Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 402
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
А в темата за Коледа говорят за паста за моделиране и украса от хартия. Има хубави идейки, утре ще търся във ведомствената и по левовете такава паста. Всичката Мара втасала, ама и аз украса ще правя Mr. Green
и аз се заинтригувах микки от тази паста ако намериш свиркай,могат дасе направят хубави нещица.Другия вариант е брашно ,сол и вода,ама не ми се плещи нещо Grinning

# 166
Мами подписахте ли се на петицията срещу насилието в/у децата.Който не е да кажа че темата е в "Клюкарник" и си заслужава да се прочете все пак и ние сме МАЙКИ!

# 167
  • Карлово
Не съм я видяла, че рядко влизам в клюкарника, но ще я подпиша.
Какво става за утре? Тони, Буба, ще ви чакаме HugЗасега Бимба е сигурна, Фраулица тя винаги е за.
Ето и за творящите в къщи украса
http://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 16:18 от микки

# 168
  • София, в полите на Витоша
Моля ви, подкрепете нашата инициатива, защото много малко мами и татковци от провинцията са ни подкрепили!  Hug Hug Hug

Момичета и момчета,
за да няма повече такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ние - и вие - написахме ПЕТИЦИЯ!

Прочетете, подпишете и на приятелите си пратете!Колкото повече хора научат, толкова повече от тях ще се присъединят!

# 169
Това е важно прочетете!Информирам ви, че нашият Инициативен кометет взе решение на 21 ноември- денят на християнското семейство- да бъде обявен за ден на мълчалив протест срещу насилието над деца и в подкрепа на петицията ни. Всеки, който желае може да запали свещичка на прозореца си точно в 20 часа като израз на съпричастността си!

# 170
  • Карлово
Нали ще ни напомниш пак на 21, Каткат Hug Че лично аз съм заплес и напоследък съм скарана с датите.
А какъв е този Инициативен комитет, нали съм си любопитко Rolling Eyes

# 171
А това са софиянки Микки не сме от града в Инициативен комитет въпреки че това не е зле като идея. Ще напомням няма проблеми.

# 172
  • Карлово
Къде сте, бре хора newsm78Засега съм проверила за пастата в три левчета-нъц, няма. Но търсенето продължава. Ако знаете как съм се запалила по тази украса. Сега ще използам стари сд-та, да видим какви ще ги свърша.

# 173
Микки в коя тема си чела за тази паста да взема освен и аз да я издирвам!И аз много си падам по творенето на разни работи та ще видя може да пекна някоя фигурка. Иначе заради малките ще правим от лесните гирлянди за да могат и те да творят. Следобед направихме малка разходка до градинката но гарата.

# 174
Тути как сте мила, как е мишленце?

# 175
Къде сте, бре хора newsm78Засега съм проверила за пастата в три левчета-нъц, няма. Но търсенето продължава. Ако знаете как съм се запалила по тази украса. Сега ще използам стари сд-та, да видим какви ще ги свърша.
тук сме,вие излизахте ли днес,записах ти тел-а,смс-а получих точно навреме,че отивах до болницата и викам си ако не побързам ще закъснея,ама добре ,че ми писа та не съм тичала кат кон Grinning.

# 176
  • Карлово
Каткат, ама вие някъде в нашия район ли сте?Щом правите разходки до градинката на гарата, значи сме наблизо.Може да се видим там някой ден. Аз след следобедния сън Мартина там я извеждам, че ми е близо и без количка.
А темата е ето тази
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140804.0
Бимба, аз успях да се намотам за кухнята и след това пих кафе с едни майки дето и те са на кухня. Какво да се прави, решила е да спи до късно. Как си, какво каза доктора, наред ли е всичко с теб и с бебо?

# 177
Каткат, ама вие някъде в нашия район ли сте?Щом правите разходки до градинката на гарата, значи сме наблизо.Може да се видим там някой ден. Аз след следобедния сън Мартина там я извеждам, че ми е близо и без количка.
А темата е ето тази
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140804.0
Бимба, аз успях да се намотам за кухнята и след това пих кафе с едни майки дето и те са на кухня. Какво да се прави, решила е да спи до късно. Как си, какво каза доктора, наред ли е всичко с теб и с бебо?
ми нищо ,тамън се е наспала,че и мама си е починала Grinning,аз хозих при личната да ми пускат едни изследвания иначе на консултация ще ходя в понеделник.
Фраулице де се изгуби по трасето бе човек?

# 178
  • на пистата
тук съм бе хора,само съм с температура и хрема,гадими се и нищо не мога да ям,ама съм добре де newsm45

# 179
  • Карлово
И аз хремясах.  #Cussing outИма някакъв гаден вирус, да се пазите, бременлийки!

Общи условия

Активация на акаунт