Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 041
  • 685
  •   1
Отговори
# 165
Dewi, на фона на това, което извадиха модните къщи като форми от 90-тте чантата ти си е съвсем ОК и аз не виждам проблем да си я носиш и/или продадеш. За петната не мога да помогна.

Аз лично много повече се втелясвам дали дадена чанта на мен ми харесва и ми се вписва в личния стил, а не дали съседката би си помислила колко е демодирана. Нито тя е експерт по стил, нито аз съм модна икона или ИС инфлуенсър...

# 166
Dewi D, чантата малко ти ми напомня по стил и тип на Chloé Paddington, май са и от близки години. Скоро ми беше попаднала статия, че Paddington пак щяла да става актуална тази година.

# 167
Agent, то не е защото на съседката ще И направи впечатление, а защото аз си мисля, че е малко демоде. Но ще И дам шанс и ще я нося  лятото Simple Smile

# 168
Висока съм 1.62 ,имам се за ниска с къси крака. До сега винаги съм избягала дълги рокли и поли,но тази година само по такива се заглеждам. Дължини до/под коляното също избягвам,защото си мисля,че още повече ме смаляват.Та имам питане,вие носите ли дълги неща и винаги ли сте с обувки с ток?

# 169
Момичета, поръчах тази чанта, но се чудя с какво ще я нося като дрехите ми са предимно в черно, бяло и зелено. Много съм зле с по-смелите комбинации и буквално не знам с какви цветове мога да я съчетая. Нямам обувки в тази гама, както и дрехи. Червено не нося под никаква форма.

Много симпатична чанта и може да се носи буквално с каквото имаш. Ако все пак се затрудниш, пращай я насам.

# 170
Момичета, поръчах тази чанта, но се чудя с какво ще я нося като дрехите ми са предимно в черно, бяло и зелено. Много съм зле с по-смелите комбинации и буквално не знам с какви цветове мога да я съчетая. Нямам обувки в тази гама, както и дрехи. Червено не нося под никаква форма.

Много симпатична чанта и може да се носи буквално с каквото имаш. Ако все пак се затрудниш, пращай я насам.
Подозирам, че ще ми дойде твърде малка за вкуса. По принцип исках от големите варианти, но навсякъде, където ги видях, са супер балатумени, или в някакви шантави за мен цветове. Ако ми е твърде мини, ще кажа, може някое момиче тук да си я хареса. Манго имат подобен модел, но малката е колкото портфейл, а голямата е с размерите на сак за тренировки и нито единия размер не ме устройва.
Та, ако някой види такъв модел в приличен размер, да свирка, моля!

# 171
Висока съм 1.62 ,имам се за ниска с къси крака. До сега винаги съм избягала дълги рокли и поли,но тази година само по такива се заглеждам. Дължини до/под коляното също избягвам,защото си мисля,че още повече ме смаляват.Та имам питане,вие носите ли дълги неща и винаги ли сте с обувки с ток?

По-ниска от теб съм, нося дълги неща и с ток, и без него.
Зимата си бях купила една рокля 2-3 пръста под коляното, носих я с едни боти 8-9 см и се чувствах супер женствено, роклята беше кройка тип pencil или както там се казва.
Иначе нося дълги поли от трико с кецове.

# 172
  • Пловдив
159см съм, обожавам дълги рокли, с равни обувки/сандали. Много нося. Имам една до под коляното, рипсана, харесва си ми как ми стои...носих я дори бременна, когато прасците ми не бяха толкова страхотни.
Токове май предпочитам да слагам с дънки.

# 173
  • София
Аз искам да си купя такъв тип сандали. Не точно тези, защото не ми допада нещо, но като тип. Надали ще ги слагам често, но още преди да избирам, започнах да се чудя за лака. Аз на краката, а и на ръцете с малки изключения, слагам само червено, нюд и пепел от рози.
Този тип сандали са доста разцъкани и с нюд не знам дали няма да стоят безлично, с розово не ги виждам, а с червено става малко прекалено.

# 174
  • FRANCE
Екстра си е с червено 😄

# 175
Такъв тип сандали с червен педикюр биха ми навяли мисли, които едва ли са търсения ефект. Доста будоарно ще ми дойде. Бих заложила на нюд, или друг ненатрапчив цвят.

# 176
Здравейте момичета! Предстои ми сватба и си търся тоалет. Ще е или блуза с пола или рокля с дълги или 3/4 ръкави. Имам обувките, търся рокля. Намерих една, която ми хареса, но не мога да преценя дали се комбинират, какъв цвят трябва да е чантата и т.н. и какви бижута подхождат на конкретния модел. Бихте ли ми дали малко насоки, отворените обувки стават ли, не са ли по подходящи затворени, бижута, чанта, всичко.Косата ще е вързана високо на кок.

# 177
Това не е рокля за сватба.

# 178
Това не е рокля за сватба.
Мислех, че като съм по-ниска и ще ми седи доста по- дълга

# 179
Проблемът не е в дължината. И аз не го виждам този модел като подходящ за такъв повод, хората с такива рокли си ходят на разходка в парка. А цветът е като за плажа.
Обувките са хубави, търси им друга рокля.

Общи условия

Активация на акаунт