Никога не съм имал гадже

• 13 438
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ако авторът е мислел досега, че нещата са сложни, след прочитане на темата вече ще е абсолютно убеден в това. Grinning

Нещо такова се получи 😀
Не е така. Няма да се плашиш от многото теории. Теоретиците не са практици. Smile

# 196
Тук какви ли не примери се дадоха, даже за гурута, мурута из ютуб, даже и книги за свалки се писали.. То ако с някаква суха теория се получаваха нещата. Прави ми впечатление, че причина при някои мъже на твоята възраст и дори около 30 че са необвързани е, че са много пасивни. Например, гледаш го добре изглеждащ, с професия и всичко, но никакви действия не показва. Иска жената да го сваля или ако падне случайно от някъде нещо и стане по най-бързия начин. Някакси да измисли сега как да я свали, заговори и такива неща, много трудно му изглежда. Чуди се как е възможно, Гошо склададжията с коремчето да има готина жена, а пък него, програмист с хубаво тяло и пари да не го отразяват. Ами Гошо има тактика, отношение, действа. Не е лесно да се пречупиш без да си досаден, но няма друг начин.
Иначе добри съвети за външния вид ти дадоха, но най-важното е да не ти пука, че може да те отрежат. Насочи се към момиче, което харесаш и действай смело. Някои казаха и да кажеш на приятели и познати, че търсиш гадже. Пич, недей. Има и добронамерени, но някои приятели могат много да те прецакат само да става купон. По-добре се оправяй сам, не ти трябва да замесваш други.

# 197
  • Далече, далече
Имаше някаква книга Dating for dummies. Ако владееш английски, няма да ти е проблем.

# 198

ПП: А а ако при младите жени не не става и това е, хвани си една леля. Има бол, разведени и търсещи. Не е казано че трябва да се жените. Няма да сбъркаш въобще.
Лелите не знам къде да ги търся ,по кой сайтове.
Иначе сайтовете за запонзанства не са  много полезни защото там съотношението момичета мъже е 1:100.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 12:57 от ЕВОЛЮЦИЯ

# 199
  • Далечният изток

ПП: А а ако при младите жени не не става и това е, хвани си една леля. Има бол, разведени и търсещи. Не е казано че трябва да се жените. Няма да сбъркаш въобще.
Иначе сайтовете за запонзанства не са ми много полезни защото там съотношението момичета мъже е 1:100.
Мерси за клиповете , книгите и съветите ще ги погледна  Simple Smile
Е как по кои?! Ти си на точното място! Smile

# 200
И аз като Лъвица, мисля че отношението и комуникацията са най-важните или поне това е първото, което прави впечатление у един мъж. Но тук е уловката, че всяка жена е различна, с различни интереси, и няма правилна рецепта за това как точно трябва да се държиш и какво да говориш. Най-подходящо, според мен, е просто да се движиш в приятни, за теб, среди, където можеш да се отпуснеш и да си себе си. Защото когато се насилваш или си на неподходящо място, то си личи. Да се запишеш на танци или някакви курсове би било добре, само ако наистина те привлича съответната дейност. Иначе, няма да се чувстваш на място и това ще си проличи. Също така, срещай се повече с приятели, организирайте си екскурзии и пътувания, и наистина намали седенето пред компютъра. В днешно време комуникацията между хората куца, защоти всички са заболи очи в компютрите вместо да излизат и да общуват. Също е добре да намалиш времето за игри. Честно казано, доста свестни жени могат да бъдат отблъснати от това. Другият вариат е да си намериш геймърка. Grinning

И с Marilynn08 съм съгласна, че много от мъжете са пасивни. А ние, жените, обичаме вниманието и действията от страна на другия пол.

# 201
Партньорът все пак не е вещ, та да намериш къде предлагат такива (на танците, на курс по готварство и т. н.) и да си набавиш един хубав, който ще ти свърши добра работа. Това е доста практично (консуматорско) отношение.

В цялата работа има нещо като късмет, случайност, съдба, може би малко вълшебство... а не шопинг. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 202
  • По света и у нас

Иначе сайтовете за запонзанства не са  много полезни защото там съотношението момичета мъже е 1:100.

Welcome to bg-mamma бейби... Smile  Хора отворете си мозъците малко и не се заграждайте толкова, и по фейсбук може да намерите. Мисля че Горджъс получи предложения за брак и бебета от там няколко пъти вече. Аз получих предложение за 4ка.. и разни клипчета.  Хора има и търсят какво ли не.
Сайтовете за запознанства са супер лесни. Само изглеждай добре, мириши добре и се усмихвай все някой ще ти обърне внимание.
Наистина много мъже са супер пасивни и това е голям минус. Жената не иска тя да ти дате всичко на готово, това е обидно за нея - иска ТИ да си го вземеш.

