Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 990
  • 685
  •   1
Отговори
# 300
Аз така и не харесах шалче вързано на чантата. Или на врата, "офисен стил микс стюардеса", да не говорим...
Обаче с моето шлаяене и зяпане по витрините, сега забелязах присъствието на сандали с шалче.
Ето тези са ми симпатични! Laughing За себе си не предвиждам да нося такива, но сами по себе си ми харесват.
Скрит текст:

# 301
  • София
Нова тема, която някак съм проспала половин месец, но какво ли не прави работата с хората. Агент, благодаря!

Нямам кой знае колко по-по-най любими аксесоари. Миналата година ми кефна да нося 3 по-тънички сребърни верижки без висулки по тях. Разни хипи гривни натамънявам също.

Иначе гледам да са горе-долу съчетани.

# 302
Ненавиждам шалове. Имам само зимни, които слагам по принуда, защото вечно ми е студено и ми духа. Махам го още с влизането в офиса. Просто не понасям този плат, усукан около врата ми. Не ги харесвам вързани по никакъв начин и само премятам единия край през рамото, или го намотавам около врата. Ами то като тръгна с тая дълга шуба, кубинки, чанта и за капак и шал и се чувствам като мечка. И все ми се свлича. Работя на 5 минути пеша от вкъщи, докато стигна го оправям по три пъти.

# 303
  • Варна
Чували ли сте за тази марка очила Ana Hickmann https://skyoptic.bg/ana-hickmann-ah3198-a01 .
Днес в една отпика пробвах тези и много ми харесаха как ми стоят, но се колебая защото нищо не съм чувала за марката.
Мен tuali ме зареби по тях.Беше ги пуснала в темата за придобивките и на шега отнесох едни котешко око на марката.За модела,който си пуснала го има във ФД на 1/2 цена,аз също го харесах,но на живо ми идват твърде големини ги върнах.

# 304
Аз последно вчера бях с шал - синьо-зелен от коприна. Сутринта на врата, с рокля от лиосел. По-късно, когато ми стана топло, метнах вътре в отворената чанта. Понякога и на халката на дръжките на чантата промушвам. И моите са множко май... Зимата пък съвсем не мога без. Уютно и топло ми е с тях. Не смея да твърдя, че е модерно. На мен си ми допада, все пак.
Имам и шалове памук с коприна. Тях и посред лято слагам с изчистена тениска понякога.

# 305
  • София
Аз харесваш шалове, а и врата ми е мн чувствителен и зимата ако нямач шал на врата получавам моментално гърлобол.

Любими аксесоари за лятото са ми малки цветни чантички, слънчеви очила и аксесоари в косата - харесвам ластици, панделки, всякакви неща които може да разнообразят визията.

# 306
Като говорите за шалове то и аз май ги нося само по принуда зимата. Не се харесвам с тях, но на други как ги носят и съчетават да. Имам всичко на всичко 4 шала.

# 307
Шалове обожавам и от ранна есен до пролет съм с шал на врата.
Стане ли лято обаче не мога да нося вече, че е адска жега.

На чанта не ги слагам.

# 308
И аз не харесвам шалове лятото нито на врата, нито на чантата. Някак си утежняват визията, излишни са ми.
Зимата нося и шал, и шапка по принуда, защото съм като малките деца 😂 Надуха ли ме малко, аайде сливиците и синузита. С дебелото яке докарвам визия на полярна мечка, муцка 😂

# 309
  • Пловдив
Обажавам шалове, без зимата.
Ползвам ги като наметка и за морето.

# 310
  • София
Обожавам щаове. Имам поне 80. Нося ги и като колани.

# 311
За колко време пристига поръчка от Зара, онлайн българския сайт? Не съм поръчвала, а си харесах някой работи.

# 312
  • София
Харесала съм си тази рокля.

Кой сандали са по добре за  нея
Скрит текст:

Това първо и второ пак се улавям, че избирам неща, които няма с какво да ги съчетая. Ще купя примерно роклята и сандалите и после нито нея ще имам с какво да я нося, нито сандалите . Просто толкова искам да вкарам всички дрехи в една тоналност, но някак не  се справям.

# 313
Аз така и не харесах шалче вързано на чантата. Или на врата, "офисен стил микс стюардеса", да не говорим...
Обаче с моето шлаяене и зяпане по витрините, сега забелязах присъствието на сандали с шалче. Ето тези са ми симпатични! Laughing
Скрит текст:

Good point - разбира се, че има начин да си вържеш шалче и като баба си през 60-тте,  и като майка си през 80-тте, и като английската кралица на разходка с коне, но си има и чалъми как да се носят, за да изглеждат свежо. Общо взето правилото е, колкото по-семпло и без претенциозни възли, строго позиционирано, етц.- толкова по-модерно изглежда.

http://fashiontrendwalk.com/headscarves-for-women-simple-ideas-how-to-tie/
https://www.crfashionbook.com/fashion/g32714171/silk-scarves-trend-history/

# 314
Към Elena _of_ Avalor, да не цитирам целия чаршаф- първите сандали са по- подходящи.
Относно роклята- имайте предвид, че прозира и е доста къса, взех черната, но ми стоеше по същия начин при ръст 167. Иначе не беше лоша, отговаря на размера си.

Общи условия

Активация на акаунт