Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 970
  • 685
  •   1
Отговори
# 345
Ох, наистина носехме такива панталонки в началото на 90-те - до коляното и с маншет. Имах лилави и тютюневи. Съчетавах с бледо лилава, съответно жълтеникаво-тютюнева копринена риза, загащени.... Имах и гащеризон с къс ръкав и остро деколте в тъмносиньо на големи бели цветя, двуредно закппчаване,....
Няколко лета съм се носила такава.... Сега не ме влекат.

# 346
Сисли, право в десятката с първия и последния панталон. Първия е точно това което имах предвид, а последния е точно това което нося и го имам в поне 4-5 цвята.

# 347
ani_d, костюмчето ти стои супер. Тесен, широк, крачола ти седи чудесно. На такова тяло това въобще не стои като коментар...Ако се чувстваш комфортно, си го носи с кеф 😉
От червените и лилавите сандали за роклята и двата ми допадат, но съм пристрастна към червеното.
Късите панталонки много ми харесват като дреха, но и те не са много за мен. Колената ми са едри и не ги харесвам открити. Гледам, че и по- едри дами от мен носят късо над коляното, но аз не се възприемам и не посягам към такива дължини.
Шаловете са ми страст, имам и летни... Друг е въпроса, че ми става топло и го махам по някое време. На чанта не слагам, но скоро си купих розова с шалче към нея, сладурско ми седи.
Рокли и аз нещо не си харесвам напоследък. Мернах симпатична дълга в Ризървд, но цената ме отказа...Нещо ме дразни това с купищата дрехи на баснословни цени, които още малко и ще намалят, защото няма кой да ги купува.
Взех си дълга, памучна в коралово от Ганг. Имам няколко неща от тях и съм доволна от качеството.

# 348
  • София
Едно време бяха модерни и поли панталоните. Даже сега ме подсетихте да си извадя един черен и да видя с какво може да се комбинира.

Аз харесвам като второто червено- къси широки панталони с ръб и висока талия и дълго сако. Много е шик. И пак е по- официално от скъсани дънки (за офис среда) примерно.

Бихте ли отишли на интервю за работя с бял костюм (ако приемем, че искате с) офис облекло? Или не се възприема добре.
На мен нещо такова ми пълни душата.
Скрит текст:

# 349
Аз да, бих отишла.

# 350
  • Бургас/Пз
Страхотен е белият костюм. Да бих отишла, не само на интервю, а и на работа с него. За протокола само -работя в държавна институция. Костюмът далеч не е задължителен, но аз харесвам и нося много. Спортни, официални, с ръб, без ръб, с панталон, с рокля, с пола, костюм да е Simple Smile с токчета, с кецове, всякакви харесвам. Това е най-лесната дреха за мен, почти нямам риск до сбъркам. Е, много често ходя и само с панталон и риза, но като цяло харесвам си ги костюмите.

# 351
Ходила съм на интервю с млечно бял ленен костюм. Свободен, леко ракроен панталон и дълго вталено сако.
На следващият ден вече бях назначена. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 08:42 от Sysly

# 352
За интервю бих се облякла с нещо по-неутрално и безопасно - тъмносиньо, сиво,... Особено, ако не познавам средата в компанията достатъчно добре. Иначе има риск да прозвучи твърде претенциозно или провокативно за отсрещната страна.
Зависи много и от средата, разбира се. Ако става въпрос за адвокати и ПР-и, реклама,... там нещата са доста по-разчупени и няма никакъв проблем.

# 353
Аз не бих отишла с белия костюм на интервю за работа.

# 354
  • София
Аз и нямам комплект, само сако, но изведнъж ми се прииска да имам. Grinning
Много powerful изглежда. И с очилата- съвсем.

# 355
Зависи за каква позиция се кандидатства. Ще бъде повече от смешно ако позицията е за секретарка, или пък учителка на първолаци Simple Smile

# 356
Между другото, белият костюм определено не е за всеки човек и повод. Ако гледате Нова телевизия в момента - Дара Екимова харесва ли ви в този бял костюм? На мен - не. Едра и груба ми изглежда с него, а по принцип не е.

# 357
Нейният беше макси овърсайз, май. Не ми хареса и на мен. Особено долната част.

# 358
  • Бургас/Пз
Точно и аз Дара гледам. Не ми харесва. Но пък това е арт облекло според мен, не мисля, че някой извън техните среди би облякъл подобен.
Колкото и да съм с добри пропорции, също не бих облякла подобен. Но това не означава, че изключвам белите костюми, напротив имам и си ги нося с удоволствие. Единственото трудно ми е подръжката им Sad.Като цяло много харесвам белия цвят и много го нося, дори и зимата не го пропускам. Ако имаше и магически начин да се поддържа бялото по-дълго време и без много усилия щеше да е супер Simple Smile

# 359
А, бяло и аз обожавам и нося често по принцип. Панталони най-рядко все пак. Кройка та им трябва да пасва съвършено на фигурата, за да не се постигне обратен ефект.
С топове, сака и рокли се получава доста по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт