Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 990
  • 685
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Харесала съм си тази рокля.

Кой сандали са по добре за  нея
Скрит текст:

Определено лилавите - тях можеш да ги носиш с много цветове рокли - тъмносини, сиви, черни, нюд, много цветни, които имат в тях лилавко...Със светли панталони, с дънки. Личи си, че обичам лилаво Bowtie

# 316
  • Бургас/Пз
Какво мислите за костюмите с къси панталони?

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 19:56 от ani_d

# 317
^^Ами много добре ти стои!

# 318
  • Нидерландия
#ani_d на такъв крак и тяло са страхотни, на мен много ми харесват великолепна си👍🏻😍

# 319
  • София
Някои ми харесват, но на този конкретно бих носила отделно сакото и панталоните. Иначе сами по себе си и двете да хубави.

Ето този например ми харесва, може би защото е едноцветен

# 320
  • Down south
Костюмчето стои много добре на манекенката/модела.
Къде, обаче човек отива така облечен? Градинско парти, басейно парти?

# 321
Ани, харесва ми ! За себе си бих предпочела една идея по-широки и по-дълги бермуди!

# 322
  • София
Аз не ги възприемам, но това няма значение, важното е ти да се чувстваш добре в него. За мен ти е леко тесен в бедрото. По принцип костюмите не би трябвашо да са по крака.

Пробвах роклята на Зара, спестих едни 80 лева, които веднага наместих за друго. Joy Няма да казвам до къде ми беше.

# 323
Какво мислите за костюмите с къси панталони

Мисля, че не бих облякла, но върху теб стои прекрасно.

# 324
Хубав костюм и добре стои, но за мен дълъг ръкав и къс панталон са две взаимноизключващи се дрехи. За едното ще е студено, за другото - топло.
Иначе поотделно могат да се носят , фен съм на райето.

# 325
Ани- д, къде ще го носиш това? Имаш чудесна фигура и каквото и да облечеш ще ти седи чудесно. Обаче в тоя комплект има нещо не съвсем както трябва. Първо сакото ми е къси а гащите твърде тесни.
Онези червените които някой друг показа ми допадат повече,, но и там плата пада хубаво и тежко.

# 326
  • Somewhere far away
Харесва ми, но когато е на друг човек. Аз като цяло не си падам по късите гащи, лятото ако нося , нося единствено бермуди до коляното.

# 327
  • София
По принцип са ми отвратителни, но на теб така добре ти стои 😍

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 23:32 от Reunion

# 328
  • София
Хубав костюм и добре стои, но за мен дълъг ръкав и къс панталон са две взаимноизключващи се дрехи. За едното ще е студено, за другото - топло.
Аз летните вечери или по хладни летни дни съм все така, не ми се струва несъвместимо.

# 329
Много често лятото си взимам някаква наметка. Сакото може да играе тази роля. Харесва ми костюма, но предпочитам по- широки крачоли.

Общи условия

Активация на акаунт