ама започнах Joy

# 133
  • София
Е то ако спра алкохола, сладоледа и шоколада и мезетата, направо да си тегля куршума!
Увеличих километрите за ходене.
Наздраве, мацки!

# 134
  • Sofia
А с какво ще свършиш, Горджи? С "твърдо" или с ... "чеп"?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт