Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 015
  • 685
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодаря Blush
Имам въпрос как се наричат, ако въобще си имат отделно название този тип рокли, имам предвид чашките
Cupped dress, понякога излизат и на bandage dress, но ако са прави. Иначе и bustier, corset dress, както са ти казали.

Аз искам да си ушия права (вталена в талията) червена рокля с чашки до към средата на бедрото, някой има ли представа колко би ми излязло това удоволствие? Не искам финтифлюшки и дантелки, просто кройка, която е направена точно за моето тяло.

# 256
~Étoile~ , видях, че пишеш в другата тема. Ето как ми стои на мен S размер, 1.67 съм висока.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 18:41 от -soft-

# 257
За мен идва къса, но аз съм голям консерва относно дължина на рокля/пола.
Седи ти добре обективно погледнато! И с тези обувки много ми харесва. Simple Smile)

# 258
  • София
Много ти е хубаво, Софт Flowers Hibiscus

# 259
Определено е къса, но пък в горната част не е разголена и поне според мен не стои вулгарно.

# 260
Определено е къса, но пък в горната част не е разголена и поне според мен не стои вулгарно.
Вулгарно в никакъв случай не е!!! Напротив - много стилно седи. Според мен я облечи нея. ❤

# 261
Аз искам да си ушия права (вталена в талията) червена рокля с чашки до към средата на бедрото, някой има ли представа колко би ми излязло това удоволствие? Не искам финтифлюшки и дантелки, просто кройка, която е направена точно за моето тяло.

И аз искам подобна рокля, може и от деним. Дори си харесах една, но да, малко е по-различна и с риск да разбуня духовете държа да отбележа, че не търся този циничен показ на прелести. Харесва ми дължината и това че е по тялото.
Скрит текст:
Скрит текст:

Харесва ми как ти стои роклята, Soft! Имаш хубав крак и не виждам нещо вулгарно.
Ако аз си я взема на моя ръст ще ми е съвсем малко над коляното.

Море, роклята от е много нежна и това, че в сайта е определена като шаферска не виждам проблем да се носи и по други поводи или пък от сватбени гости. И можеш да попиташ булката в какъв цвят ще са шаферките, ако има такива и ако не е тайна все пак.

# 262
Eх, че крака! ♥

# 263
Море,
ще обърна внимание на две неща.
Ако не те притеснява цветът и факта, че това е рокля за шаферка и твърдо си решила, че това е твоята рокля, да знаеш, че в сайта разграничават според телосложение. Имат линия petitе и моделът е с височина 160 см. Това ще ти позволи да вземеш продукт, който не е нужно да подкъсяваш.
Цветът е в различна тоналност на пудра (ако не държиш изрично да е другият нюанс).

Не зная дали си обърнала внимание на оставените ревюта от вече от поръчали същия артикул. Те твърдят, че цепката е прекалено висока. Има и други коментари, които те съветвам да прочетеш преди да поръчаш.
Прочетох мненията, че е много творена.Мисля да я върна, ако не ми харесва, връщането е безплатно. Видях и, че са разграничени по телосложение, но там нищо не ми допадна, с изключение на няколко модела над 200 евро, което е много за мен. Че е рокля за шаферка не знам, не се бях замислила, това малко ме притесни...

# 264
  • София
Пинк, точно такава искам само че с по- покриваща чашка. И в червено.
За рожден ден я планирам, да видим.

Според мен такава рокля стои на много телосложения, защото подчертава женската фигура.

# 265
  • София
Роклята на цветя ми харесва, къса е, но краката си заслужават. Коланът не ми харесва. С колан тип панделка според мен ще е по-добре.
Море, защо се притесняваш от татуса?  Има и много хубави "комбинизончета" като къси роклички. Можеш да сложиш подобно бельо и тогава и да се отваря, няма да се вижда всичко Simple Smile.

# 266
Роклята на цветя ми харесва, къса е, но краката си заслужават. Коланът не ми харесва. С колан тип панделка според мен ще е по-добре.
Море, защо се притесняваш от татуса?  Има и много хубави "комбинизончета" като къси роклички. Можеш да сложиш подобно бельо и тогава и да се отваря, няма да се вижда всичко Simple Smile.
Не го харесвам и скоро мисля да започна да го заличавам. Но ще ми е трудно да си намеря тоалет, който да го скрива, така че ако не открия такъв май ще си ходя с него на показ. Голяма работа 😁

# 267
  • София
За това татуси се правят обмислено. Трудно се заличават, а и болезнено. Проучи внимателно. Има и вариант да го преправиш.

# 268
  • София
~Étoile~ , видях, че пишеш в другата тема. Ето как ми стои на мен S размер, 1.67 съм висока.
софт, изпуснах те.

# 269
  • София
И аз изпуснах soft.
Не успях да се включа в темата последните две седмици защото бях на почивка.
Сега се връщам и гледам колко сте изписали и ще чета назад.
Мисля че в миналата тема някой спомена че не е доволен от обувките в Bianki.
Исках да ви попитам за мнение за сандалите от там защото много харесах един модел - вдъхновен от bottega venetta които на 7000 лв очевидно няма как да си позволя 😩
И искам да попитам някъде срещали ли сте подобен моделна нормална цена?

Общи условия

Активация на акаунт