Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 924
  • 685
  •   2
Отговори
# 525
Judy, колан ще добавя аз. Мисля си за нещо като онези летни плетени шапки,само че като колан. Ама как го обясних само 🤦😂
Скрит текст:
Това е роклята

За такъв колан си мислех
Аз съм по-дребна от модела и роклята при мен е дълга до земята,а ластика е почти на талията!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 11:40 от Sissy

# 526
  • Някъде там
За полите и дължината на роклите.
Нося малко над коляното.
Късите мини поли харесвам на високи слаби момичета.
По големи жени с минижупи ми изглеждат малко вулгарно колкото и хубаво тяло да имат.

# 527
Ето това за мен е недопустима дължина за пола, независимо от възрастта на жената

# 528
Judy, колан ще добавя аз. Мисля си за нещо като онези летни плетени шапки,само че като колан. Ама как го обясних само 🤦😂
Скрит текст:
Това е роклята

За такъв колан си мислех
Аз съм по-дребна от модела и роклята при мен е дълга до земята,а ластика е почти на талията!

Такъв тип колан много й подхожда. Както и подобни сандали, чанта и т.н. За лятото ще се чувстваш страхотно.
Ако ти е много дълга - винаги може да се скъси, за да не се настъпва при ходене. То е по-лесно, отколкото ако е къса.

За полите и дължината на роклите.
Нося малко над коляното.
Късите мини поли харесвам на високи слаби момичета.
По големи жени с минижупи ми изглеждат малко вулгарно колкото и хубаво тяло да имат.
Минижуп си представям как стои добре само на момиченца. Smile Най-често, както съм виждала - отдолу с цветен чорапогащник или клинче. Satisfied

Най-много - на тийнейджърка. На по-голяма възраст - по-скоро не. Освен за плаж или просто разходка край морето на почивка.

# 529
Ето това за мен е недопустима дължина за пола, независимо от възрастта на жената
По недопустимо е да снимате жената ако тя не ви е дала съгласие.
Ако сте я питали и е позволила, добре.

# 530
Според мен, не дължината на полата е определяща, а кройката, съчетанието с останалите елементи на тоалета  и излъчването на жената.

# 531
И кройката, и структурата на тялото, и възрастта, и съчетанието на дадена дреха с останалото, и повода, и дължината - всичко е едно цяло и всички елементи са важни. Те, в своята скъвкупност, правят цялостния външен вид.

По недопустимо е да снимате жената ако тя не ви е дала съгласие.
Ако сте я питали и е позволила, добре.

Е, нищо не е станало - жената е снимана в гръб. Че дори не и в цялост. Такива снимки има хиляди из нета - съвсем свободно си циркулират навред.
Виж колко много има дори в лице:
https://www.google.com/search?tbs=simg:CAES-QEJMTKPVl5K0Nca7QELE … =1920&bih=937

Повечето държат дори да бъдат снимани и популяризирани.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 13:22 от Judy

# 532
  • София
Има огромна  разлика между това да се снимам, да позирам и да си кача снимка в интернет пространството и някой си да ме снима на улицата и да ме качи някъде без мое съгласие.
И ако не я откривате - много жалко.

# 533
Judy,
Ако утре теб някой те снима и те пусне във форума, за да ти обсъдим дрехите, едва ли ще си на това мнение.
Разликата аз да си пусна снимка в нета и друг да пусне моя снимка (без мое знание) е огромна.

# 534
  • Somewhere far away
Забавното е обаче, че регистрационните номера на колите са заличени.

# 535
Има огромна  разлика между това да се снимам, да позирам и да си кача снимка в интернет пространството и някой си да ме снима на улицата и да ме качи някъде без мое съгласие.
И ако не я откривате - много жалко.

Judy,
Ако утре теб някой те снима и те пусне във форума, за да ти обсъдим дрехите, едва ли ще си на това мнение.
Разликата аз да си пусна снимка в нета и друг да пусне моя снимка (без мое знание) е огромна.

Нали правите пък вие разлика между това, да ви снимат, качат снимката в нета и да сте разпознаваеми с лицето си и това, да не са ви снимали лицето /главата/ изобщо? Тази жена на снимката може да е всяка. Може и изобщо дори да не е жена. То и липсва 1/3 от тялото и то - важната най-разпознаваема част. Laughing

Лично аз когато реша да кача снимка, за да визуализирам нещо, което пиша, си ровя с търсачка из нета и качвам каквото намеря. Не е забранено.
Ако намирате, че жената, качила в темата тази снимка, е свършила нещо, с което нарушава обществения ред - сигнализирайте. Но от сега ви казвам - няма нарушение с този вид на снимката.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 14:01 от Judy

# 536

Лично аз когато реша да кача снимка, за да визуализирам нещо, което пиша, си ровя с търсачка из нета и качвам каквото намеря. Не е забранено.

Едно е да боравиш с вече качени в нета снимки, съвсем друго да ходиш по улиците и да снимаш хората, а след това да ги качваш по форумите. Особено неприятно е, когато е с цел осмиване.

# 537
  • Пловдив
Дори и да няма нарушение законово в този вид снимка има нещо наречено самосъзнание и морал, там вече е недопустимо да щракаш нищо неподозиращи хора с цел да ги плеснеш във публичен форум, за да направиш показно, кое за теб /а ти реално запазваш анонимност в това пространство/ не е допустимо като дължина.
Авторката на поста беше редно да влезе в някоя пробна, като не й се рови в гугъл, да премери такава пола, да направи селфи и да го качи тук.

# 538
Не знам жената откъде е взела снимката, нито кой и с каква цел я е правил. Че това може и да е "авторката на поста" дори. Или сестра й. Вие откъде знаете? Laughing
Няма лице на нея или нещо друго, което по безспорен начин да издава самоличност - няма проблеми. От там - насетне си е лично усещане за граница. Но обща такава тук не е прескочена.

Не смятам повече поне аз да издребнявам по този въпрос. Който желае, разбира се, може да продължава.

# 539
Нека да върнем позитивното съдържание на темата,моля! Модата е начин на изразяване ,бунт, изкуство, стремеж към новото и различното. Нека не заклеймяваме нищо,а да приемем различията между нас точно по този начин,като различия.
Понякога неща, които не харесваме и мислим ,че никога не бихме носили и съчетали се връщат във вариант, който може да ни хареса! Затова никога не казвам никога!
 Не ме дразнят жените(нито пък мъжете) с къси поли. Дразня се по-скоро на неподходящи за фигурата дрехи, запуснати фигури,коси,кожи...петна по дрехите и...груби коментари!
Нека не забравяме,че темата всъщност е модна!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 14:25 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт