Мъж от типа "Скрудж Макдак"

• 6 963
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е, не.
Безплатен обяд няма, разбрала си го вече Laughing

# 91
На Горджъс коментара цепи Simple Smile Нека все пак обърнем внимание, че това не е колега/приятел/познат. Някога все пак е бил с нея интимен, поне в името на това за мен би било нормално да демонстрира отношение.

# 92
Такава енергия излъчваш, авторке, и такива индивиди ти се лепят. Простичко е.

# 93
  • София
Никога никъде не съм ходила заради мъж. Може би на едно море, но и там беше стратегически замислено. Тръгнах с една приятелка, и двете си имахме парички, идеята беше да засека 'уж случайно' в Равда един пич, дето много бях хлътнала по него.
Ама  така - да ме викне, а аз да си платя да отида - как ли пък не.

# 94
Интересно ми е , как и защо го отказваш този секс , предварително ?  Или този ти е предложил да вземе хотел , в което се съмнявам , ти си му казала , че няма смисъл ?

Ако им казваш , че няма да има секс , там се губи стимула . Трябва да си голяма шматка , да тръгнеш в чужбина , за да се видиш с мъж. Заедно да отидете , да .

# 95
Горджъс не ща нищо,аз знам какво да направя и какво  да не...но ми харесва да чета разл. бисери от вас.Я кажете какво мислите за мъж ,който не е в бг и ме кани при него но ми казва:плати си билета и ела! Интересно какво мислите по този въпрос?В случая смятате ли ,че след като той кани трябва дами казва плати си билета и ела...
Може би имате такъв тип отношения. Не знам. Непознато ми е.

# 96
Че е скръндза-факт! първо с кюфтетата от кауфланд,второ  с този случай! Аз че съм жена ако даден близък ми помогне за нещо независимо мъж или жена ще го черпя една почерпка дето се казва! И беше обед но умишлено не си поръчах обяд ,защото ако беше решил НАИСТИНа да плати да не се набутва с голяма сметка и най-скормно пих една вода и мелба ! Не виждам какъв е проблема дори и да не е ставало въпрос за секс приятели или познати излизат след години и той плаща .Жената е прието да е по-слабия пол и това не значи ,че ще ми плаща всеки път ,не съм човек който да се осланя на това,но в случая смятам че съм права,защото не излизам за 1 път с мъж.Не намесвайте колеги и хора с които се виждате често в темата.Ясно съм написала кога и какви са взаимотношенията ми с въпросния!
Според мен авторката е останала огорчена от това, че е направила услуга на въпросния мъж, а той не я е оценил. Аз лично не мога да кажа дали и кой на кого трябва да гадае мислите и намеренията, защото има и мъже, които проформа предлагат да платят сметката с надеждата отсрещната страна да каже “Не, благодаря!”. Който обаче оценява жеста /в случая дадените учебници/, ще намери начин да го покаже. Очевидно въпросния мъж не е такъв. Аз лично не бих допуснала такъв човек до себе си дири и само като приятел, а камо ли за нещо по-сериозно. И това не е защото не правя безплатни услуги, а защото все повече хора смятат, че си им длъжен и те натоварват с техните проблеми. Получава се, че ти му подадеш пръст, то ти отхапе ръката.

# 97
Е ти си била с нагласата, че той трябва да плати. Затова си направила и скромна сметка. Ама хем така, хем си отказала. Няма на колене да пада за една мелба и една вода. Ето това имам впредвид като уча детето. Сяда с някого, поръчва си каквото й е на сърце и каквото знае, че може да плати. После от нейната воля да зависи дали ще бъде почерпена или не. Т.е. тя да си знае, че трябва да си плати, а ако толкова иска някой да я черпи да си прецени дали да се съгласи или не. А не, ама аз ядох само мелба, че да не товаря сметката, пък се наложи да си я платя.

# 98
  • София
На Горджъс коментара цепи Simple Smile Нека все пак обърнем внимание, че това не е колега/приятел/познат. Някога все пак е бил с нея интимен, поне в името на това за мен би било нормално да демонстрира отношение.
Той не е демострирал когато са били заедно, на какво да се надяваш години след това?

И да не ям, че съм с авансов замисъл да не му тежа на финансите - няма как да стане.
Тънки, скромни, нелепи сметки.

# 99
Че е скръндза-факт! първо с кюфтетата от кауфланд,второ  с този случай! Аз че съм жена ако даден близък ми помогне за нещо независимо мъж или жена ще го черпя една почерпка дето се казва! И беше обед но умишлено не си поръчах обяд ,защото ако беше решил НАИСТИНа да плати да не се набутва с голяма сметка и най-скормно пих една вода и мелба ! Не виждам какъв е проблема дори и да не е ставало въпрос за секс приятели или познати излизат след години и той плаща .Жената е прието да е по-слабия пол и това не значи ,че ще ми плаща всеки път ,не съм човек който да се осланя на това,но в случая смятам че съм права,защото не излизам за 1 път с мъж.Не намесвайте колеги и хора с които се виждате често в темата.Ясно съм написала кога и какви са взаимотношенията ми с въпросния!

