Никога не съм имал гадже

• 13 446
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
За "как да си хвана гадже?" Това е тренинг по комуникационни умения.
И аз това имам предвид.

# 151
За да обърна внимание на мъж, той трябва да може да ме разсмее, да е самоироничен и с чувство за хумор.
После да се отдръпне и да не ми досажда, за да поискам отново да го видя.
Ако почне да ми сваля звезди, ще избягам Simple Smile

# 152
Ако авторът е мислел досега, че нещата са сложни, след прочитане на темата вече ще е абсолютно убеден в това. Grinning

# 153
  • Агент под прикритие
За да обърна внимание на мъж, той трябва да може да ме разсмее, да е самоироничен и с чувство за хумор.
Тоест, това се чете така: "Да ми прави весело защото аз сама не мога и защото ми е скучно (а ми е скучно, защото съм природно скучна). Да се маха, когато реша, че веселото ми е достатъчно и когато ми стане скучно (пак), да се обадя да дойде да ме развесели."

Накратко, придворен шут на повикване... Grinning

Надявам се, че автора не чете това. За негово добро е, подобни постове могат да му изградят единствено погрешна представа...

# 154
Phoenix Wright, който трябва го е разбрал правилно. Щастливо обвързана съм, не за шут. От доста години!
Всеки казва неговата формула, а ако не си си скучен сам, какво търсиш, оставаш си сам.
Жал ми става като чуя някого да казва, че си е самодостатъчен.

# 155
Phoenix Wright, който трябва го е разбрал правилно. Щастливо обвързана съм, не за шут. От доста години!
Всеки казва неговата формула, а ако не си си скучен сам, какво търсиш, оставаш си сам.
Самодостатъчните са най-приятните личности. Не разчитат друг да ги прави щастливи. Но човекът е социално животно и не може да е сам.

# 156
  • Агент под прикритие
Сигурен съм, че е така. Grinning
Сигурен съм също така и че предното ти включване би се вписало много на място.... в тема, озаглавена "Какви мъже харесват жените?" Simple Smile

# 157
  • София
Не знам какви мъже харесват жените. По-скоро кажи какви жени харесват мъжете. Това вече е интересно.

# 158
Не знам какви мъже харесват жените. По-скоро кажи какви жени харесват мъжете. Това вече е интересно.
"Всякакви" е най-точният отговор на така формулиран въпрос.

# 159
  • Агент под прикритие
"Всякакви" е най-точният отговор на така формулиран въпрос.
"Много и различни" бих отговорил на така поставен въпрос, но и това става. Laughing

Андариел, този въпрос не е за тази тема. Има пуснати такива и за какво харесват мъжете, и за какво харесват жените.

# 160
  • София
Аз не питам "какво" харесват мъжете, а "какви жени" харесват мъжете. Има разлика - какво-то е нещо, примерно жената да прави кафе. Какви жени - как изглеждат, какъв тип са и т.н.

# 161
На 24 години бих работил върху себе си - да уча нови неща и да си намеря по-добра работа (частен бизнес), защото работата в завод никак не е перспективна. Пък любовта сама ще дойде.

# 162
Скрит текст:

Аз не питам "какво" харесват мъжете, а "какви жени" харесват мъжете. Има разлика - какво-то е нещо, примерно жената да прави кафе. Какви жени - как изглеждат, какъв тип са и т.н.

Ето аз например харесвам тип жалостиви женици. Като им поплачеш малко на рамото и си отварят... душата за теб.
Vasudevaya, така ли е или отново съм на погрешен път?

# 163
Джеймс, щом казваш, че на милост чакаш, коя съм аз, че да ти противореча?

# 164
  • Далече, далече
Тоест, това се чете така: "Да ми прави весело защото аз сама не мога и защото ми е скучно (а ми е скучно, защото съм природно скучна). Да се маха, когато реша, че веселото ми е достатъчно и когато ми стане скучно (пак), да се обадя да дойде да ме развесели."

Накратко, придворен шут на повикване... Grinning

Надявам се, че автора не чете това. За негово добро е, подобни постове могат да му изградят единствено погрешна представа...

Има някакъв виц, че жените очакват сигурност и забавление от мъжете, така че идеалният трябва да е нинджа - шут. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт