Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 414
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Карлово
Ама съм заплес EmbarassedКаткат, да оздравявате бързо Hug

# 136
И аз се надявам само незнам как ще издържим вътре при времето което се очертава а за съжаление доктора каза само вътре! Cry

# 137
  • на пистата
бързо се оправяйте,много е гадно да не можеш да излизаш ама какво да се прави.дано се оправите по-бързо.

# 138
Eй,дойде време и аз да се разпиша...
Каткат,да оздравявате   бързо желая!Кой се разболя от двамцата?По-хубавия ли?Майтап!Тя Рени така ги определя...че и аз покрай нея Embarassed/ама не ме питай кой е  Laughing/
Микки,браво на теб-не отказваш разходките ни в студ,ни в пек LaughingА Дани се поразболява май и не сме излизали тия дни/само за малко /В събота си направихме една разходка в Стара Загора и вечерта-хоп,с температура.Все още се колебая дали да я водя на преглед-никакви други симптоми няма Rolling EyesРазвали се времето  и айде-болести,гадости.....
Тони,оказва се ,че твоя батко и Рени са раждани по едно и също време/тя е на 19.12/!Той в коя градина е?
На бременеещите-специални поздрави  bouquetИ да" пазят"коремчетата Heart Eyes
...ей,ама че дълго станаааа..Лека вечер и ...Микки умната-цяла нощ на компа-не бива! Laughing  bouquet

# 139
И ние бяхме с ниска температура  и лека кашлица и какво ..... се оказа  начална пневмония по принцип тази болест е много коварна.Не искам да те притеснявам но и аз така много много избягвам да ги водя на лекар  когато са леко настинали защато докато чакаме се е случвало да се разболеем по сериозно. Мисля знаеш защо.... Sad А болния е Мартин незнам той ли беше по хубавия за Рени, той по принцип не ми се храни пълноценно и за това е така.Валката си яде всичко.Аз май се отплеснах ... още малко и книга ще напиша.

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 21:51 от katkat

# 140
  • Карлово
Ами Микки вече няма да е цяла нощ на компа. Татито няма да е вече нощна смяна. Тъй че ще му обърна малко внимание.
И Дани да оздравява!
Ей, Сопот, къде сте?

# 141
Аааа темичката ни отишла чак на втора страница а винаги е на първа къде сте мамиии....... newsm78 само аз ли съм си вкъщи. И както си стоя самичка ме нападат луди мисли за коледните празници толкова да ги обичам а вие ?

# 142
  • на пистата
и аз и аз ги обичам ,и аз съм си в къщи.да се похваля днес най-на края си взех ботуши ама ще показвам лично smile3534без такива дай снимка.на мен постоянно ми е лошо,кажете какво да правя newsm78

# 143
и аз и аз ги обичам ,и аз съм си в къщи.да се похваля днес най-на края си взех ботуши ама ще показвам лично smile3534без такива дай снимка.на мен постоянно ми е лошо,кажете какво да правя newsm78

вода с лимонов сок!!! Peace

# 144
и аз искам ботуши казвай бързо,аз си търся елегантни някакви ама с нисък ток и вътре да са топли Joy,то станаха много изисквания.За лошото газирана вода и вода с лимонче,но само при условие,че нямаш проблеми със стомаха.Иначе има някакви хомеопатични за лошо питай доктора,ти при Апостолова ли ходиш?

# 145
Ако ти се гади и ако обичаш прясно мляко разбира се пий по една чаша. Аз го пиех много и то студено без захар. Иначе както са писали другите мами лимонче.

# 146
  • Карлово
Еее, Фраулице, най-накрая и на теб да ти угодят производителите на ботуши Mr. GreenХайде, със здраве да си ги носиш!
И аз мн обичам Коледата. Каткат, че те и лентичките ни подобни, аз съм копирала без да искам Embarassed

# 147
  • на пистата
и лимонче пия и студено мляко ама минама само за момента и после пак,ох не мога много е гадно.е те мойте са за всекидневна употреба,щото нали водя малкия на училище всеки ден,а бе едни такива модели има тази гадина,гадост Sick

# 148
Еее, Фраулице, най-накрая и на теб да ти угодят производителите на ботуши Mr. GreenХайде, със здраве да си ги носиш!
И аз мн обичам Коледата. Каткат, че те и лентичките ни подобни, аз съм копирала без да искам Embarassed
охо коледа ние почнахме с гирляндите,много важно ,че било лошо времето Grinning,Алоу фраулице кажи за ботушите де,пусна мухата и бега Hug

# 149
и лимонче пия и студено мляко ама минама само за момента и после пак,ох не мога много е гадно.е те мойте са за всекидневна употреба,щото нали водя малкия на училище всеки ден,а бе едни такива модели има тази гадина,гадост Sick
що бе леки спортни точно като за нас сМикки нали сме височки,пък и за теб де,с тез кореми само за високи ботуши сме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт