Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 003
  • 685
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
От 29 desire
И по въпроса за деколтето, не се стърпях и ги попитах.

Поръчах я пък ще видим.
Благодаря, ще те изчакам за отзив Simple Smile

# 286
Нагледен пример как могат да откажат клиентите с подобни силиконови манекенки.

# 287
  • Някъде там
Чували ли сте за тази марка очила Ana Hickmann https://skyoptic.bg/ana-hickmann-ah3198-a01 .
Днес в една отпика пробвах тези и много ми харесаха как ми стоят, но се колебая защото нищо не съм чувала за марката.

# 288
Много съм ви изпуснала, щом чак сега се записвам в темата Blush
Любимите ми пролетно-летни аксесоари са малко по-големи шарени бижута, копринени шалове - на врата или завързани на чанти и чанти - плетени и от текстилни материи, т.е. неща които не нося по друго време на годината.
Чехлите от предходните постове се продават във всеки втори магазин за обувки в момента по мои впечатления.
Pink Dress, с рокля с подобни чашки не бих рискувала. За да пасне добре, трябва да съответства точно на носения размер сутиен. Не е невъзможно, но при мен никога не се получава.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 20:57 от Light Beam

# 289
Чували ли сте за тази марка очила Ana Hickmann https://skyoptic.bg/ana-hickmann-ah3198-a01 .
Днес в една отпика пробвах тези и много ми харесаха как ми стоят, но се колебая защото нищо не съм чувала за марката.
Никога ли не си чувала? Достатъчно в да пуснеш името и в търсачката и ще намериш  всичко което ти трябва да знаеш за марката.

# 290
Интересна тема,да се запиша и аз .Любимите аксесоари да слънчеви очила и шалове,които вземам с идеята да нося на мен ,а ги  нося по чантите.
Soft може ли пак снимка ?!!

# 291
  • Down south
Шаловете в чанти, закачливо подаващи се или ъвити около дръжките, изглежда са много модни  и придават различен акцент на облеклото.

# 292
Ами, аз съм от тези, които рядко си закопчават чантата и шалът напъхан отгоре ми помага и за това да не демонстрирам на всеослушание всички нужни и ненужни глупости, които нося Joy

# 293
Като гледам всяка втора споменава за шалове, а по улиците не съм видяла нито една жена с шал Simple Smile.

# 294
Аз онзи ден ги броих - прибрах около 30 зимни, почнах да сгъвам и броя летните, докарах ги до около 70 (общо) и реших да не издребнявам толкова!

# 295
  • Down south
Като гледам всяка втора споменава за шалове, а по улиците не съм видяла нито една жена с шал Simple Smile.
Аз съм любител, имам поне три шал комбинации за всяка чанта Simple Smile Май имам повече чанти и шалове, отколкото актуални дрехи.
Чанта и шал изцяло променят "гледката" или поне в моето огледало.

# 296
Е да де, ама не виждам никскви жени с шалове по това време на годината.
 Агент, а 70 шала... сигурно имаш отделен гардероб за тях. Joy

# 297
3 бина.... само Grinning

# 298
Аксесоарите ми са quatre saisonniers. Simple Smile Без чанта, чадър, очила и шал не тръгвам от вкъщи. Simple Smile
Спрямо сезона варират само цветовете, материите и големината на чантите. Часовниците също подбирам по цвят, щом стане по-топло вадя цветните Swatch-ове и комбинирам с цветовите комбинации на тоалета.
Още не мога са се пречупя да сложа рокля, все ми е студено.
А шаловете си ги нося на врата, на чанта не го приемам, хеле пък на дръжката. Smirk Навремето съм носила шал вместо колан, на чанта го запримчвам когато ми стане жега, не целенасочено. Simple Smile

# 299
Не харесвам и не нося шалове. Доста се подаряват по поводи, трудно ми беше да науча, че са пари на вятъра. Моментално преподарявам на майка ми. Или ги ползвам за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт