Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 416
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Как сте? Ние днес се скъсахме от разходки из квартала. Пеша! Без количка LaughingА довечера мъжът е нощна смяна и познайте след като приспя Мартина къде ще съм Mr. Green
охо то така е най-сладко иначе съм гузна,гузна мани Grinning

# 121
  • Карлово
Започвам пребиваването си във форума. Дано не осъмна пред компа Mr. Green И аз съм гузна, ама пуста страст Embarassed

# 122
Ох детенце се оказа много болно и сега ни дадоха още 10 дена в къщи иначе имаше вероятност да влезнем в болница ние предпочетохме в къщи  и преминахме бариерата.Но сега трябва да се закрепим и после пазене. А и да си кажа в момента ми е доста тягостно дали от ситуацията или от времето и т.н

# 123
Не съм се разписвала от отдавна Whistling
Какво правите в къщи в това гадно време??Аз вече подивявам и двете моми ги бият нервите ,едната я хваща съклет а другата я късат колики  Crazy, а мен нeрви, не питайте таткото как издържа в този луд кокошарник  Joy
Микки вашия татко какво работи та дава нощни смени /ако не е нахално де/??

# 124
  • на пистата
не искам да съм на мъжа ти на мястото,3 жени ooooh!моя казва 2 жени пазар 3 панаир.

# 125
  • Карлово
Аз съм от лудите, дето извеждат детето си в студа. Ходихме да вземем кухнята, после на пазара. Купих райски ябълки да я пробвам-хареса ги. Някой знае ли дали могат да се съхраняват по-дълго и как newsm78
Таткото ни е началник на леярна, ама има техник в отпуск и ще го замества две седмици

# 126

хе колко наборчета се събрахте,на каткат малчуганите,на тутти принцесата и твоят сладур Heart Eyes

А Вики и Ицо къде ги забравяш?  Wink Само че Ицо е малко по-голям де!

Момичета, нещо сериозно искам да питам. Сестра ми си търсят малко жилище в Карлово, може и в Сопот. Някой знае ли за нещичко, което се продава? И да не е зверски скъпо де.

# 127

хе колко наборчета се събрахте,на каткат малчуганите,на тутти принцесата и твоят сладур Heart Eyes

А Вики и Ицо къде ги забравяш?  Wink Само че Ицо е малко по-голям де!

Момичета, нещо сериозно искам да питам. Сестра ми си търсят малко жилище в Карлово, може и в Сопот. Някой знае ли за нещичко, което се продава? И да не е зверски скъпо де.
ееее Светле  извинявай за Вики,а Ицо нали е на 7 вече

# 128
bimba ,мила, ти да не ми се вържеш сега и да решиш, че съм обидена?  Heart Eyes А Ицо е дори на седем и седем месеца.  Simple Smile

# 129
bimba ,мила, ти да не ми се вържеш сега и да решиш, че съм обидена?  Heart Eyes А Ицо е дори на седем и седем месеца.  Simple Smile
Hug  bouquet

# 130
  • на пистата
ей,кво правите Wink

# 131
  • на пистата
бимбе я ми кажи как си направи бременната лента,че аз влизам в този сайт от където е и нищо не намирам.

# 132
бимбе я ми кажи как си направи бременната лента,че аз влизам в този сайт от където е и нищо не намирам.
Ели заповядай,аз харесах първата,защото дава седмиците,месеците,а и развитието на бебето Hug
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Как се чустваш ти?Уф мен взе да ми тежи вече,за настроенията няма да говоря кат вулкан съм Embarassed

# 133
  • на пистата
направих го Party

# 134
хе браво на тебе  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт