Пиенето при жените

• 9 375
  • 227
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да поговорим за мъже тогава, докато Папи се къпе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
И в другата тема писах....пием всяка вечер, ракийка със салата... даже мъжо ме подканя "хайде къде се моташ".....пия в къщи пуша на работа.... прибера ли се никакъв дим......е само като дойдат сватовете.....ама то става такъв купон,че комшията само чака да дойде да направи забележки за силната музика,и като го поканим и забравя КОЛКО е шумно.....и прекаления светец не е богу драг

# 77
  • София

Любимият ми порок Heart Eyes

# 78
Оо, мъжете ли пропуснах .. еми, четох до 2-ра стр. Извиньете!
За Папито нямам тръпка днеска нещо, ама пък какъв фармацевт цъфна при нас ... Тоя няма ти го дам!

# 79

Ха,да си дойдем на думата за третия порок.
Мъжете ще участват ли или само ще гледат?

# 80
  • Sofia
На мен не са ми порок мъжете, доста успешно им устоявам. Party Вие, по-податливите, му мислете. Simple Smile

# 81
Ще участваме ,  за къде без нас.

Кажете вие , аз се сетих за още нещо да ви попитам , но тотално ще объркаме темата...

Иначе става дума за секс , по-скоро , френска любов и дали , когато спре , тогава любовта и привличането от страна на жената , вече ги няма... Но пък е свързана с алкохола до някъде , за това смело го пускам , пък каквото стане 😀

Май е за друга тема този разговор . Както и да е .

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 01:03 от SuperTrips

# 82

Кажете вие , аз се сетих за още нещо да ви попитам , но тотално ще объркаме темата...

Иначе става дума за секс , по-скоро , френска любов и дали , когато спре , тогава любовта и привличането от страна на жената , вече ги няма... Но пък е свързана с алкохола до някъде , за това смело го пускам , пък каквото стане 😀

Направило ми е впечатление , че дори ако , когато е пияна жената , не иска... тогава вече е лошо. Или аз съм в някакъв филм.
Не си, точно така е. 😀Рутината заема голяма част от ежедневието ни. След 1, 2, 3 😂 питиета, забравяме за проблемите и сме по-сконни да се развихрим сексуално. Ако и под градус нямаме желание, пиши го “бегало” .

# 83

Направило ми е впечатление , че дори ако , когато е пияна жената , не иска... тогава вече е лошо. Или аз съм в някакъв филм.
Не си, точно така е. 😀Рутината заема голяма част от ежедневието ни. След 1, 2, 3 😂 питиета, забравяме за проблемите и сме по-сконни да се развихрим сексуално. Ако и под градус нямаме желание, пиши го “бегало” .

Да , пиши го “бегало” е много правилно.
Значи и това било , така. Доста полезен и точен индикатор е според мен.

# 84
При много жени алкохола води до култови и незабравими креватни подвизи.

# 85
И да пия,не пия...таквоз не опитвам...еми гнус ме е..,па макар и на мъжо (мазала съм му хемороиди от дълго пътуване .,ама от здр.гледна точка). Еми не е за мен това...

# 86
И да пия,не пия...таквоз не опитвам...еми гнус ме е..,па макар и на мъжо (мазала съм му хемороиди от дълго пътуване .,ама от здр.гледна точка). Еми не е за мен това...

Кво речи?

# 87
Ти нещо се “гъбаркаш”, нали? 😆

# 88

Кво речи?
.     Рекох,че под никаква форма и настроение дюдюк  , не правя..... много се отклонихме от темата....вие софиянките родени на пристанището..... много сте разкипостени..,ама в предната тема всички светици се искарахте...

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 01:27 от Пепи 02

# 89

Кво речи?
.     Рекох,че под никаква форма и настроение дюдюк  , не правя..... много се отклонихме от темата.

После, що мъжете изневерявали?

Общи условия

Активация на акаунт