Сърчице във мен тупти, през НОЕМВРИ 2021 то до мен ще спи!

• 42 086
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм чувала добри отзиви за него и затова го избрах. Втората фетална той ще ми я прави.
Преди това ходих при д-р Красимира Желязкова, добра апаратура има, обръща внимание, но нещо не я усетих като моя лекар, а и не изражда.

# 526
Аз не знам още как ще раждам, това като се изясни ще почна да решавам и къде. От София съм.

Скрит текст:
За доктор Вецев наистина се чуват добри неща тук на форума, момичетата които родиха при него са доста доволни.
Аз се следя при него, но както писах не съм решила къде ще раждам.
Мисля, че няма проблем да се ражда при него, даже ако се следиш при друг, поне с такова впечатление останах от един дочут разговор със сестрата.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 12:07 от Одри ♡

# 527
Раздвижвам темата за количките .. Писах и в другата тема която си е специално за колички, но никакъв отговор. Някоя има ли наблюдения от количките с марката Bebetto. Харесала съм един техен модел - Flavio. Лека е, маневрена, има всичко което искам и ми харесва на външен вид.  Но ме интересува здрави ли са?

# 528
Аз ще раждам в Токуда (малко по навик), трето секцио. С второто не дочаках датата, нещата се развиха бързо и много ми хареса, спестих си една нощ в болницата и психическото натоварване от чакането. И двата пъти се възстанових бързо, не ме е боляло особено, гледах си децата спокойно още от първия ден вкъщи. Чар в секциото няма, кофти преживяване е и помня как втория път се зарекох, че повече няма да си го причиня... За сметка на това всичко се случва някак неусетно и покрай упойките спомените бързо избледняват Simple Smile

# 529
Раздвижвам темата за количките .. Писах и в другата тема която си е специално за колички, но никакъв отговор. Някоя има ли наблюдения от количките с марката Bebetto. Харесала съм един техен модел - Flavio. Лека е, маневрена, има всичко което искам и ми харесва на външен вид.  Но ме интересува здрави ли са?

Аз също се заглеждам по Bebetto и точно модела Flavio. Бях питала в нашата тема по-напред за отзив, но никой не реагира, така че в темата за колички е по-вероятно да се намери мнение.

Също сега гледам и Adbor. Ако някой има отзиви... 😊

# 530
Адбор не са ли много големи и тежки? Bebeto навремето като купувах за баткото бяха много популярни, но после спряха да ги внасят. Сега явно пак са започнали. Тогава бяха читави, но говоря за преди 9 години хехе . Споделете после как са

# 531
Аз не правя голяма разлика между повечето полски колички - Bebetto, Roan, Adbor и други. За мен са ок от към големи размери, амортесьори, здрави са да издържат поне две деца и с големи гуми, които омекотяват возенето. Аз имах от най-бюджетните полски Retrus и освен че пуках няколко пъти гума друго не е имало (лепят се като тези на колело). Тези с големите и твърди кошове по-скоро биха били проблем за някоя малка кола.

# 532

Аз също се заглеждам по Bebetto и точно модела Flavio. Бях питала в нашата тема по-напред за отзив, но никой не реагира, така че в темата за колички е по-вероятно да се намери мнение.

Също сега гледам и Adbor. Ако някой има отзиви... 😊

Явно харесваме еднакви неща! Аз бях хареса няколко техни модела. Пращам ви линкове, за да ги видиш. Ходих да ги видя и на живо.
https://-spam217-/adbor-avenue-bebeshka-kolichka-3v1 - беше намалена на 899

https://detence.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1 … %D0%BB%D0%BE.html - също беше намалена на 1099

Много тежки колички! Особенно летния кош в сравнение със сайбекса просто тежи в пъти.
Сега в четвъртък ще ходя да видя Bebetto. Водят го точно този модел най-лекият им. В момента са и намалени до 30.06 (809лв мисля че беше) Може да я поръчаш, платиш и да ти я докарат след месец-два-три, което намирам за доста удобно, за да не се чудим къъде да я слагаме

