Сърчице във мен тупти, през НОЕМВРИ 2021 то до мен ще спи!

• 43 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ох,момичета излезнаха ми резултатите от БХС.
Доктора ме вика днес в 13:00,до тогава ще ми се     “свие сърцето”..

Нищо не разбирам!Имали някой,който може малко да ми разясни😕
Екстра си и нямаш повод за притеснение!!! Спокойно, всичко е наред!!

# 91
Момичета някой друг освен мен плаща ли си за болничните. От този месец съм в болнични платих 30лв и за другия пак ми искат 30лв

# 92
Sweety2019,много ти благодаря за бързият отговор🙏🏼....
Тези доктори понякога ще ми докарат инфаркт....”Докторът ми каза не е за телефона ела в 13:00”....
...Много се притесних😕

# 93
Sweety2019,много ти благодаря за бързият отговор🙏🏼....
Тези доктори понякога ще ми докарат инфаркт....”Докторът ми каза не е за телефона ела в 13:00”....
...Много се притесних😕
Не се притеснявай, и мен първия  фетален ме прати в ада за четири дни. Утре ще ходя пак да му търся сметка за всички грешки в протокола и заключението.

# 94
За яйцата и аз знам, че са полезни. Толкова варени яйца изядох по Великден, просто трябва да са твърдо сварени, а не рохки. Месо и аз не ям, поради тази причина сега ми е паднал хемоглобинът и вероятно ще приемам желязо.
Bochinka, наистина доста често изказът ти е много остър. Не сме тук да се караме, дори напротив, да си помагаме и подкрепяме.

# 95
Не се карам просто така ви звучи сигурно , все пак доста често и доста ясно обясних че съм Рускиня и пиша както чувам и каквото чувам , съжалявам ако така ме разбирате . За яйцата казах че се говори за не добре сготвени яйца , не ви знам как ядете яйцата на очи нали се сещате . Аз например ги обичам сурови ! А за витамините имам много повече познания които не съм искала да имам и за това на Сутити и се скарах ( с добър тон ако някой нее схванал , а не че я хейтвам или нещо такова )И ясно посочих че за хора с нашия ген не се пият такива витамини и са супер опасни . А ако някой продължава да мисли че с 20-30 хапа нищо няма да му стане , да ми пише на лични да му обесня как с 20-30 хапчета се токсикираш с тоя ген , и да му разясня как една дама влиза в болница от няколко хапчета противозачатъчни които цял всят пие яе даже и без рецепта се продават , и жената сега има огромен тромб в крака . Хората с тромбофилия са подложени на опасности от най изглеждащите на пръв поглед не опасни неща . Това че витамините някой ги е измислил и ги продава не ги прави безопасни . С моите алергия почнах да чета толкова много листовки и съдържания по принуда че станах учена на някои неща които не съм желала да научавам .
Как например просто хапче може да ти образува тромб , или как може всички лекарства да имат Лактоза и да не мога да ги консумирам , или фолиевата киселина да токсикира организма . Това за фолиевата киселина е достъпно в нета , правих и сайт да прочетете който го интересува .
Извинявам се ако тона ми ви звучи грозен и как да кажа груб . Не го мисля така , така си говоря просто и така се разбира .
🌸🌸🌸🌸🌸Благодаря

# 96
Нелина, досега съм с два болнични, един от личната и един от частна клиника, и за двата плащах, макар и различни суми. Rolling Eyes
Ще видя другата седмица като взема вече от Аг-то от болницата, колко ще е.
Момичета някой друг освен мен плаща ли си за болничните. От този месец съм в болнични платих 30лв и за другия пак ми искат 30лв

# 97
А защо си плащате болничните ? и на кой ги плащате ? Да не би да плащате за комисия ?

# 98
А защо си плащате болничните ? и на кой ги плащате ? Да не би да плащате за комисия ?
Не знам ще попитам следващия път. Всички около мен не са плащали, защо трябва да се плаща тази комисия

# 99
Нс личната за 14 дни платих 10 лева, а в частната клиника искаха по 10 лева на ден за общо 5 дни, не съм минавала комисия.
По спомен в темата за Токуда, момичета бяха писали, че също се плаща за болничен от там, но това в понеделник ще го разбера, предполагам, че този болничен вече ще е с комисия.

# 100
Това е някаква странна нова супер практика . Нали си здравноосигурен човек , и каква е логиката нещо не схващам , на мен никога не са ми искали пари за болнични . Някой да пита от вас другия път Simple Smile

# 101
Преди 5 години плащах за болничен от лекарска комисия. Иначе стандсртен болничен в рамките на позволените дни, не би трябвало да се плаща, но те са намалили и дните, които могат да дават различни лекари. Така, че явно направо пускат болнични с комисия.

# 102
Bochinka, твоите изследвания епични станаха. Между другото, не е препоръчително да ядеш суши (дори да няма сурови риби) заради нори- корите от водорасли, които се ползват. Също съдържали нещо си опасно. Яйца- измити с веро и абразивната част на гъбата и добре сготвени, без рохка част. В някои държави се продават готово сертифицирани, че не пренасят салмонела, но в Бг няма.
За болнични аз не съм плащала, но знам, че много АГта искат пари, не знам за какво.

# 103
Ми те моите изследвания по неволя са епични , мислиш ли че съм искала да стане така Simple Smile Както се вижда и тоя вижън не излиза , и вече и това ме притеснява .

# 104
И аз да се включа с въпросните яйца - опасни са, само ако не са сготвени добре, тоест добре изпържени или твърдо сварени(като се измие преди това с гъба и веро обвивката), НЯМА как да пренесат салмонела. Същото е и с меките сирена - те не са ОК, само ако млякото, с което са направени не е пастьоризирано,защото може да има бактерии, но в ЕС по закон е забранено да има непастьоризирано мляко, така че четете етикета, хапвайте си и не се филмирайте толкова. Обичам и яйца и меки сирена и се спуквах да ги ям с първата бременност, както и много други около мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт