Пиенето при жените

• 9 383
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
Да , става дума за чисти хора , след дълга връзка. Изстинали отношения , други зарибявки, при някои жени , които от много млади започват , спад на либидо.. Такива фактори.
  Сега , че има и гнусливи хора , си е така. Щом хората се обичат и са щастливи.. Не е най-важното дюдюто.

# 91
Не знам в чужбина, но в България се пуши все още масово. В заведенията, места няма точно на терасата, а вътре празно, факти. И това, че не пушачите се дразнят го разбирам, но трябва толерантност към чуждите пороци.
И аз се мразя, че след 8 годишна пауза пропуших отново ,но в този момент нямам тая воля и сили.
Забранено е на обществени места, както казах. Не само това, ами трябва да спазваш отстояние от сградата, когато пушиш на улицата. Оборота на заведението не зависи от това дали се пуши или не в него, а от храната. В никое заведение не се пуши, дори на терасата и пак има хора. Дори понякога се чака на опашка, ако нямаш резервация.
Цигарите са супер скъпи, така че ако нямаш стабилни доходи мизерстваш за да си задоволяваш пороците.
Повечето хора не пушат и водят здравословен начин на живот. Няма толерантност към пороците и това е подкрепено със закон срещу тютюнопушенето и високи акцизи. Държавата печели от пороците. А те за Канада са 4 легални: тютюнопушене, алкохол, хазарт и марихуана.
Хотелска стая за пушач е много по-евтина и никой не я наема (дори пушачите), защото има остатъчна миризма.

# 92
  • София
Край на сви*ките, край на любовта Joy

# 93
Щото се съмна ли? Smile

# 94
  • София
Точно защото е съмнало да разбудят мъжете Relaxed

# 95
  • София
Е кога по-подходящ момент от сутрешно Joy За мен френската си е направо задължителна част от нещата. Спирала съм и имаше конкретна причина - беше започнал прекалено много да набляга на това и да забравя, че на мен ми трябват и други ласки. Но много жени не обичат такива неща, та отговорът на тоя въпрос не е еднозначен. Може в началото да се е стараела повече, но като не я кефи, с времето да разрежда. Аз ако бях толкова изстинала към някой, нямаше да спра само един компонент. Но хора всякакви.

# 96
А, ей тоз извод, че много жени не обичат, противоречи на бившия ми, който е доста атрактивен мъж, работил и като спасител на плажа, който казваше: "Всички жени правят." Подозирам, че имаше голяма представителна извадка при проучването. Grinning

# 97
  • София
Еее, ами само се замисли за извадката - загорели жени на плажа, голяма част от тях отишли на секс туризъм, а срещу тях стегнат спасител - как да не му дадеш да ти провери... въздухопроводимостта... всичко в името на безопасността, нали Joy Иначе и аз винаги съм клоняла към мнението, че няма липса на женска сексуалност, а липса на подходящ партньор, който да я предизвиква... ама все пак за генерални заключения си трябва научен подход.

# 98
Имах предвид ако някой е изтеглил късата клечка и не получава това от половинката си, да не се успокоява, че много мъже са на същото дередже като него. Утешително, но невярно. Simple Smile

# 99
Не знам, но още ме държи от снощи еуфорията от Пепи......не мооогааа да спра от смях, то цирк направо стана, но да,   има и такива жени ,които не се интересуват от удоволствието на партньора си.

# 100
  • София
Отпуска се тази работа, по заслуги явно, не знам.
Но като се замисля и чета тук из темите, основно нуждаещи са жените. Аз винаги им го желая, от сърце! Чистосърдечно като жена на жена Relaxed

happy doc, какво те чуди пък теб? Пречи ли им нещо на семейството, децата, живота? Така са си добре толкоз години, сега тепърва да тръгне - тц.

# 101
Xубаво е това сутрешно събуждане. То само да чете човек коментари, все едно 5-10% от истинското 😀  Ободряващия ефект е на лице.

Ако е изстинала връзката , на дали ще иска , като стане сутрин , да се мъчи на звяра.
Съгласен съм, че няма липса на женска сексуалност . Има си и етапи явно.  Природата ни е такава , в първите 3-4 години всичко да е на макс , да се направят дечица. За най-важните неща се е погрижила еволюцията , после се спасяваме сами.

# 102
  • София
Ти пък съвсем оряза възможността да се запази страстта жива. Има начини, ако има желание.

# 103
Ти пък съвсем оряза възможността да се запази страстта жива. Има начини, ако има желание.

Има начини , но е хубаво и двете страни да знаят какво се случва. В смисъл да осъзнават , че това е нормално и от там да се действа градивно,  вместо разрушително. За това е добре и по акъл да се подбира , да се обсъждат нещата преди да е станало късно. Много жени не мислят толкова задълбочено , тук сте супер. 👏

# 104
  • София
Абсолютно има начини, но трябва поддръжка, трябва и развитие. Не може връзката да стои на едно място, а вие да сте се отпуснали, занемарили и приели за даденост... И после, ама страстта винаги си отива. Не страстта си е отишла, а вас ви няма вече във връзката.

Общи условия

Активация на акаунт