# 533
Аз ще раждам в Токуда (малко по навик), трето секцио. С второто не дочаках датата, нещата се развиха бързо и много ми хареса, спестих си една нощ в болницата и психическото натоварване от чакането. И двата пъти се възстанових бързо, не ме е боляло особено, гледах си децата спокойно още от първия ден вкъщи. Чар в секциото няма, кофти преживяване е и помня как втория път се зарекох, че повече няма да си го причиня... За сметка на това всичко се случва някак неусетно и покрай упойките спомените бързо избледняват Simple Smile
Към кой лекар си се насочила. Аз също ще съм трето секцио, но съм от Монтана и не бих си го причинила тук 3ти път. С идея съм за Токуда, правих БХС при Богданова и имам час при нея за ФМ. Питах я за раждане, но ми каза, че по нататък ще коментира, което не ми хареса особено, защото знам, че са доста натоварени и в последния момент едва ли ще ме вземе.

# 534
Благодаря ! Първият линк не се отваря. Иначе са приятни на външен вид и характеристиките им ми допадат. Малко повече клоня към bebetto, като че ли...
Още не съм тръгнала да гледам по физическите магазини, тогава ще се ориентирам най-добре. На 24-25.07 има изложение в Спортна зала и ще ходя. Като цяло чакам да мине и втората фетална. Откъм бюджет ще го прецизираме също.

Иначе ми допада и известната Sybex balios s lux.

# 535
Два три дни дебна бебка да се разшава повече и бях много унила, че не долавям ясни знаци. Но преди малко получих три почуквания Heart Eyes днес влизам в 17г.с. И чак на 17ти съм на лекар. Нямам търпение вече.
Усещам, че ставам и по-тромава на изправяне и ме болят мускулите долу на корема. Мисля, че това ми бяха оплаквания и с първата бременност в тези срокове. Май се задава периода на патешката походка и визия на хипопотам. Но ако ме сритват по-често ще съм доволна въпреки някои мускулни и ставни неудобства.

# 536
Аз ще ви споделя един негатив за количките с помпащи гуми. Като цяло съм им фен, изкарах две деца с една такива Baby design Lupo, като се има пред вид, че е видяла огромна експлоатация. Обаче сега примерно не мога да я ползвам повече за третото дете или да я продам, защото предните гуми са вече ужасно износени, на косъм са да се праснат окончателно. Задните са универсални и сме ги сменили, но предните са някакъв нестандартен размер и не можем да намерим. С първото дете за 2 г гума пукнах 1 път, а минавах по 10 км на ден минимум (спеше само в количка и само в движение). Но с второто пуках гуми по 2-3 пъти на месец и то като се случи някъде далеч от вкъщи трябваше да викам мъжа ми да ме спасява. Явно в нашата морска градина вече е много разпространено онова растение дето му викат “бабини зъби”, все такова правеше белята. Иначе е супер маневрена, не се усеща, че е тежка, вози идеално. Много ме е яд, че не мога да изкарам третото дете с нея, иначе всички механизми са изрядни. Та така, нямам идея тези с непомпащи гуми как са откъм поддръжка на колелетата, но помпащите в моя случай ме предадоха в един момент

# 537
Да като спукаш гума или идват да те спасяват с кола или аз някой път си носех в багажника мини помпа от Лидл.

# 538
Да разбирам, че не помпащи е по-добре така ли? Аз лично нямах претенции за това, но мъжът ми гледа гумите (иска да са непомпащи) и амортисьорите. За това при нас дори и да ми бяха ОК количките на Abdor нямаше да ги вземем точно защото са с помпащи ...

# 539
Към кой лекар си се насочила. Аз също ще съм трето секцио, но съм от Монтана и не бих си го причинила тук 3ти път. С идея съм за Токуда, правих БХС при Богданова и имам час при нея за ФМ. Питах я за раждане, но ми каза, че по нататък ще коментира, което не ми хареса особено, защото знам, че са доста натоварени и в последния момент едва ли ще ме вземе.

Този път ще съм при Апостолова. Лекарката, при която бях предишните 2 пъти вече не работи там за жалост. При Апостолова ходех и преди бременността за профилактични прегледи, махала ми е и полип, имам много добри отзиви от приятелки, раждали при нея и като цяло я харесвам. При нея и навалицата не е толкова голяма, което за мен също е плюс, с работата и двете деца не мога да отделям часове наред за всеки преглед. Надявам се всичко да върви нормално и да бъде поредното спокойно, скучно секцио.

Общи условия

Активация на акаунт