Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 429
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Коя градина почва началото на декември newsm78.Та на нашата още покрива и дограмата не са оправили та да започне декември. Thinking.При нас сигурно момата ще тръгне чак във трета група Mr. Green/втора я кара сега в къщи/ с този темп на ремонта,сега ще започнат и да се оправдават с лоши метеорологични,после с пране и чистене та тъка мисля че няма да е скоро.
bimbe относно каката и отношението и към бебето ревност има  Tired.Остави вика бебето ,спри да го храниш и гушни мен.Иначе помага носи памперси или друго като я помоля но за 2 минути не ги оставям на саме че ще я понесе като куцо пиле домат или /както тя вика / ще я нахрани със супичка  #Crazy,доверие и нямам да и я оставя дори за миг.Онзи ден например си беше намушила ръката през врътлето и чак до кръста та да и чеше гърба ooooh!

# 106
Ами градината в бангладеш в началото на декември а вашета сигурно е във военното градче?

# 107
# 108
Ех,че сте писали,писали....Браво -застуди се и айде на форумаааа LaughingДобри новини чувам за градината-от 1 декември ли?Е дано!Поне е тази година,че то както вървяха нещата за догодина планирахме вече посещения hahahaЗа срещичка Микки хич и не се обаждам,че то с двете ми е много трудно да разпределя времето-и за ядене, и за сън да мислим...Като каката тръгне на градина ще мога вече да обещая присъствие!
Фраулица-честито отново!ех,навя ми спомени.... Wink/моя термин беше-11.07/
Спокойна вечер на всички ви желая!  bouquet

# 109
  • somewhere over the rainbow
Микки,ама ти вярно ли нямаш цикъл? newsm78 Ееех,блазе ти...на мен още на 3-тия месец ми дойде. #Cussing out
Ей,к'ви са тези портокали по 3 лв. бе? В магазина до нас са 2 лв....едри едри Wink
Що се отнася до повръщането-малиии,размазах се,3 месеца нон-стоп. После 3 м. почивка и пак 3м. повръщане от киселини пък Sick А за запека Каменов ми предписа Импортал-много ефикасно Grinning

# 110
  • Карлово
Верно, верно. Както казваме в ноемврийската темичка-още не съм се оциклила Mr. GreenОще малко и ще станат две години. То все едно съм влезнала в критическата, ще взема да забравя как се слагат онез с крилцата Mr. GreenАйде стига, отивам да фотошопствам Grinning

# 111
Уф, пак ме размечтахте с тези ваши лентички за очаквани бебенца. Искам и аз, ама пусти цикъл, още го няма. Та по този повод-Светле, вие как сте?

Работим съвестно по въпроса!!! Embarassed Embarassed Embarassed Взех да се притеснявам да си не уморя мъжо от секс! Mr. Green

# 112

Ох, дано наистина да се верни слуховете, че градината ще започва от 1 декември, щото моя синковец се секлетяса в къщи. Sad
 В Готоса онзи ден се оказах само аз Rolling Eyes, ама как да предупредя от рано, като при нас никакви графици не важат.
 Бубе, и при нас баткото всякакви щуротии върши с бебето.То разнясяне, целуване, друсане....и то какво  Sick Иде ли при бебето, задължително последва рев....Последния път го заварих да му духа в носа..., страхотия.
 Ще се оправяме днес че пак ще сме на разходка.Дано да е по успешна от последната, защото много ревем навън.То да не се уговаряме, ама дано с повечко късмет се засечем нейде из центъра днес Wink
http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/12459.gif[/img][/url]

# 113

Ох, дано наистина да се верни слуховете, че градината ще започва от 1 декември, щото моя синковец се секлетяса в къщи. Sad
 В Готоса онзи ден се оказах само аз Rolling Eyes, ама как да предупредя от рано, като при нас никакви графици не важат.
 Бубе, и при нас баткото всякакви щуротии върши с бебето.То разнясяне, целуване, друсане....и то какво  Sick Иде ли при бебето, задължително последва рев....Последния път го заварих да му духа в носа..., страхотия.
 Ще се оправяме днес че пак ще сме на разходка.Дано да е по успешна от последната, защото много ревем навън.То да не се уговаряме, ама дано с повечко късмет се засечем нейде из центъра днес Wink
http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/12459.gif[/img][/url]

тони,колко ти е голям баткото Simple Smile

# 114
Коя градина почва началото на декември newsm78.Та на нашата още покрива и дограмата не са оправили та да започне декември. Thinking.При нас сигурно момата ще тръгне чак във трета група Mr. Green/втора я кара сега в къщи/ с този темп на ремонта,сега ще започнат и да се оправдават с лоши метеорологични,после с пране и чистене та тъка мисля че няма да е скоро.
bimbe относно каката и отношението и към бебето ревност има  Tired.Остави вика бебето ,спри да го храниш и гушни мен.Иначе помага носи памперси или друго като я помоля но за 2 минути не ги оставям на саме че ще я понесе като куцо пиле домат или /както тя вика / ще я нахрани със супичка  #Crazy,доверие и нямам да и я оставя дори за миг.Онзи ден например си беше намушила ръката през врътлето и чак до кръста та да и чеше гърба ooooh!

бубе ще я видим и ние живот и здраве как ще я карама,дано се е очеловечила каката до тогава Grinning

# 115
Честит имен ден на Вики!
Нека да расте здраво и щастливо дете и радва много мама и тати! Да му е живо и здраво името.

# 116
Честит имен ден на Вики!
Нека да расте здраво и щастливо дете и радва много мама и тати! Да му е живо и здраво името.
голям срам,аз незнаех че викитата празнуват днес,добре че тутти ми се обади,каткат ,мерси

# 117
Бимба, на 6г сме почти/е,след 1м.де/Още от сега се пазарим какъв подарък ще купим.Нали ги знаеш децата, дай им подаръци, телевизия, компютри, и гък няма да кажат Wink.Айде сега че като дойде бебето, как ще делите играчките незнам Crazy Но живот и здраве, всичко с времето ще си дойде на място Grinning

# 118
Бимба, на 6г сме почти/е,след 1м.де/Още от сега се пазарим какъв подарък ще купим.Нали ги знаеш децата, дай им подаръци, телевизия, компютри, и гък няма да кажат Wink.Айде сега че като дойде бебето, как ще делите играчките незнам Crazy Но живот и здраве, всичко с времето ще си дойде на място Grinning

хе колко наборчета се събрахте,на каткат малчуганите,на тутти принцесата и твоят сладур Heart Eyes

# 119
  • Карлово
Как сте? Ние днес се скъсахме от разходки из квартала. Пеша! Без количка LaughingА довечера мъжът е нощна смяна и познайте след като приспя Мартина къде ще съм Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт