Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 178
  • 685
  •   1
Отговори
# 105
Агент, какво се изненадваш. Нали знаеш че българската мода е нещо уникално и съществува в разрез с всички модни тенденции.
Аз не давам никакви предложения защото не знаем жената с каква фигура е, а като гледам предложенията всичко е за жени с манекенски размери.

# 106
Е жената си каза, че 165 см и 55 кг. Като сложи и едни високи токове, съвсем ще е мадама.
Това със засенчването е явно голям страх на много хора. Няма лошо.

# 107
Аз пък смятам, че има неподходящи облекла за сватба. Засенчване, самоизтъкване, нетактичност - както искате го наречете. Ама на всяка сватба съм виждала поне един такъв индивид/ка, който всячески се опитва  да е центъра на вселената. Не е само до дрехите, разбира се. Цялостно поведение.

# 108
  • някъде под слънцето...
Засенчване?
Едва ли някой си поставя за цел да "засенчи" булката
Звучи ми несериозно.
Все пак не  говорим за кастинг за главна  роля , а за тържеествено събитие.
Ако някой супер  е магнетичен и елегантен, ще бъде забелязан и ще привлече внимание   ,  дори и  да е неглиже.
На мен лично би ми било обидно, ако някой умишлено се облече  по незабележимо, за да изпъкна аз.

# 109
  • Виена
Аз съм присъствала на такава сватба - булката със скромна рокля без орнаменти и семпли бели сандалки от "Пиротска", с прибрана тъмна коса в кок на тила. И майката - с втален супер елегантен костюм по мярка от сурова коприна в бяло, с бели обувки с тънък ток и кристален елемент, диамантен пръстен и разточителни естествени къдрици. Застанала до нея, булката изглеждаше още по-евтинко облечена и още по- безлична.

# 110
Не виждам драмата, наистина. Ако някой се опитва да се прави зорлем на център на вселената на чужда сватба/абитуриентска/рожден ден, то си е за негова сметка. Той ще изглежда смешен отстрани. Ако пък привлича внимание просто защото е безбожно готин, чаровен или има стил, няма какво да се направи по въпроса, освен да не бъде поканен, ако за някого е чак такъв проблем. Същото е и ако домакинът просто е смотан или не се е облякъл подобаващо за повода, а далеч по-неглиже. Еми какво да го правиш такъв, човек дори и на поводи трябва да уважава първо себе си и собствения си вкус и след това и останалите.

# 111
и семпли бели сандалки от "Пиротска"
Това не го разбрах. Не можеш да се омъжиш с обувки от Пиротска? Трябва да са минимум Бланик?

# 112
  • Street of Dreams
Аз съм присъствала на такава сватба - булката със скромна рокля без орнаменти и семпли бели сандалки от "Пиротска", с прибрана тъмна коса в кок на тила. И майката - с втален супер елегантен костюм по мярка от сурова коприна в бяло, с бели обувки с тънък ток и кристален елемент, диамантен пръстен и разточителни естествени къдрици. Застанала до нея, булката изглеждаше още по-евтинко облечена и още по- безлична.

Не е ли възможно булката просто да е искала да бъде семпла булка, защото това отговаря на нейната натура? Това по никакъв начин не задължава другите гости на сватбата - всеки да се облича според себе си и както се чувства добре.

Ако аз имам празник и ми е кеф да съм със скъсани дънки, а някоя дойде с комбинация от пайети и ламе примерно - защото това я кефи и няма къде другаде да се облече така - няма да имам абсолютно нищо против.

Напълно съм съгласна с Агент, че хора от различни генерации не си стоят в пряка конкуренция. А и като цяло - това не е състезание.

# 113
  • Някъде там
Виждали ли сте някъде такива сандали?
търся си такъв цвят сандали, но никъде не откривам.

# 114
Искрица,
Кой номер ти трябва? И държиш ли да са с дебел ток и каишки?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 15:22 от Аня Филипова 649504

# 115
  • София
Аня Филипова, моля те дай линкове за двата чифта с дебелите кайшки около глезена ( много е некомфортно слизането по стълби с такива, ама ще ползвам асансьора Joy )

# 116
  • Виена
Не е ли възможно булката просто да е искала да бъде семпла булка, защото това отговаря на нейната натура?
Ondine, булката, като всяка друга булка, искаше да е красива на сватбата си. Но финансовите възможности и обстоятелствата не позволяваха разточителство. Според мен беше редно останалите гости да се съобразя

# 117
  • някъде под слънцето...
Булката със сигурност е била красива.
Лично аз  бих  била щастлива да празнувам с хора, които   са на сватбата за да споделят емоцията  , а не такива, които ще ме оглеждат, одумват и ще сравняват.
Когато съм на сватба,  не обръщам внимание кой с какво и  от къде.
Дали пръстенът е  с диамант и има ли изобщо пръстен.
Наслаждавам се на други неща, като блястка в очите на младоженците например...

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 09:15 от sl

# 118
~Étoile~,
Ето, заповядай с пожелание да те носят на ръце, ако има проблеми с асансьора: https://mobile.yoox.com/bg/11780375WI/item#dept=salewomen&sts=SearchResult

https://mobile.yoox.com/bg/11799422MW/item#dept=samplesalewoman& … ;sts=SearchResult

Предстои да съм гост на сватба, на която в поканите са включени изисквания. Всяка маса ще е тематична и освен кодово име, има молба за цветовете, в които да са облечени присъстващите. Моят “шифър” е свързан с едноименната книга Червено и черно. Вече се подготвих, ала ми се стори и интересно, и ангажиращо. Червена рокля не ми е сред любимите изпълнения, но я предпочетох пред черна. Добре че поне не съм на маса Три цвята: червено

# 119
Sl ми е взела думите от клавиатурата. Ако хората се женят само заради суетата и снимките, може и да ги интересува какви са в очите на гостите си, които не са там за да споделят радостта от празника им, а за да ги сравняват и одумват. В противен случай едва ли.

Аня, на мен точно такива сватби с 1001 изисквания към гостите са ми адски натоварваши, ангажиращи и инфатилни и си признавам, че ако младоженците не са ми много близки, не бих отишла. Това не е реплика към теб, да си кажа просто 😄

Общи условия

Активация на акаунт