# 203
Сега ако кажеш, на колко процента от тия примамливи оферти си откликнала, да ги стимулираш малко левентите, цена няма да имаш. Ако не си, лошо.  Laughing

# 204
  • По света и у нас
Нямаха комуникативните възможности да ме перластят до такава степен, че да се приеме предложението... Grinning Ще трябва да погледат Коуч Кори за няколко часа, да идат на семинарите за пикъп артист и пак да се пробват. Както казах тренировка му е майката.

# 205
  • Fairbanks, Alaska
Welcome to bg-mamma бейби... Smile  Хора отворете си мозъците малко и не се заграждайте толкова, и по фейсбук може да намерите. Мисля че Горджъс получи предложения за брак и бебета от там няколко пъти вече. Аз получих предложение за 4ка.. и разни клипчета.  Хора има и търсят какво ли не.
Сайтовете за запознанства са супер лесни. Само изглеждай добре, мириши добре и се усмихвай все някой ще ти обърне внимание.
Наистина много мъже са супер пасивни и това е голям минус. Жената не иска тя да ти дате всичко на готово, това е обидно за нея - иска ТИ да си го вземеш.
Я кажи как става това със сайтовете за запознанства? Пробвал съм да заговарям с описанието от профила-мълчат като комунисти на разпит. Единственият начин е да я предизвикаш с нещо, за да ти отговори.

И как по ФБ може да се намери? Ако пращаш покани на непознати, първо те питат дали се познавате, или пък директно те блокирват.

# 206
  • По света и у нас
Вероятно на мен ми е лесно защото съм жена и мъжете им харесва да ги френдваш.
А жените се надуват и после мрънкат, че никой нямало около тях.
Харесай си някоя дето има над 1000 приятели тя ще те приеме.
Виж за сайтовете за запознанства - сложи си хубави снимки, никакви простотии, бъркотии, цигании, изглеждай интелигентно и класно, и не говори гупости. Ако покриваш критериите ще ти отговорят.
То си зависи от теб самия какъв тип мъж си и от там си правиш хубав профила.

# 207
За едно запознанство онлайн първото впечатление е решаващо. Толкова непознати ми пишат ,от цял свят,но като започнат с клишираните комплименти са игнорирани веднагически. Много е важно, как ще се представиш, да си възпитан, откровен, в същото време да не си досаден.То веднага се усеща, дали с тоя човек има какво да си кажете, разговора трябва да е непринуден и приятен.
И аз не вярвах в онлайн връзките, но срещнах точно така,  много добър и скъп човек, с който сме много близки,  вече доста дълго време .

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 13:40 от happy doc

# 208
Пич, регистрирах се да ти кажа, че може и много по-зле. На 46 г. съм и не съм докосвал жена. Никога не съм имал гадже, приятелка и т.н., не съм се целувал, не съм ходил на срещи и т.н. Роден съм с фимоза, беше ме срам да се оперирам. На 40 се рязах, исках да видя имам ли гланс, мислех да си платя на "компаньонка" и т.н. Твърде късно, фимозата е причинила микропенис. Ти нямаш подобен физиологичен проблем, така че винаги когато решиш, че не може по-зле, се сещай за мен и ще видиш как черните мисли ще избягат! Успех и вярвай в себе си! Ако ти не се харесваш, не очаквай от другите да те харесват.

# 209
Цитат
Пич, регистрирах се да ти кажа, че може и много по-зле. На 46 г. съм и не съм докосвал жена. Никога не съм имал гадже, приятелка и т.н., не съм се целувал, не съм ходил на срещи и т.н. Роден съм с фимоза, беше ме срам да се оперирам. На 40 се рязах, исках да видя имам ли гланс, мислех да си платя на "компаньонка" и т.н. Твърде късно, фимозата е причинила микропенис. Ти нямаш подобен физиологичен проблем, така че винаги когато решиш, че не може по-зле, се сещай за мен и ще видиш как черните мисли ще избягат! Успех и вярвай в себе си! Ако ти не се харесваш, не очаквай от другите да те харесват.
В никакъв случай не омаловажавам това, което ти се е случило, но както ти казваш-винаги може да е по-зле.
Може да видиш този филм:
https://www.imdb.com/title/tt1675434/
Искам да кажа, че на всеки проблем може да се намери решение.
Някои намират, други не. И жените също си имат проблеми:
https://www.imdb.com/title/tt1054580/
Винаги може да пробваш с компаньонка. Те са виждали какви ли не случай, имат богат опит и може само да ти е от полза да преодолееш психологическата бариера. Ако трябва няколко сеанса, докато се отпуснеш.
Може да потърсиш форуми за хора с подобни проблеми, където да обмените опит в търсенето и намирането на партньорка. Никога не е късно да започнеш търсенето.
Миналата седмица пред мен вървяха момче и момиче. Момчето на ръст достигаше до кръста на момичето. Едва ли беше повече от метър високо. Говореха си и се смееха. За всеки влак си има пътници.
Успех!

P.S. И двата филма са по действителен случай.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 04:07 от ralica101

Общи условия

Активация на акаунт