Пиенето при жените

• 9 371
  • 227
  •   1
Отговори
# 60
  • София
То правото ти е отстоено, има достатъчно места, на които не се пуши. Позволи и другите да имат свобода да живеят, както желаят и за нас са измислени места и начини.

Нямам против да имате ваши места за пушене. Моят проблем е, когато някой се държи, все едно трябва да ми е неудобно от желанието ми да дишам свеж въздух и да мириша на чисто. В салон на пушачи не бих влязла с претенции, в дом на пушач - също.

# 61
Стъранно, че темата се превърна ..за и против пушенето на обществени места.
То стана ясно, че местата за непушачи са фалит за бизнеса.. Когато се опитаха да създадат равенство:) Та дискриминацията е за тези, които им харесва да се тровят вече..
Щото другите избор имаха..ама уви беше празно, защо ли...

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 22:04 от Рози и Бодли

# 62
Не знам в чужбина, но в България се пуши все още масово. В заведенията, места няма точно на терасата, а вътре празно, факти. И това, че не пушачите се дразнят го разбирам, но трябва толерантност към чуждите пороци.
И аз се мразя, че след 8 годишна пауза пропуших отново ,но в този момент нямам тая воля и сили.

# 63
Местата за непушачи са празни, защото непушачите правят отстъпка със своето желание и отиват с приятелите си пушачи там, където се пуши. Понеже онези не можели да издържат без дим.

# 64
  • София
Стъранно, че темата се превърна ..за и против пушенето на обществени места.
То стана ясно, че местата за непушачи са фалит за бизнеса.. Когато се опитаха да създадат равенство:) Та дискриминацията е за тези, които им харесва да се тровят вече..
Щото другите избор имаха..ама уви беше празно, защо ли...

Защото в смесени компании, каквито са 99%, никой не се съобразява с непушачите Wink

Но да се върнем на темата, хубавото е алкохола е, че с него тровиш само себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Аз като непушачка, преди много мразех пушачите, но с годините взех да ставам по-толерантна...

# 66
Да се върнем на въпроса от анкетата- моята не може да изпие повече от мен като абсолютно количество, но се е правила на талпа доста качествено. През годините е било само няколко пъти, след последния се контролира, а ако се наложи я контролирам аз.... Simple Smile
Иначе понякога си сипва аперативче 50-100 гр или чаша вино вечер, но е сравнително рядко. Не бих казал, че се наливаме често, аз също си взимам по една бира от време на време, не всяка вечер. Имаме доста бутилки марков алкохол, който си стои така от години, да седнем двамата някоя вечер и да се направим мармалад, някак си не се получава. И двамата ни се отваря глътка в по-голяма компания, на хубава софра и съответно мохабет.

# 67
  • София
Едната ми група от 25-30 човека са толкова хора, хора, че чак мен ме смаяха. Или аз съм толкова, толкова човек, че съм им взела страха Laughing

Пътуваме 5 коли на дълъг път, фраш хора, само аз пушачка и пасажер. Пилотната кола сви на една бензиностанция, питам какво става, другите ми казват - да дръпнеш един фас и ти си човек Heart Eyes

# 68
Цигарка след секс евентуално може вътре , в хола примерно , ако е зима.  Иначе вкъщи не може да се разбере , че е дом на пушач. Само на терасата или на двора.
Като се пие , също мирише на бъчва , дори да раздигнеш всичко веднага. И мен ме дразнят такива миризми , за това рядко събирам хора вкъщи.
Пием Пеем Пушим , после... душим .

Добре , че отпуснаха малко положението . Лятото човек да стои вкъщи , лудост.
После как няма да има жени - пияндета , то бяха вълни някакви 3 ли 4 ли .. Мъже , Жени , всички сме жадни за живот.

Тя темата , си върви . Нещата са свързани .

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 22:40 от SuperTrips

# 69
  • София
Аз като виден непияч имам няколко истории, при които и до ден днешен ми казват, "ти обаче на оня купон как се напи и какви ги върши"... а аз кимам с глава и се усмихвам леко, защото много добре знам, че нищо не съм била пила Joy Като ми е кеф, и капка не ми трябва. Ама нали трябва да се правя на добро момиче Innocent

# 70
Аз като виден непияч имам няколко истории, при които и до ден днешен ми казват, "ти обаче на оня купон как се напи и какви ги върши"... а аз кимам с глава и се усмихвам леко, защото много добре знам, че нищо не съм била пила Joy Като ми е кеф, и капка не ми трябва. Ама нали трябва да се правя на добро момиче Innocent

Така е.
Алкохола може да те отпусне малко , но ако не можеш без него да се забавляваш , тогава е лошо . Да се правиш на добро момиче също е готино , но е хубаво, когато добрите момичета си покажат и тъмната страна , пред който трябва . Това е най-добрата комбинация , поне за мен.

# 71
  • Mediterraneo
Няма повод, при който да се пуши вкъщи, ако ще и господ да слезе. Пуши се само и единствено на терасата.
При нас повече от 3 месеца не се пуши и по терасите на заведенията, трябва да си извън очертанията. Свикване му се майката, свиква се.

# 72
Аз съм бивша пушачка, зарязах от раз цигарите преди 2 г.  Когато срещнах ММ той пушеше, казах му, че ми е неприятно и ги спря и той.
Крайно ми е неприятно пушенето, избягвам и напускам ако се пуши незаконно.

# 73
За пиенето получих запитване от моя - шампанското от нова година за другата ли го пазя ... щото си стои в хладилника и все още на половин бутилка. Но понеже ми хареса му казах да не пипа, ще си го пия. Уж.
За пушенето - пушач съм, но не издържам в помещения, в които се пуши, нито пък някой да ми дими около мен дори навън. И гледам по същия начин да не натрапвам дима ми на някой, все по-далечко настрани.

# 74
Темата трябваше да се казва " Женските пороци"
Щото не само пиене се засегна, а пушенето и т.н

Общи условия

Активация на акаунт