Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 052
  • 685
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, имам една  кожена чанта, която не съм носила дълго време и извадих тези дни. Мислите ли, че вече е демоде?
Отгоре на това има и малко петна, които не знам от какво са и как да ги махна.  Чудя се дали да я продам. Мнения и идеи, моля.
Такава е.

# 151
  • Mediterraneo
На мен ми е демоде. С петната ли ще я продаваш?

# 152
За продаването, не съм ришила.

Най-вече исках мнения дали е демоде чантата и как се махат петна от кожа.

# 153
Стрина, не виждам какво се чудиш. С черно и тъмно/маслено зелено чантата ще е бомба. Че и с бялото.
За другата чанта - да, демоде ми е. Пък и леко кичозна, ако трябва да съм честна.

# 154
Чантата и на мен ми се струва малко демоде.

# 155
не обичам розов нюд. Някои хора харесват и в това няма лошо.
Просто има и хора със студен подтон на кожата, което отива към розово. Simple Smile Техният нюд е розов.

Момичета, имам една  кожена чанта, която не съм носила дълго време и извадих тези дни. Мислите ли, че вече е демоде?
Отгоре на това има и малко петна, които не знам от какво са и как да ги махна.  Чудя се дали да я продам. Мнения и идеи, моля.
Такава е.

Като се има предвид манията по малката saddle bag на Dior, която още не е отминала, според мен ще успееш да я продадеш доста успeшно точно сега, ако решиш да продаваш.
На мен лично и двете чанти не ми харесват особено.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 16:19 от Barbabeau

# 156
  • София
Именно, да.
Аз съм доста светла, но с топъл подтон или поне неутрален и не се възприемам с розовеникав лак и обувки. Simple Smile

Харесвам ей такъв цвят, дори по- тъмен идва от крака ми.

Чантата горе не ми допада особено, не мога да чака дали е ретро, но е леко натруфена.

# 157
Pink Dress,
Тези харесват ли ти?

# 158

демоде е, но ако целиш ретро визия, е идеална
на мен ми харесва и бих я носила макар и не всеки ден
втората чанта на диор не ми харесва

# 159
Втората на Диор е бонбон. Но е къде, къде по-изчистен модел.

# 160
Винтидж Диор - винаги е на мода. Плюс че ‘седловият’ им модел е все още много модерен.
Ако няма да я носиш, продавай и си вземи нещо ново, което ти харесва много и няма да му се чудиш.
За петната пробвай с магическите гъбки. Махат петна без препарат. Моите са тези от ДМ:

# 161
Момичета, поръчах тази чанта, но се чудя с какво ще я нося като дрехите ми са предимно в черно, бяло и зелено. Много съм зле с по-смелите комбинации и буквално не знам с какви цветове мога да я съчетая. Нямам обувки в тази гама, както и дрехи. Червено не нося под никаква форма.

Ще ти покажа комбинации на италианската фирма, която "изобрети" този модел Simple Smile
https://www.bottegaveneta.com/en-us/mini-pouch-caramel-809124328 … cYaBoCaWkQAvD_BwE

И малко стрийт образи със същата чанта:

# 162
Да, харесват ми Аня. Може ли линк на лични, да не спамим тук.

# 163
  • Пловдив
Това много ми харесва

# 164
Благодаря за мненията относно чантата. Ще пробвам с тези гъбички и дано да не стане по-голямо мазало.

Ще я пробвам да я комбинирам с нещо по-актуално, та дано успея да И придам по-модерно звучене. По-нататък ще я мисля какво да я правя.

Общи условия

Активация на акаунт