Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 412
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • на пистата
кво да ти кажа за тях,искам и аз лентичка за дядо коледа newsm45,светле ти как си за здрависване станах ме.

# 151
А няма нищо за лентичката нали са еднакви навсякеде ......

# 152
  • Карлово
Е, някои поне имат оправдание за големите си кореми, пък аз  Sick...Затова само ниски и спортни ботуши Mr. Green
Тути, днес на разходка, а?И хич не се оглеждаш настрани Hug
Бубе, с какво ще се похвалиш?

# 153
Ей я на,нощната птичка... hahahaХората спят,а аз WhistlingТака,така...Микки,що не свирна бе мила-щях да те чуя Laughing
Айде лека нощ!

# 154
  • Карлово
Ми не мога да свиря. Но ще си закупя свирка за следващия път Mr. Green
Видяхте ли новия ми аватар LaughingМики и Мартина Laughingили Мартина на Мики hahaha

# 155
Уау-страхотен е!Марти и Мики-супер! PeaceБраво на теб smile3501

# 156
Мен нещо ме няма в тези пусти снимки пък и незнам нещо не ми се слагат снимки на децата. А Микки твоета хубавица е излезнала супер с Мики.

# 157
  • Карлово
Слънце грейна и всички хукнаха навън LaughingЗатова ли съм сама тук newsm78

# 158
Слънце грейна и всички хукнаха навън LaughingЗатова ли съм сама тук newsm78
мне  и аз вики спи и аз на клона веднага.Микки аватарчето е един път,това е истнската мини Heart Eyes

# 159
  • Карлово
Забравих-видях ботушите на Фраулица. На живо Mr. GreenВидях се и с Тони и Буба набързо. Хайде в петък на среща. Ама наистина. Да се съберем всички. В 10:30 на Детмаг, става ли? Защото това са последните хубави дни, нека ги използваме Hug

# 160
Идеята ти е страхотна,но ние пак ще отсъстваме...По болест.. CryУф,ама че гадост-чета,чета из форума и само се плаша..Утре отиваме при Маринова или Цончева-която намеря,та да се успокоя най-сетне!
А вие се наслаждавайте на хубавото време пълноценно,че то ..както Микки казва-последни хубави дни са това!
Целувки на дечицата и ...здраве  bouquet Praynig

# 161
Е пак ли нанкате къде сте мамиии...... и мен ме няма на срещата уж сме по - добре ама не сме здрави за другите дечица. Тути оправяите се и вие че голяма гадост тези болести.Аз ще започна да изкарвам детенце по малко да се адаптира, че после да не стане изведнъж и пак болни.

# 162
Бимба от какво правите гирляндите че и ние да правим то в къщи се откача вече какво ли не беше книжки, учебници, пластелин, бои и т.н?

# 163
Бимба от какво правите гирляндите че и ние да правим то в къщи се откача вече какво ли не беше книжки, учебници, пластелин, бои и т.н?
от гланцово блокче нашите са най-обикновени тези които правихме някога с халкичките,направихме и фенери,и снежинки,ама има още да правим де,да се занимаваме нещо.ние за петък сме за,ако нещо не ни мине котка път Heart Eyes

# 164
  • Карлово
А в темата за Коледа говорят за паста за моделиране и украса от хартия. Има хубави идейки, утре ще търся във ведомствената и по левовете такава паста. Всичката Мара втасала, ама и аз украса ще правя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт