Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 145
  • 685
  •   1
Отговори
# 90
Според мен бялата рокля на godess е от колаборацията на Giambattista Valli за H&M.  Много е хубава, но нека godess потвърди Simple Smile

# 91
Аз да защитя лена който преоткрих от миналата година, не съм съгласна че е за пенсионери. Умело съчетани широки панталони с тениски и сандал както и вталено сако от лен определено не е пенсионерско. Сега видях  че най новата колекция на Манго имат раздел лен 😍
Да, определено не е за пенсионери. Дъщеря ми си избра ленен костюм от Манго за бала, като заяви че повече пари от това няма да дава за подобни събития, защото иска парите да си ги ползва за по смислени неща (като техника, например) и сега се чудя как да го изгладя. Laughing
По въпросите с роклите, гащеризоните ще си замълча.
Чантите съм първите.
Sissy, стои ти чудесно! Не бих върнала, много арт, а и ти си секси, страхотно би те отличавало подбно аутфитче.

# 92
Благодаря, Босилка! Май клоня повече да си я запазя. Ще се впише чудесно през лятната почивка с бял или бежов широк панталон или къси панталонки с висока талия 🤗. Едва ме нави!

# 93
  • Нидерландия
Sissy на мен блузата ми харесва, с едно ленено широко панталонче ще е убиец Wink

# 94
goddess бихте ли споделили от къде е бялата рокля?
Чисто бялата е на Elisabetta Franchi- рокля-блейзър,
а другата бяла на цветчета е:
Според мен бялата рокля на godess е от колаборацията на Giambattista Valli за H&M.  Много е хубава, но нека godess потвърди Simple Smile
Bowtie
И двете са купувани преди година-две, не помня вече. Първата май от Yoox. Elisabetta Franchi си подържа този модел всеки сезон, с малки промени. Gift Heart

# 95
  • Пловдив
Sissy, блузата ми харесва като модел и как ти стои, но разцветката нещо не ме кефи.

# 96
  • Панагюрище
Момичета, нахлува с въпрос.
Поканена съм на бал и много се чудя какво да облека
Аз съм на 41 години, 165 см, 55 кг
Повечето ми рокли са доста... Младежки😊😊😊
И въобще ми се струват неподходящи
В ролята съм на "свекърва" 😊😊😊😊😊
И съм в голямо чудене какво е подходящо да облека
Не трябва да е нещо "Уау"... според мен.
Моля ви дайте предложения!

# 97
  • Някъде там
в нея има жълтичко като между някои от цветчетата и златисти елементи като от кецовете.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 19:32 от Искрица

# 98
Ваня Вагашева,
Моята препоръка е за по-елегантна, но не строга визия - в приятен и ненатрапчив цвят.

bombolino,
Еспадрилите са Schutz. Вчера имаше номерация, но сега, когато отворих да пусна линк, виждам, че е останал само 42: https://mobile.yoox.com/bg/11868320DF/item#dept=samplesalewoman& … 5&sizeName=42

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 09:16 от Аня Филипова 649504

# 99

Ваня Вагашева, покажи какво имаш предвид под младежки рокли. Може да са си съвсем ок за случая.
Съвсем строга визия не мисля че е нужна.
Ако не държиш на рокля, един класически панталон с красива и ефектна риза би бил съвсем на място.

# 100
  • в Кошера
Sissy, бих го върнала.
Освен, че го виждам само край морето, разминаващите се шарки по шевовете на ръкавите направо ми бодат очите. Flushed И на каталожните снимки са видими.

Ваня Вагашева, а ако забравим за роклите?! Bowtie

Скрит текст:

# 101
Ее, защо така заклеймихте роклите? Smile

Скрит текст:

# 102
Аз първо се сетих за панталон и риза, първата снимка на Tyra е супер за случая.
Роклите са си добре, но съфорумката не иска да засенчва кандидат снахата, за което има моите поздравления!

# 103
  • Street of Dreams
На мен ми хареса предложението на Аня, може обеците да са в розово злато - тази комбинация я видях в темата и много ми харесва - вчера я направих.

Само че телефонът ми не прави реални цветове, за съжаление.

# 104
Аз първо се сетих за панталон и риза, първата снимка на Tyra е супер за случая.
Роклите са си добре, но съфорумката не иска да засенчва кандидат снахата, за което има моите поздравления!

Честно да си призная позамислих се как жена на 40+ засенчва момиче на 18 год - в края на краищата те не са в директна конкуренция и сравнение. По същият начин се учудвам като чуя, че гостенка на сватба можело да "засенчи" булката.

Аз предлагам гащеризон на Ваня Вагашева - едновременно и младежко, и свежо, и подходящо за случая. Все пак едва ли е добра идея да я облечем в нещо, което е супер нетипично за нея и може да и е некомфортно!

Още няколко идеи от жени на тази възраст, които имат и стилисти под ръка:

PS Като пуснах търсенетo нарочно написах "гащеризон" на български, че да ми извади какво има на БГ пазара и сега гледам малко озадачено някои от предложенията Grinning

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 16:35 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт