Пиенето при жените

• 9 345
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
В Канада никой не пуши на обществени места. Вие сте супер изостанали! Ще ме прощавате, ама е така! Simple Smile
Там може и да се бесят по дърветата от напредничавост! Ша ма прощаваш, ама звучиш като някой, на когото са промили мозъка!

# 166
Защото не ти изнася. Аз без да съм с промит мозък много ще се радвам, ако има още ограничения за пушачите. Или поне наистина да се спазват наличните такива.

# 167
Леле, с какви пияндета съм била обградена.
А мене никой не ме иска за компания за поркане, щото изяждам мезето.
Ми те затова изглеждат като пияндета, то мезето си е нужно за подложка, опазва цивилизованността, салатката създава изтънченост и прочее Bowtie Само маслинките нищо полезно не правят, къпят се в мартинито, после никакъв полезен ефект.

# 168
И двамата пием, аз само вино, инцидентно лятото може коктейл, джин с тоник или бира, зимата уиски. Питието ми е удоволствие, особено с приятен разговор. Преди ми беше навик чашата вино след работа, сега гледам да не пия повече от 1 път седмично - с възрастта започна да ми се отразява зле, по-лесно се дехидратирам, по-лошо спя, а аз съм жена на години и тези неща са ми важни =)
Цигарите отказах заради моя приятел, а и ми беше време. Сега имам електронна цигара, която припалвам, когато си налея питие. В ежедневието изобщо не ползвам никакви тютюневи и съм адски щастлива заради здравословните и финансови ползи. Лятото инцидентно запалих цигара, ми беше ужасно и нямах никакво желание да повторя.
Българката адски много пуши, рано започваме, това ни е слабо място много повече от алкохола.

# 169
Защото не ти изнася. Аз без да съм с промит мозък много ще се радвам, ако има още ограничения за пушачите. Или поне наистина да се спазват наличните такива.
Ти може и да поискаш да ги давят в морето, но никой не е длъжен да удовлетворява садистичните ти наклонности. Сори, но ограниченията са прекалено много и преобладаващата част от хората ги спазват. Само на заядливи киселяци им пречи, че някой пуши на пейката в градинка, на балкон, близо до входа на сграда, на улицата.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 13:53 от +-123

# 170
Пийвам хубаво розе всяка вечер, пуша също, пороци да иска човек при мен!

# 171
Ми те затова изглеждат като пияндета
Или черешки мммм, вкуснотия. И салатки обичам и месце да има задълже. Който иска да пие, аз ям.
А пияндетата за тук списващите ставаше въпрос. Grinning

# 172
Ай ся, да не се обиждаме. Ние пием изтънчено, с квалитетни мезета, ценящи малките удоволствия в живота.

# 173
Скрит текст:
В Канада никой не пуши на обществени места. Вие сте супер изостанали! Ще ме прощавате, ама е така! Simple Smile
Там може и да се бесят по дърветата от напредничавост! Ша ма прощаваш, ама звучиш като някой, на когото са промили мозъка!
Aбе, аз може пак така да звуча, ама хубавото си е хубаво!
А не е никак лошо да си толерантен към другите, особено ако с пороците си засягаш тяхното лично пространство/ респективно - здраве. Blush
Сори, но ограниченията са прекалено много и преобладаващата част от хората ги спазват. Само на заядливи киселяци им пречи, че някой пуши на пейката в градинка, на балкон, близо до входа на сграда, на улицата.
Къде това в България ли? Там всеки си прави, каквото иска без да се съобразява с другите. Съжалявам, но това е истината. Резултатът - няма чист въдух за дишане. И косвеният резултат - всички са болни от респираторни заболявания поне по веднъж на година. Някой път по повече.
Аз поне бях, живеейки в София преди емиграцията. Сега не боледувам. Не един път на година!...Изобщо!
Не ми пречи, ако някой има желание да се самоубива,...стига да не ме убива мен! Тогава ми пречи. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:35 от Ravenna

# 174
Реве, а на мъжете ,като ги засягаш с третия порок не им ли е хубаво, бе?
Викаш, толеранс към порочните си требе.

# 175
Ти може и да поискаш да ги давят в морето, но никой не е длъжен да удовлетворява садистичните ти наклонности. Сори, но ограниченията са прекалено много и преобладаващата част от хората ги спазват. Само на заядливи киселяци им пречи, че някой пуши на пейката в градинка, на балкон, близо до входа на сграда, на улицата.

Не, не искам това. Нито да ги давят, нито да не пушат на пейка или на улицата. Искам НАИСТИНА да не пушат на закрито. И нито съм киселяк, нито злобарка, просто димът ми пречи и ми създава дискомфорт. Защо трябва да страдам заради нечий кеф?

# 176

Не, не искам това. Нито да ги давят, нито да не пушат на пейка или на улицата. Искам НАИСТИНА да не пушат на закрито. И нито съм киселяк, нито злобарка, просто димът ми пречи и ми създава дискомфорт. Защо трябва да страдам заради нечий кеф?
Е то и аз страдам ако не пуша с питието, защо да се мъча за нечий кеф, просто страхотна логика.
Да, категорично спазвам и съм За забраните на пушене на определени места, дори барове, няма да дойда да ви димя, но искам да има място, на което да си пуша, заобиколена от пушачи.
За мен димът също не е приказка, разбирам и уважавам правото на непушачите да дишат чист въздух.
Ама като ми се изцепки някой що да страдал заради пушачите... Ми не страдай , стой си вкъщи, то не е задължително. Същото важи и за мен като пушач - като се мъча без да пуша, да си стоя у дома и да си димя, няма да ме глобят ако не ходя по заведения.
Просто толерантност трябва и ясни правила, които да се спазват.

# 177
Като цяло съм ОК с това. Иначе ако нещата опрат до кефа на единия срещу кефа на другия, при равни условия бонус трябва да има за естественото и здравословното. А в природата пушенето не е естествено.

# 178
  • Mediterraneo
Пиенето на алкохол също не е естествено в природата Simple Smile

# 179
Сори, Равена, но много глупости си нацвъкала. Не са пушачите причината за  мръсния въздух и респираторните заболявания в България.
Черна станция, има забрана за пушене на закрито от доста време и тя си се спазва, ако не броим нелегалните пушкоми в някои офиси.

Общи условия

Активация на акаунт