Сърчице във мен тупти, през НОЕМВРИ 2021 то до мен ще спи!

• 42 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
Момичета, решихте ли вече къде ще раждате? ( дамите от София главно) Аз се бях засилила към Вита,но напоследък чета много положителни мнения относно д-р Вецев (Шейново), даже си запазих час за консултация при него..

# 513
И от мен стиснати палчета за теста! ♥️
Иначе аз ще си раждам при д-р Явор Малинов, живот и здраве, ако всичко е наред с бебка и си изтрае до края. Ако е под 2 500, докторът каза, че е най-добре в Майчин дом.

# 514
Стискам палци, вярвам, че всичко ще е наред! Аз ще раждам в Майчин Дом при Славов. С предишната бременност се бях засилила към великата уж "Надежда", където искаха да извадят без никаква причина 1 седмица по-рано бебето, защото ми бил уж терминът тогава. Добре че човекът ме взе в последния момент - страхотен и като професионалист и като отношение Simple Smile

# 515
Аз се следя при д-р Вецев и ще раждам най-вероятно при него.
С първото дете раждах в 1АГ при д-р Киров. Много опитен лекар от старата генерация, вдъхваше ми огромно спокойствие. На преглед само с ръце определяше къде е стигнало бебето, дали е слязло в таза. Аз го избрах, защото секциото при него е в наистина крайни ситуации. Изражда и седалищно бебета, преди е правил и водни израждания.
Не знам сега дали изражда, не съм се интересувала, защото по-добре да съм при следящия АГ.

# 516
и аз съм при Вецев .

# 517
Момичета, а колко от вас ще са секцио и има ли такива, вече минали по този път? Ако може, да споделите опит Simple Smile)

# 518
Аз ще съм секцио,предишното раждане пак беше секцио.Надявам се да не тръгне естествено пак,че миналия път сякаш родих и по двата начина

# 519
И аз ще съм секцио

# 520
Момичета, а колко от вас ще са секцио и има ли такива, вече минали по този път? Ако може, да споделите опит Simple Smile)

Какво те интересува точно?
Аз имах час за секцио 6:00 сутринта,за да не спя в болницата трябваше да отида в 4 през нощта за прием.Събудих се в 2 от страшни контракции на 5 минути.Оправих се и тръгнахме.Там трябваше да ми направят изследвания,клизма и да се обадят на екипа.Контракциите зачестиха,но докато дойде моята лекарка стана 6 без нещо.Анестезиолога също нещо се забави та и упойката ми забавиха.В 6 и 6 минути извадиха малката.24 часа в реанимация на легло Донесоха я да я гушна и за снимка.На другия ден ме премсетиха в стая и ме раздвижиха.Имаше болка,но ми даваха обезболяващи.Бебето беше с мен постоянно.С всеки следващ ден болката намалява,на втория вече не ми трябваха обезболяващи,търпимо беше.На 5ти ден ни изписаха и ходих с такси до бебешки магазин за обиколник на легълцето

# 521
Благодаря ти, Жирафче. Горе-долу това е, което ме интересува, как протича. А колко дена преди термин ти беше насрочено секциото и по кой метод те оперираха?

# 522
Благодаря ти, Жирафче. Горе-долу това е, което ме интересува, как протича. А колко дена преди термин ти беше насрочено секциото и по кой метод те оперираха?

Знаех,че е секцио,но не бяхме избирали дата.Няколко дни преди секциото,др Чавеева реши,че е време да я "извадим",защото вече изоставаше с повече от 3 седмици(по спомен даже 4) според нея вече нямаше нужда от изчакване.Рпдих в 37 седмица-2250 гр беше малката мишка.За метода не знам как се води,2015 беше секциото в Щерев,със сигурност не е по Щарк

# 523
А момичетата от Варна? Още е рано, но къде мислите да раждате?

Аз се следя в АГ при д-р Боян Георгиев и най-вероятно той ще ме изражда.
Силно се надявам да е нормално раждане, ако няма някакви усложнения.

# 524
Аз съм от Варна, следя се и ще раждам при Анна Атанасова в Майчин дом. Между другото първата бременност ми я следи и изражда Евгения Георгиева (на Боян Георгиев съпругата), втората също до половина, но после се преместиха в АГ в средата на втората ми бременност, а аз не исках да ходя в АГ и се следих при Атанасова. Георгиев ми е правил две фетални морфологии на двете бебета, помня, че беше голям шегобиец Simple Smile от жена му съм изключително доволна, страшен доктор, дано и той е като нея Simple Smile ако ти се наложи секцио, работят двамата в екип и правели много щадящо секцио също така

Общи условия

Активация на акаунт