Не те харесва и не му пука за теб. Като е предложил да ходите на хотел, е можело да се врътнеш, като си разбрала, че всеки си плаща за хотела, и да откажеш, след като той не иска да плати дори евтин хотел, за да правите секс . Най-лошото, което можеше да ти те се случи, е да не отидеш в хотела с него. Очевидно си се уплашила, че точно това ще стане, а си искала да отидеш с него в хотела. Дали заради липса на други кандидати, с които да ходиш на хотел, или си искала твърде много да отидеш точно с него, а си мислела, че той чак толкова не държи да ходите, ако ще плаща сам стаята, ти си знаеш.

Като ти е предложил да ядеш кюфтета и лютеница от Кауфланд, няма да му набиваш от кюфтетата, навивайки се какъв е стиснат, а ще покажеш, че категорично не желаеш да ядеш това. Дали ще се махнеш от хотелската стая, дали ще си поръчаш демонстративно друго, ако имаш пари да си го платиш, има начини да покажеш недоволство и несъгласие. Как очакваш да разбере колко си омерзена от Кауфланд ските кюфтета, докато те гледа как дъвчеш филията с лютеницата и кюфтетата? Той те гледа как ядеш и си мисли, че всичко е наред. Всеки това би си помислил. Най-лошото, което можеше да ти се случи, е да останеш гладна и да напуснеш преждевременно хотелската стая. Нищо кой знае какво.

Като ти се яде нещо друго, а не сладолед, ами поръчай си го, какъв ти е проблемът?   Кое е най-лошото, което може да ти се случи?

Колкото повече компромиси правиш и даваш вид, че се задоволяваш с малко, толкова по-малко ще ти предложат. Никой не плаща повече, като може да плати по-малко. Ако смяташ, че няма друг, който да ти предложи нещо повече от кюфтета и лютеница, значи ти си такава, толкова заслужаваш, средата ти е такава и наистина всички мъже в средата ти, които пряко те засягат, са такива, за каквито ги смяташ.

# 100
  • София
Ох, аз моята не мога да я науча, а и на днешно време никой не черпи! Оня ден е била на дискотека, какво са смятали, какво са правили, не знам, но моята си е отнесла половината сметка като куцо пиле домат. На масата е имало и момичета, и момчета. Добре, че е имала пари.

# 101
Права си, Горджъс, но аз съм правила такива сметки и не във всеки случай е нелепо. Не е лошо да се съобразиш с финансовия етап на ухажора/мъжа ти. Излизала съм с младежи, които съм харесвала, но не са били богати и съм сядала на непритенциозни места и не съм си поръчвала кой знае какво, защото съм знаела, че те, опитвайки да ме впечатлят, ще платят сметката, а са били в момент, в който всеки разход е от значение. И мъже са ми се оплаквали, че половинките им постоянно искат това и онова и не си дават сметка, че заплатата на мъжа им не е в милиони.

# 102
  • София
Авторке, мъжът ясно ти е казал какво иска от теб - секс. Ти си го отрязала за секса, но си почнала едни излизания, едни захранвания с учебни материали, пък едни очаквания. Опити за загаджване ли са това? То човекът май едвам ви е изтърпял виждането.

Всъщност, той ли предложи да излезете? Той ли ти поиска учебниците?

# 103
Аз съм зачудена от тоя в чужбина. Как е направил изречението "Ела, но си плати билета."
Явно разговорът е бил:
- Ела на гости!
- А ще ми платиш ли билета? Grinning

# 104
Не мога да разбера вие всички какво виждате от поведението на този човек, но - първо, аз не видях никъде какви са му финансовите възможности, а като чета за кюфтета от Кауфланд преди години (втф!) - не са били много големи тогава. Второ, произтичащо от първото - оставам с много твърдо впечатление, е авторката адски държи да й плащат и да бъде обгрижвана, и сега е решила да провери дали старата й тръпка вече има кинти, но пак греда - няма.
На твое място, авторке, знаейки, че искам да ми плащат от-до, бих огледала себе си и какво ми липсва, че не успявам да привличам истински паралии, вместо да се занимавам с хора, които оценявам като бедни шушляци. Ама да знаеш, че докато си заета да обмисляш комбинацията между хотел и кифтаци отпреди намколко години, няма шанс да качиш нивото на ескорта.

Общи условия

Активация на акаунт