Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 961
  • 685
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Не се ориентирам къде да задам въпроса си:
Бихте ли препоръчали онлайн магазин/платформа за наистина хубави рокли. Не тип “али експрес”.
Мнения за ivon.bg?
Благодаря!
Ако админ прецени, нека премести коментара.

# 361
Хубави е въпрос на вкус.
В ивон нещата са полски до колкото знам и снимките са им реални.

Ориентирай ни за стил, цвят, повод.

Здравейте,
Бихте ли препоръчали онлайн магазин/платформа за наистина хубави рокли. Не тип “али експрес”.
Мнения за ivon.bg?
Благодаря!

# 362
Хубави е въпрос на вкус.
В ивон нещата са полски до колкото знам и снимките са им реални.

Ориентирай ни за стил, цвят, повод.

Здравейте,
Мнения за ivon.bg?
Благодаря!
Имах предвид под “хубави”, да са наистина заслужаващи си парите, с добро качество на изработка, защото снимки се обработват, за да придобие даден артикул визия, а реално не отговаря на цялостното представяне в сайта. Simple Smile

# 363
Лично аз пазарувам от 3 сайта:
Orsay
Fashiondays
Hello.bg

Единствено във фешън-а чи се е случвало някой артикул да не отговори като материя на очакванията ми, но там все асортимента е огромен.
На ивон миналата година се наглеждах на банските... но накрая си взех отново от декатлон.

# 364
Не бях ги чувала тези Ивон, сега ги погледнах. Баш тип Али Експрес са си, или ВМ Зона по нашенски.

# 365
  • София
Аз пазарувам от zara, HM, answear, about you, factcool и fashion days.
С онлайн пазаруването винаги е риск да не получиш това, което очакваш или да не ти седи ок.
Връщането е лесно обаче.

Ивон, ивет и т.н. и според мен са си от алиекспрес.

# 366
Lady04, то не е въпрос от къде, а какво. Платформи като Fashion Days и About You продават от най-боклукчави до супер качествени марки. Ted Baker например са качествени и ги има във ФД.
Така че качество и ‘наистина хубави’ има, но си идват и със съответната цена.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 17:22 от HappyRSmile

# 367
Аз пазарувам от zara, HM, answear, about you, factcool и fashion days.
С онлайн пазаруването винаги е риск да не получиш това, което очакваш или да не ти седи ок.
Връщането е лесно обаче.

Ивон, ивет и т.н. и според мен са си от алиекспрес.

Factcool хубави ли са нещата? Доставката бърза ли е?
Благодаря!

# 368
  • София
Не е бърза - 2 седмици поне чакам всеки път . Има и хубави неща, има и кофти.
Те също продават различни марки.

# 369
  • Пловдив
Имам въпрос относно тази рокля,  която днес получих

Роклята има подплата, която е еластична и е по-тясна от външната част. Проблемът е, че са направили подплатата доста по-къса. Някой удължавал ли е подплата - шивачката каза да търся същата еластична материя и ще стане, но съвсем същото не намерих.
Вторият вариант,  който ми се върти е да се среже в кръста и оттам да се пришие нормална подплата.

# 370
Този проблем го имах с една моя полупрозрачна жълта рокля солей- прекалено къса подплата от еластична материя. Мислех за снадаване, обаче щеше да се получи ръб, а и откъде да намеря плат със същата еластичност.
От една втора употреба си купих нов комбинезон / да го нарека/  в телесен цвят. Материя нееластичен памук   Срязах долната част с необходимата дължина , направих улей горе за ластик и си направих поличка. Просто я обличах под подплатата .
Роклята ми няма талия, така че нищо не се очертава.
Въпросната подплата я ползвам и с друга  бяла  разкроена пола .

# 371
Такива подплати се продават в магазините за бельо. Има различни дължини и цветове .

# 372
Да, под рокли без подплата, които лепнат или са прозрачни, аз също нося купувани от магазини за бельо сатенени  - продават за нощница, но са си чисти комбенезони. Продават и подплати за рокля и пола, но те са много къси и широки, от неприятна изкуствена материя. Тези за пола хем са много къси, хем много широки в талията и ханша. Директно се свличат и падат надолу.
Нощничките от памучен сатен са идеални за сметка на това Grinning
Толкова ли е къса подплатата? Роклята не ми изглежда много прозрачна...

# 373
  • Пловдив
Не ми се иска да е отделно подплатата, защото мисля, че ще се очертава ластикът на кръста.
Фина е материята на горния слой, да. Подплатата ми покрива д-то Bowtie, а самата рокля е приемлива за мен дължина до коляното.

# 374
Купи си нощница или комбинезон и махни зашитата подплата.

Общи условия

Активация на акаунт