Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 187
  • 685
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Това последното пък ми звучи абсурдно. Адски претенциозно и с голяма липса на уважение към поканените.

# 121
Ако някой ме сложи на маса Червено и черно, ще си обуя едни червени гащи и като ме питат къде ми е червеното, ще попитам искат ли да им покажа. Мразя превземки в стил американски простотии. Имам чувството, че хората се побъркаха и от напъни да са оригинални на сватбите си не се усещат, че прекаляват. Дано няма маса Пепеляшка и да имат изискване гостите да дойдат с тикви.

# 122
  • някъде под слънцето...
Много точно.
Адмирации.
Повече ме  смущава, заменянето на българските традиции с  чужди.
Преди няколко години бях на сватба в България.
Оказа се,   българските обичаи са отстъпили на някакви нови...като сваляне на жаетиера, хвърляне на букета, шаферки и шафери, брачни клетви и разни подобни.
Имаше  и як регетон...
За протокола бях с тъмна рокля  без презеамки до коляното , обувки чанта и  голям копринен шал  закриващ раменете в нюд.
Перли и ръкавици набук  до лактите в цвета на роклята.Вдигната коса и ненатрапчив грим.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 10:15 от sl

# 123
За мен, както казах, беше ангажиращо да си подбера тоалет, но не е драма. Уважавам представите на домакините за събитието и се съобразявам.
Идеята е свързана с историята на запознанството на двойката. Тя е работела в книжарница, а той е изкупил почти всички заглавия... книги, филми, албуми.
Дори намерих и чанта с надпис Have a nice day, но е доста грозновата и се чудя дали да я поръчам. Прецених, че може да се възприеме като сарказъм. Това му е пожелавала всеки път при раздяла.
И двамата не са българи.

# 124
  • София
Хареса ми нюд шалът.
Аз си търся тънък шлифер в camel и мерих един свободен в H&M,  но нещо не стои добре. Малко като пеньоар и отзад има ластична част, която го набира в гърба, а не пада свободно. Някой ако е виждал немачкащ се шлифер в топъл нюд, да сподели моля. Иска ми се да е падащ,но може би ще трябва да прибегна до структуриран като черния ми. Той седи по коренно различен начин.

# 125
  • София
Момичета, чета ви скришно и често взимам съвети от вас, но имам една чуденка, която не успявам да измисля. Уж гледах снимки в нета и пак не се наканвам. Консервичка съм си. С какво съчетавате къс (малко под гърдите) пуловер, панталона е ясен, може дънки, пола, може всичко.Въпроса ми е за под пуловерчето, защото мисля че е още рано да се размотавам по гол пъп? Имам няколко такива купувани импулсивно и все не им намирам приложение, а са в супер свежи пролетни цветове ( светло синьо, розово, лилавичко) . Как да ги нося за да не изглеждам нелепо?

# 126
Ако някой ме сложи на маса Червено и черно, ще си обуя едни червени гащи и като ме питат къде ми е червеното, ще попитам искат ли да им покажа. Мразя превземки в стил американски простотии. Имам чувството, че хората се побъркаха и от напъни да са оригинални на сватбите си не се усещат, че прекаляват. Дано няма маса Пепеляшка и да имат изискване гостите да дойдат с тикви.
А аз на подобна сватба с подобни изисквания, категорично ще откажа да присъствам, та ако ще сестра ми да се омъжва. За мен това е пълен абсурд! Няма да се учудя ако има изискване за цената, класа и вида на на подаръците.
Айде сиктир!
Народа изтрещя тотално!

SpaceMeOut, със същият цвят/може и различен нюанс/, или с цвета на панталона - потниче, тениска или риза.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 10:32 от Sysly

# 127
Кечър, тези как ти се струват?
https://bg.factcool.com/index.php?route=product/product&product_id=1442948
https://bg.factcool.com/index.php?route=product/product&product_id=1438720

Във Factcool има голям избор на шлифери. Аз загледах озни ден един с черен гръб, много интересен модел и щях за една бройка да го отсрелям, но имам шлифери в гардероба за три живота напред и някак се въздържах.

# 128
  • София
Първият ми харесва много, мерси! Heart Eyes
Явно търся бежово тип nude-tan обаче. Тези ми идват малко по- наситено кафеви. Сега ще разгледам този сайт. Не го знаех.
Ей това пробвах аз.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:58 от The Catcher in the Rye

# 129
Ясно, като каза цвят camel аз това си представих Smile Но това, което си пробвала е наистина по-хубав цвят, дано намериш нещо.
За сайта, ако решиш да поръчваш, да знаеш, че имат малко солена такса "наложен платеж" и доставките се бавят около две седмици, но пък каквото съм взела досега не ме е разочаровало. За цената си са ОК нещата.

# 130
Момичета, чета ви скришно и често взимам съвети от вас, но имам една чуденка, която не успявам да измисля. Уж гледах снимки в нета и пак не се наканвам. Консервичка съм си. С какво съчетавате къс (малко под гърдите) пуловер, панталона е ясен, може дънки, пола, може всичко.Въпроса ми е за под пуловерчето, защото мисля че е още рано да се размотавам по гол пъп? Имам няколко такива купувани импулсивно и все не им намирам приложение, а са в супер свежи пролетни цветове ( светло синьо, розово, лилавичко) . Как да ги нося за да не изглеждам нелепо?
С риза, върху рокля...

# 131
Хареса ми нюд шалът.
Аз си търся тънък шлифер в camel и мерих един свободен в H&M,  но нещо не стои добре. Малко като пеньоар и отзад има ластична част, която го набира в гърба, а не пада свободно. Някой ако е виждал немачкащ се шлифер в топъл нюд, да сподели моля. Иска ми се да е падащ,но може би ще трябва да прибегна до структуриран като черния ми. Той седи по коренно различен начин.
Имам два велурени без подплата, единият е в камел, другият в сиво бежово, но не помня дали бяха на Бершка, или на Страдивариус. Довечера ще ги погледна. Виждала съм ги и другаде, но не мога да се сетя къде.

# 132
Хареса ми нюд шалът.
Аз си търся тънък шлифер в camel и мерих един свободен в H&M,  но нещо не стои добре. Малко като пеньоар и отзад има ластична част, която го набира в гърба, а не пада свободно. Някой ако е виждал немачкащ се шлифер в топъл нюд, да сподели моля. Иска ми се да е падащ,но може би ще трябва да прибегна до структуриран като черния ми. Той седи по коренно различен начин.
Гледах, че има в Манго, в Страдивариус и Ню-Йоркър, има различни модели и дължини - и елегантни и свободни, и по-спортни. За да не се мачка материята трябва да е изкуствена и промазана, от памучна материя се мачкат, та дори да е сатенирина.

# 133
Първият ми харесва много, мерси! Heart Eyes
Явно търся бежово тип nude-tan обаче. Тези ми идват малко по- наситено кафеви. Сега ще разгледам този сайт. Не го знаех.
Ей това пробвах аз.
Скрит текст:
Погледни в Бенетон.

# 134
The Catcher in the Rye,
Нещо подобно като тези три модела? Кой размер търсиш?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт