Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 389
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
И аз хремясах.  #Cussing outИма някакъв гаден вирус, да се пазите, бременлийки!
е тва е топлото време рай за вируси,уф тотално изперках вече Blush

# 181
  • Карлово
Бимба, гледаш ли Голямата уста? Ще отскокна до темата да видя коментарите, ще е интересно

# 182
Леле колко много сте писали! Grinning
 Тути, вярно, моя синковец и твоята мома са родени горе долу по едно време GrinningХодим в градината на Бангладеш, а вие?
 Кога имате време за форума бе, хора! Аз не мога да се вредя на компа, Станислав все ме дебне,и види ли ме на него, все дига гири да ставам.Ох, вече изперквам с тез юнаци в къщи. Whistling Дано по скоро оправят градината... Thinking
 Вчера пазарувах в Евереста и едва не се изкуших да купя едно плодово пюре на бебока.Къв е този мой мерак незнам. Crazy

# 183
Мами, кажете как слагате снимките на вашите дечица, нещо хич не са ми ясни тези работи Rolling Eyes.Имам снимки, но незнам как да ги намаля Sad.Завчера доста се поизмъчих с лентичките, но някак си ги нагласих Wink, но снимките..... Rolling Eyes

# 184
Я много наборчета и ние сме декември - 15.12.2000 год.Тони ние даже с на Тути щерката сме в една група. Вие в коя  група сте ? След малко излизам на пътешествие с двамата и незнам докъде ще стигна ако видя някоя мама добре ако ли не ще пътешестваме сами.Мисля да отидем малко до слончетата.

# 185
Ей сега се прибирам от пътешестване и пак съм аз, никой ли няма на компа ? Къде сте ееее? Незнам но слънцето е много силно и съм изтощена.

# 186
Ей сега се прибирам от пътешестване и пак съм аз, никой ли няма на компа ? Къде сте ееее? Незнам но слънцето е много силно и съм изтощена.
по същия начин се чуствам и аз все едно пролетна умора ме е погнала,тутиииии къде сте бе?

# 187
ИИИ, Тути, Кат Кат, много се радвам.Моят син е в група Маргаритка, миналата година беше 4-та група, сборна, заедно с предучилищната които бяха, а сега незнам, предполагам пак в същата група.Сигурно децата се познават Grinning.И ние излизахме днес, бяхме в Готоса, но нямаше много хора, излезнахме рано, към 10ч.
 О, ставам вече че опашка се е заредила след мен, пък и бебето пак се разплака!

# 188
  • Карлово
Ето ме и мен. Ние днес си направихме екскурзийка до Хисар. Ама много умряло там, няма хора по кафетата.
Тони, по СКайпа ми пусни снимки на децата, аз ще ги намаля. Става с Фотошоп, пък не ми се обяснява.
Днес сме се наканили да гледаме някой филм, ама да видим

# 189
Микки скоро хледах един 2006 участват много известни артисти " От другата страна" се казва филма. Ами доста ми хареса!

# 190
Ето ме и мен. Ние днес си направихме екскурзийка до Хисар. Ама много умряло там, няма хора по кафетата.
Тони, по СКайпа ми пусни снимки на децата, аз ще ги намаля. Става с Фотошоп, пък не ми се обяснява.
Днес сме се наканили да гледаме някой филм, ама да видим
а Хисара пак по-различно бе да вземем и ние утре да се занесем,не сме ходили от месец поне,това кафе в градската градина работи ли още,ще покатерим по разкопките малко,на мен ми омръзна,тоя център ужас,люлки слончета мани,маршрута го знам със затворени очи Grinning

# 191
  • Карлово
Никакъв филм не можахме да гледаме. Кубчета редих и приказки четох.  Mr. Green Филмите-за след още няколко месеца ще ги оставим.
Бимба, не знам кое кафе имаш впредвид. Изобщо не ми е ясен Хисар, кое, къде...Работеха няколко кафета, там до едно езерце с една статуя EmbarassedКак го обясних EmbarassedМай на центъра бяхме.
Каткат, ще го имам впредвид тоз филм. В понеделник, ако ходиш следобед до градинката на гарата, свиркай, и аз ще доведа Мартина.

# 192
Ооо днес май ще бъдем дежурни пред компа, каква ужасна мъгла е паднала. Въпреки че казаха че зима скоро няма да видим което донякъде е добре но за коледните празници поне малко сняг да натрупа, да повдигне малко настроението де. Къде сте мамиии?

# 193
  • Карлово
Ей ме на! Бременните да не четат Grinning Мятах до сега палачинки за закуска. И докато нахраня Мартина, то стана време за обяд. Има време до Коледа, цял месец, може и сняг да завали.

# 194
Ей ме на! Бременните да не четат Grinning Мятах до сега палачинки за закуска. И докато нахраня Мартина, то стана време за обяд. Има време до Коледа, цял месец, може и сняг да завали.
ще завали,ще завали ,поръчка съм дала Grinning.Мики и аз правих палачинки,от новата книжка на "Кулинарен журнал,с орехи станаха много вкусни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт