Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 184
  • 685
  •   1
Отговори
# 135
  • Street of Dreams
Чудесна идея на Барб с роклите и ризите.

Нямам нищо против тематичните сватби, могат да бъдат много весели и в чужбина съм била на много такива. Не бих искала да се падна на маса "червено и черно", защото тази комбинация ми е много неприятна и "будуарна". Но пак по-добре от кафяво и зелено, примерно. Grinning
Аз е ясно какво бих сложила - черна рокля, червено червило, червени обеци - готово. Grinning

# 136
  • Sofia
Ех, за мен пък е точно масата "N нюанса: червено", ама пусто всички около мен отдавна се ожениха/омъжиха... Освен да чакам поколението на щерката вече:)

# 137
  • Варна
Мацки, вчера в сериала Белези ми хареса една риза, но не мога да открия марката. Това е ризата:

Видях във финалните надписи, че гардероба е от МДЛ, Бенетон, Time out и Orsay, но не я намирам.

# 138
  • София
Аня, да, нещо такова също ми върши работа.
Аз имам, всъщност, но се мачка ужасно. А черният ми, който е от плътен плат, не се.
За размерите ми е трудно да кажа за връхна дреха, че обикновено, което ми става в раменете, не ми се закопчава на бюста и обратно и повечето ми връхни дрехи са преправяни, тъй като изпитвам ужас от широки като на ръгбист рамена. Joy Имам и M, и L шлиферчета.

# 139
Аня, да, нещо такова също ми върши работа.

Ето тези имам аз, от Бершка са и са супер удобни и немачкаеми. И двата имат колани, но съм ги заровила някъде и ги нося без.

# 140
  • София
Мерси, ще видя и в Бершка значи, ако още има. Нещо такова търся като материя, да. Но по- дълго. Simple Smile

# 141
За втори път връщам поръчаните сандали от Масимо Зарди

Пробвах ги в магазина и са ми супер удобни, мога да тичам с тях с тия 5,5 сантиметра. Но все калпава изработка ми пращат. Изрових всички сайтове, които знам и намирам повечето в златисто-сребърни или розови оттенъци, а аз си имам златни сандали, и в наситено розовата гама имам, ще ми се да са същия приятен бежов цвят.

https://www.obuvki.bg/sandali-aldo-kedeaviel-13189155-270.html?s … 0b50601419cd8ad3f

Тези ми изгледжда странен тока.

Бихте ли ме насочили къде да погледна? Благодаря.

Че докато рових попаднах на тази красота /за мен/ 

# 142
  • София
Дами, помогнете ми, моля в избора на удобни сандали за свободното време (обикновенно ходя на висок ток и ми е трудно да избирам по-ниски). Стила ми е спортно елегантен. В свободното време основно нося дълги рокли, рядко средна дължина, дълги гащеризони и панталони. Глезена ми е слаб, а стъпалото тясно и за това гледам, такива които го поддържат добре. След дълго разглеждане оф-лайн и он-лайн ми харесаха тези модели и се колебая в избора си. Simple Smile

# 143
За удобни сандали си трябва обикаляне и пробване с кратки разходки в магазина за де се усети обувката. Друг начин няма. Ако си свикнала на висок ток не скачай на напълно равни. Пробвай първо с леко задигната пета.

# 144
  • София
Като модел - първите, но без златното.
За добра поддръжка - вторите.
Третите - не.

По въпроса с нюд сандалите не мога да помогна. Аз също обичам да се сливат с крака, а не да са с розов подтон, но не съм намирала досега в средния ценови клас.

# 145
А не е ли по- добре сандалите леко да розовеят, вместо да са нюд.....при условие, че няма как на 100% да съвпаднат с цвета на краката?

# 146
Да, няма никакъв проблем да преминават леко в пудра цвят.

# 147
  • София
Всичко може, за всеки, както предпочита.
Аз винаги търся сливащи се с крака обувки, както и лак за нокти, когато търся нюд. Така ми е красиво и не обичам розов нюд. Някои хора харесват и в това няма лошо.

# 148
Всичко може, за всеки, както предпочита.
Аз винаги търся сливащи се с крака обувки, както и лак за нокти, когато търся нюд. Така ми е красиво и не обичам розов нюд. Някои хора харесват и в това няма лошо.
Да, това е супер, стига да има начин за проба, за да се види как стои на крака и дали се слива с него.

# 149
Момичета, поръчах тази чанта, но се чудя с какво ще я нося като дрехите ми са предимно в черно, бяло и зелено. Много съм зле с по-смелите комбинации и буквално не знам с какви цветове мога да я съчетая. Нямам обувки в тази гама, както и дрехи. Червено не нося под никаква форма.

Общи условия

Активация на акаунт